Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Sexologiskolen
4 moduler fordelt på ½ år
Deltid
Kursus
København
Startdato: Startdato 13/12/20 - 3 moduler København og 1 modul Århus. - København
25.000 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

specialist uddannelse i erhvervs sexologi og coaching

Bliv erhvervssexolog - Sæt dagsordenen for fremtidens medarbejderpleje

HR afdelinger i både store og små virksomheder landet over søger hele tiden nye veje til at motivere medarbejderne og skabe rammerne for kreative medarbejdere i trivsel. Med specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching bliver du HR afdelingernes medspiller i den proces frem imod glade og tilfredse medarbejdere i balance og trivsel.

Bliv en del af Sexologiskolens netværk for erhvervssexologer

Som erhvervssexolog arbejder du både med den enkelte medarbejders seksualitet og relationer og med generelle problematikker eller forcer i virksomheden alt efter, om der er en 50/50 kønsfordeling eller en overvægt af mænd eller kvinder. På uddannelsen får du træning i coachende samtaleteknikker, der er effektive i erhvervslivet. Dertil får du træning i kommunikation, formidling og præsentationsteknik.

Under studieforløbet er du tilknyttet en virksomhed, hvor du får mulighed for at omsætte teori til praksis. Som certificeret erhvervssexolog og coach har du chancen for at blive optaget i Sexologiskolen stab af erhvervssexologer..

Moduler i både København og Aarhus

Specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching er fordelt på fire moduler med undervisning i både Aarhus og København og to fælles supervisionsdage efter uddannelsen (valgfrie).

Målgruppe

Specialistuddannelserne er for dig, der allerede er parterapeut og/eller sexolog, eller som ønsker at skabe et speciale sideløbende med, at du læser til sexolog. Har du empati, et godt hoved og en relevant faglig baggrund som fx psykolog, psykoterapeut eller coach med speciale i erhvervslivet, kan specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching også være et oplagt middel til at skærpe din faglige profil.

Eksamen og diplom

For at gå op til eksamen og blive certificeret, er der et krav om fremmøde på minimum 90 %. Består du, mod forventning, ikke eksamen første gang, er det muligt at gå op til eksamen igen. Sexologiskolen afholder i gennemsnit eksamener 3 gange om året.

Pris

Prisen for specialistuddannelsen i erhvervssexologi og coaching er kr. 25.000.

Pris v. samtidig ansøgning/ optagelse på Parterapeutuddannelsen og/ el. Sexologuddannelsen er prisen kr. 23.000. Kan betales på én gang, 2 gange el. i 7 rater fordelt ud over uddannelsen.

Du skal regne prisen for bøger, egentræningstimer og transport/ logi, når du er på modul (mange elever hjælpes dog ad med begge dele, indlogerer hinanden, deler hotelværelse og kører sammen).

Om udbyderen

Sexologiskolen

Interesserer du dig for seksualitet, parforhold og vil du gerne hjælpe andre til et bedre liv med sig selv og med deres partner? Så er en uddannelse som sexolog eller en parterapeut lige dig. Sexologiskolen tilbyder en sexologuddannelse og en...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Sexologiskolen

Gunløgsgade 1, st.
2300 København S Islands Brygge

Telefon: 7026 55 77
Mobil 2670 5577
www.sexologiskolen.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Specialistuddannelse i erhvervssexologi og coaching

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: