Top 10 kurser inden for arbejdsmiljø

Søger du kompetenceudvikling inden for Arbejdsmiljø? Find inspiration blandt populære arbejdsmiljø kurser her.

Top 10 kurser inden for arbejdsmiljø

Sikring af tryghed og trivsel på arbejdspladsen er af afgørende betydning og bør ikke undervurderes. Ønsker du at spille en aktiv rolle i at fremme et sundt og trygt arbejdsmiljø? Et kursus eller en uddannelse i arbejdsmiljø kan være den rette vej for dig.

Der er adskillige arbejdsmiljøkurser at vælge imellem, hvilket giver dig et bredt udvalg af muligheder. Det er afgørende, at organisationer etablerer sunde rammer for et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere på tværs af forskellige parametre.

Det er dog også af stor betydning fra medarbejder til medarbejder. Derfor tilbydes der forskellige kurser samt efter- og videreuddannelse inden for Arbejdsmiljø, der er skræddersyet til diverse roller og funktioner i en organisation.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Arbejdsmiljø på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Arbejdsmiljø

Stigekursus

1

3 timer

Online

1.595 DKK

Er du klar til at tage ansvar for sikkerheden på din arbejdsplads? Dette Stigekursus hos AM-Uddannelsen giver dig de nødvendige kompetencer til at udføre lovpligtige eftersyn af stiger. Kurset er oplagt for dig, der ønsker at styrke din viden og sikkerhedskompetencer.

Dette stigekursus henvender sig til alle, som ønsker at være sagkyndig på lovpligtige eftersyn af stiger.

Læs mere om forløbet

Arbejdsmiljøkoordinator

2

5 dage

Flere lokationer

7.720 DKK

På Arbejdsmiljøkoordinator uddannelsen hos Joblife lærer du om de opgaver og de krav der stilles til de projekterende og bygherren. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltagers situation.

Uddannelsens formål er at give koordinatorerne den nødvendige kompetence til, på vegne af bygherren, at lede sikkerhedsarbejdet på de enkelte bygge- og anlægsprojekter, både i projekterings- og byggefasen samt at styrke og effektivisere det forebyggende arbejdsmiljøarbejde på byggepladsen.

Læs mere om forløbet

Arbejdsmiljøuddannelse

3

Varierende

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Arbejdsmiljøuddannelsen er en lovpligtig uddannelse, hvis du vil kvalificeres til at varetage opgaver i arbejdsmiljøorganisationen (AMO), som arbejdsleder eller arbejdsmiljørepræsentant. Med dig får du den nødvendige viden om arbejdsmiljø og metoder til at varetage sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver i virksomheden.

Der findes mange udbydere af arbejdsmiljøuddannelsen, og hvis ikke du finder en udbyder i nærheden af dig, er der også nogle udbydere, der tilbyder arbejdsmiljøuddannelsen som online forløb. Blandt nogle udbydere af arbejdsmiljøuddannelsen kan nævnes AM-uddannelsen, Arbejdsmiljøgruppen, Avidenz, Vicuras, DI Byggeri, ARBEJDSMILJØEksperten, Joblife og CRECEA.

Læs mere om forløbet

§-17 Arbejdsmiljø og sikkerhed, svejsning/termisk

4

1 dag

København

Fra 134 DKK

På § 17-kurset hos TEC får du dybdegående kendskab til Arbejdsmiljø og sikkerhed ved svejsning og termisk skæring (plasmaskæring, laserskæring og flammeskæring). Du lærer blandt andet at forstå de vigtigste arbejdsmiljøpåvirkninger, sundhedsrisici, og hvordan du effektivt kan forebygge disse gennem korrekte foranstaltninger.

Kurset henvender sig til faglærte såvel som ufaglærte.

Læs mere om forløbet

Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler

5

1 dag

Flere lokationer

Fra 3.050 DKK

På dette kursus hos Avidenz A/S får du et teoretisk og praktisk indblik i de forskellige krav, der kan være i forbindelse med eftersyn samt udarbejdelse af dokumentation. Du vil efter kurset kunne arbejde selvstændigt som sagkyndig på de tekniske hjælpemidler, der praktisk er gennemgået på kurset samt på øvrige hjælpemidler, som du har det fornødne kendskab til.

Kurset Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler henvender sig til dig, der er en del af eksempelvis det tekniske personale, som har til ansvar at vedligeholde de tekniske hjælpemidler, men mangler et overblik over krav og dokumentation for eftersyn.

Læs mere om forløbet

Varmt arbejde - Gnist

6

1 dag

Flere lokationer

2.950 DKK

Er du i dit daglige job i kontakt med varmt arbejde, og ønsker du at få bedre redskaber til at beskytte dig selv og andre mod varmt arbejde? Så er dette kursus i varmt arbejde - Gnist, der udbydes af Arbejdsmiljøgruppen måske noget for dig!

Kurset "Varmt arbejde - Gnist" er primært rettet mod fagfolk inden for VVS, smedearbejde, fabrikation, mekanik, smykkefremstilling, ingeniørfag, nedrivningsarbejde, og andre relaterede felter, som benytter værktøjer eller maskiner, der producerer gnister.

Læs mere om forløbet

Lovpligtigt eftersyn

7

1 dag

Flere lokationer

Kontakt udbyder

På dette kursus hos CRECEA vil du blive i stand til at udføre lovpligtige eftersyn af tekniske hjælpemidler. På kurset får du en teoretisk gennemgang af kravene i lovgivningen, så du efterfølgende både kan danne dig et overblik over krav og behov for lovpligtige eftersyn i din virksomhed og afgøre, hvem (dig selv, en kollega, en ekstern) der skal udføre eftersynet.

Målgruppen for dette kursus er personer, der arbejder med eller er ansvarlige for eftersyn i virksomheder samt arbejdsmiljørepræsentanter, der ønsker at forbedre deres kompetencer inden for dette område.

Læs mere om forløbet

Lær stresscoaching med videnskabelig evidens

8

4 dage

København

12.250 DKK

Denne uddannelse hos Forebyg Stress lærer dig, hvordan du kan hjælpe en stresset person. Dette omfatter blandt andet at forebygge stress og støtte sygemeldte medarbejdere til en vellykket tilbagevenden til arbejdet.

Kurset henvender sig til en bred vifte af fagfolk, herunder coaches, terapeuter, sundhedspersonale, HR-personale, ledere og andre, der ønsker at hjælpe mennesker med stress.

Læs mere om forløbet

Kursus i autisme og angst

9

1 dag

Flere lokationer

Kontakt udbyder

Med dette kursus fra Kursuscenter Sputnik får du blandt andet indblik i forskellige angsttyper, og hvordan de manifesterer sig hos børn/unge med autisme. Kurset har fokus på praksisnære metoder og pædagogiske overvejelser om, hvilken tilgang der skal anvendes, alt efter om autismen eller angsten står i forgrunden.

Kurset henvender sig til fagpersoner, der arbejder med børn og unge med komorbiditet imellem angst og autisme.

Læs mere om forløbet

Diplommodul i Organisationspsykologi - udvikling og omstilling

10

8 uger

Flere lokationer

9.000 DKK

På dette diplommodul hos UCL får du viden om, hvordan du kan bruge organisationspsykologi til at forbedre arbejdsmiljøet i din organisation.

Modulet er for dig, der arbejder med forvaltning og administration i en kommune, region eller på en af statens arbejdspladser.

Læs mere om forløbet

Skab tryghed og trivsel på arbejdspladsen

Vil du blive bedre kvalificeret til at forbedre arbejdsmiljøet i din virksomhed? Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det arbejdsmiljø kursus, der matcher dine behov.

Søg kurser og uddannelse inden for Arbejdsmiljø her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer