Top 10 mest populære arbejdsmiljø kurser i 2022

Tryghed og trivsel på arbejdspladsen er bestemt ikke noget, der skal negligeres. Drømmer du om at bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø? Så kan et arbejdsmiljø kursus muligvis være lige præcis det, du leder efter. Få inspiration til dit fremtidige kursus blandt vores 10 mest populære arbejdsmiljø kurser på finduddannelse.dk i 2022. 

Top 10 mest populære arbejdsmiljø kurser i 2022

Tryghed og trivsel på arbejdspladsen er bestemt ikke noget, der skal negligeres. Drømmer du om at bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø? Så kan et arbejdsmiljø kursus muligvis være lige præcis det, du leder efter. 

Der findes mange forskellige arbejdsmiljø kurser at vælge mellem, og du har dermed masser af muligheder. Det er vigtigt, at organisationer kan fastsætte sunde rammer og dermed et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere i forhold til flere forskellige faktorer, men det er mindst lige så vigtigt fra kollega til kollega. Der findes derfor forskellige arbejdsmiljø kurser, der passer til flere forskellige funktioner i en organisation.

I listen her giver vi dig et overblik over de 10 mest populære arbejdsmiljø kurser på finduddannelse.dk i 2022. Måske det kan hjælpe dig med lidt inspiration? Finder du ikke det du søger, har du også mulighed for at udforske vores forskellige udbyderes arbejdsmiljø kurser, og finde inspiration til det kursus eller den uddannelse, der passer bedst til netop din situation. 


Hvor

København

Varighed

8 dage

Pris

24.800 DKK (ex. moms)

Få den nødvendige viden og kompetencerne til at yde professionel hjælp til en stresset person. Stresscoach uddannelsen hos Fortuna Kurser lærer dig om alle de væsentlige elementer ved stress, stresshåndtering og det at genskabe trivslen, arbejdsglæden og livskvaliteten hos den stressramte.

Ønsker du at støtte andre i at forebygge og håndtere stress, vil denne uddannelse som stresscoach give dig den nødvendige viden og kompetencerne til at klare opgaven. Stresscoach uddannelsen henvender sig til både ledere og medarbejdere der har til opgave at støtte andre i at forebygge og håndtere stress. Du kan fungere som HR-konsulent, leder, rådgiver, behandler, coach, selvstændig eller andet og ønsker at varetage hvervet som stresscoach eller stressvejleder.

Få mere information om Bliv certificeret stresscoach - Stresscoach uddannelse


Hvor

Flere byer

Varighed

Cirka 3 dage

Pris

Kontakt udbyder

På en 10. plads har vi Arbejdsmiljøuddannelsen, som er en populær søgning på finduddannelse.dk, særligt under kategorien Arbejdsmiljø. Her er mange forskellige udbydere at vælge mellem, og du finder helt sikkert uddannelsen i en by nær dig. Alternativt er der også nogle udbydere, der tilbyder arbejdsmiljøuddannelsen som et online forløb. Blandt vores udbydere af uddannelsen finder du f.eks. AM-Uddannelsen, ARBEJDSMILJØEksperten, Arbejdsmiljøgruppen, Joblife, Lekon og Vicuras. 

Arbejdsmiljøuddannelsen er en lovpligtig uddannelse på 22 timer, hvor du får den nødvendige viden om arbejdsmiljø og metoder til at varetage sikkerheds- og sundhedsmæssige opgaver i virksomheden og sikrer samtidig at arbejdsmiljøarbejdet sker på systematisk vis. Arbejdsmiljøuddannelsen er bygget op omkring de til enhver tid gældende regler i arbejdsmiljøloven og klæder deltagerne på til deres kommende rolle som arbejdsmiljørepræsentant eller arbejdsleder.

Få mere information om arbejdsmiljøuddannelsen


Hvor

København, Aarhus

Varighed

5 dage

Pris

Fra 12.000 DKK (ex. moms)

Vil du gerne lære, hvordan du forebygger og håndterer stress blandt kollegaer og medarbejdere på din arbejdsplads? Hos Life Academy kan du blive uddannet Stress Mentor og tage overbygningen til Certificeret Stress Coach.

På uddannelsen lærer du konkrete stressbekæmpende værktøjer og teknikker. Du vil blive i stand til at hjælpe stressramte medarbejdere hurtigt og effektivt, og i mange tilfælde vil du også kunne identificere tegn på begyndende stress.

Få mere information om Stress mentor og certificeret stress coach


Hvor

Hvidovre, Online

Varighed

5 dage

Pris

Fra 5.175 DKK (ex. moms)

Hos Arbejdsmiljøgruppen kan du tage uddannelsen til Arbejdsmiljøkoordinator enten fysisk eller online. Med uddannelsen får du de nødvendige kompetencer til at lede sikkerhedsarbejdet på de enkelte bygge- og anlægsprojekter, både i projekterings- og byggefasen. Endvidere får du blandt andet kompetencer og virkemidler som kan bruges til, i samarbejde med de øvrige aktører i byggeprocessen, at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø i byggeprocessen.

Koordinatoruddannelsen er en lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse for arbejdsledere ingeniører, arkitekter, rådgivere, entreprise-, bygge- og projektledere samt andre, der på bygherrers vegne skal varetage koordineringen af sikkerheds- og sundhedsarbejdet på byggepladser i både projekterings- og byggefasen.

Få mere information om Arbejdsmiljøkoordinator


Hvor

Flere byer

Varighed

5 dage

Pris

7.200 DKK (ex. moms) 

Arbejdsmiljøkoordinator uddannelsen hos Joblife er en lovpligtig uddannelse, hvor du lærer om de opgaver og de krav der stilles til de projekterende og bygherren. Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte deltagers situation.

Uddannelsens formål er at give koordinatorerne den nødvendige kompetence til, på vegne af bygherren, at lede sikkerhedsarbejdet på de enkelte bygge- og anlægsprojekter, både i projekterings- og byggefasen samt at styrke og effektivisere det forebyggende arbejdsmiljøarbejde på byggepladsen. Efter uddannelsen vil du dermed være i stand til at varetage din rolle som koordinator. Du lærer at styrke det forebyggende arbejdsmiljøarbejde og effektivisere byggepladsens sikkerhedsarbejde, og du får kendskab til arbejdsmiljøloven og arbejdsmiljørelevante aftaler.

Få mere information om Arbejdsmiljøkoordinator


Hvor

København, Online

Varighed

4 dage

Pris

9.800 DKK (ex. moms)

Hvis du gerne vil kunne hjælpe mennesker med stress ved hjælp af en gennemprøvet og enkel metode, så er denne stresscoach uddannelse hos Forebyg Stress lige noget for dig. Med stresscoaching arbejder man både med afstresning og at få en hverdag til at fungere. Udover det, bliver man god til at forebygge og håndtere fremtidig stress.

På uddannelsen lærer du, hvordan du kan hjælpe en stresset person. Du får en række teoretisk funderede og praktisk gennemtestede redskaber. Du får en detaljeret manual med enkle og præcise skridt, som kan bruges efter endt forløb.

Få mere information om Lær virkningsfuld stresscoaching med videnskabelig evidens


Hvor

Glostrup

Varighed

2 dage

Pris

Fra 256 DKK (ex. moms)

Arbejder du med epoxy og isocyanater? På kurset Sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater hos NEXT lærer du om de regler, som findes når man skal arbejde med epoxy og isocyanater. Tag kurset og bliv kompetent med substitutionsprincippet, og hvilke personlige værnemidler du skal bruge i arbejdet!

Efter endt kursus vil du være i stand til at udføre arbejdet med epoxy og isocyanater, der følger Arbejdstilsynets vejledninger. Endvidere vil du være i stand til at identificere sundhedsrisici i forbindelse med arbejdet, identificere arbejdssituationer, der er omfattet af forbud, håndtere farligt arbejde og meget mere.

Få mere information om Sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater


Hvor

Online

Varighed

Kontakt udbyder

Pris

1.596 DKK (ex. moms)

Ved deltagelse på dette Stigekursus hos ARBEJDSMILJØEksperten kan du erhverve dig tilstrækkelig viden og kompetencer til at udføre og registrere eftersyn af stiger. Kurset tages online, og kan gennemføres i dit eget tempo. Kurset foregår gennem en E-learning platform, hvor materialet er visuelt opbygget med tekst og speak.

Få mere information om Stigekursus


Hvor

Online

Varighed

3 timer

Pris

1.995 DKK (ex. moms)

Med dette Stigekursus hos AM-Uddannelsen får du viden om den aktuelle lovgivning på stigeområdet. Du bliver i stand til at gennemføre lovpligtigt eftersyn på stiger på arbejdspladsen samt vejlede om vedligeholdelse af stiger. Efter gennemførelse af kurset modtager du dokumentation herfor.

Kurset gennemføres som e-læring og som deltager bestemmer du dermed selv hvor og hvornår kurset gennemføres. Det tager cirka 3 timer at færdiggøre kurset, som skal være gennemført inden for 2 måneder fra kursets start. Kurset starter når du som kursist har modtaget log-in oplysninger til kursusportalen.

Få mere information om Stigekursus


Hvor

København

Varighed

2 dage

Pris

Fra 256 DKK

Vejen som arbejdsplads hos Technical Education Copenhagen (TEC) er et obligatorisk kursus til personer, der udfører vejarbejder. På dette kursus får du det lovpligtige certifikat på, at du kan efterleve krav og regler om afmærkning og sikkerhed i forbindelse med vejarbejder. Beviset har en gyldighed på 5 år, hvorefter det skal fornys.

Dette kursusforløb henvender sig til personer, der er ansat hos entreprenører og ledningsejere, der arbejder "i marken" med anlæg, drifts- og vedligeholdelsesopgaver, og som udfører afmærkning af vejarbejder. 

Få mere information om Vejen som arbejdsplads - Certifikat


Leder du efter flere kurser arbejdsmiljø kurser?


Vores gratis søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det bedste kursus for dig.

Søg arbejdsmiljø kurser her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer