Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online Marketing Manager

Tech College Aalborg
10 dage
AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser
Aalborg
1.308 - 1.426 DKK ekskl. moms

Online Marketing Manager

Online Marketing Manager

Bliv Online Marketing Manager på 10 dage

Vil du lære at mestre SEO, AdWords, Analytics og E-mail marketing? Tech College Aalborg tilbyder et 10 dages kursus, hvor du bliver Online Marketing Manager. 

Kursusindhold

Dette kursus giver dig en grundlæggende forståelse for, hvordan du laver online markedsføring. Internettet er stort, og mulighederne er mange, og derfor kan det være ekstra svært at finde den helt rigtige online marketings opskrift for netop din virksomhed.

På Online Marketing Manager-kurset vil du først lære at lægge din (eller en) virksomheds online marketingstrategi. Du vil lære at udnytte dine digitale muligheder, og hvor du bedst skaber resultater ud fra dine mål og behov. 

Du vil få et direkte kendskab til de forskellige værktøjer, og du vil med øvelser og teori lære at implementere disse løsninger. Du vil derfor efterfølgende selv kunne øge trafikken til din hjemmeside og vide, hvordan du måler på den og øger konverteringen. Yderligere vil du lære at skabe relationer til dine kunder gennem sociale medier, og hvordan du derigennem kan skabe værdi for din virksomhed.

Læringspunkter på kurset: 

 • SEO – Søgemaskineoptimering
  Søgemaskineoptimering kan stort set for alle virksomheder være et yderst givtigt indsatsområde – men det er hårdt arbejde. Det er en langsigtet strategi, hvor man skal arbejde hårdt og intelligent for at ligge blandt de øverste på Googles side 1. Og en ting er sikkert. Kommer du til at ligge øverst på Google, så vil dine konkurrenter gøre alt for at tage din plads, for det er her pengene gemmer sig! Med den rette viden kan du skabe gode og stabile resultater.

 • Adwords – Betalt markedsføring på Google
  Google AdWords er en af de hurtige måder, hvorpå du kan skabe trafik til din hjemmeside, som kan føre til salg eller andre konverteringer. Omvendt kan Google AdWords også være en dyr oplevelse, hvis man laver nogle af de mere gængse fejl, som koster på effekten af annoncerne.

 • Et nyhedsbrev er ikke bare et nyhedsbrev!
  At skabe et godt nyhedsbrev handler om mere end ”bare” at have et super skarpt og velformuleret budskab. Det handler også om, at du har de rigtige nyhedsbrevsmodtagere, at du manøvrerer uden om SPAM og dermed ikke ødelægger din udsendelsesbase.
  Vi kigger på, hvordan du nemt kan blive klogere via at splitteste frem til bedre viden om dine modtagere, således at du kan øge dit salg eller andre mål. Og det er faktisk slet ikke svært at opnå!

 • Konverteringsoptimering & Google Analytics
  Når du lærer at skaffe en masse trafik til din hjemmeside, kan du være godt kørende, men trafikken i sig selv skaber ikke salg. Mange vil opleve, at store dele af den tilgående trafik forsvinder igen, uden at der sker et salg, eller uden at virksomheden kontaktes – dvs. uden at den positive opmærksomhed konverteres til et salg.

 • Sociale medier – Hvor præsenterer din virksomhed sig bedst?
  Virksomhedernes kommunikation flytter mere og mere på nettet, og virksomheden får derfor flere og flere platforme at sprede budskaberne på.

 • Social Mediestrategi – Læg en plan, så du ikke farer vild
  Du kender platformene, men hvordan vælger du det miks af sociale platforme, der passer til din virksomhed, dit produkt og dine mål?

 • Værktøjer – Gør dit daglige arbejde overskueligt
  Du har lagt en social mediestrategi for din (eller en) virksomhed, men du har også andre opgaver. På kursets værktøjsdel lærer du en suite af forskellige værktøjer, der hjælper dig med at få overblik over og dele de informationer, du ønsker – nemt, overskueligt og tidsbesparende. Vi taler om værktøjer, der giver dig et hurtigt samlet oversigtbillede af aktiviteterne på dine valgte platforme.

 • Insights – Hold øje med dine resultater
  Det nytter ikke noget at gøre sig umage med sin sociale mediestrategi, hvis man ikke holder øje med resultaterne. Du skal hele tiden vide, om du bevæger dig i den rigtige retning og skaber de ønskede resultater, eller om der er behov for at justere din strategi.

 • Content Marketing – et buzzword
  Content marketing er lige nu et buzz-word. Og det er der god grund til. Content marketing kunsten handler om at kommunikere med dine kunder og potentielle kunder uden at "sælge" direkte.

 • E-mail marketing
  Nyhedsbreve og email-markedsføring er en ”gammel” disciplin, som ofte bliver overset, men faktisk er dette medie et af dine stærkeste marketingredskaber, som virker bedst – altså hvis du gør det ordentligt. På moduler her skruer vi nemlig op for dit udbytte af markedsføring via emails og giver dig en masse redskaber til at nå mere præcist i mål!

Målgruppe

Du har grundlæggende IT kendskab og arbejder (eller interesserer dig for) marketing, kommunikation og formidling.

Eksamen og diplom

Der udstedes kompetencegivende kursusbevis + et supplerende bevis.

Hvem underviser?

Carsten Guldborg Nielsen

Carsten er uddannet inden for markedskommunikation med speciale i online marketing, men har samtidig en solid fod inde i den trykte verden. Carsten startede sit marketings-firma MarCom i 2005, hvor han derigennem har varetaget mange forskellige opgaver for mange forskellige typer og størrelser af virksomheder. Gennem hans arbejde har han været i berøring med firmaer som Apple, Philips og Samsung, men har også hjulpet de mindre og lokale virksomheder.

Carsten har siden 2005 ligeledes været indehaver af e-handlen hjemogstil.dk, og har derved også marketingserfaring fra den ”anden” side af bordet. Han har derigennem oplevet mange af de samme marketingsudfordringer, som kursisterne selv vil stå over for, og han kan derfor direkte vejlede ud fra hans egen og lignende erfaring, som har primært fokus i Seo, Adwords, Email-marketing, Online optimering og meget andet.

Hans sidste nye projekt er hans eget galleri, Galleri-Guldborg.dk, som hurtigt har fået sig solidt etableret på Facebook. Hans håndmalede malerier bærer præg af hans kreative evner på computeren, som kreativt bliver formidlet på lærredet med oliemaling og pensel.

Pris

Faglært/ufaglært: 1426 kr.

Videregående uddannet: 7209,10 kr.

Tech College Aalborg

Tech College Aalborg

Tag kurser og efteruddannelse på Nordjyllands største erhvervsskole

Vi har en lang række kurser inden for blandt andet grafisk design, online marketing, billedbehandling, foto, el, VVS, automatik, epoxy m.fl. - branchekurser for dig, der allerede er faglært inden for et bestemt fag. - jobforberedende kurser for dig, der...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Jeg vil gerne kontaktes af den kursusansvarlige - uforpligtende

 

Kontaktinformation til Tech College Aalborg

Tech College Aalborg

Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Telefon: 25266249
Mobil 25266249
techcollege.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Online Marketing Manager

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: