Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Epoxy Certifikat – sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater

TECHCOLLEGE
Startdatoer
Aalborg
24-10-2022 08:15 
256 DKK
28-11-2022 08:15 
256 DKK
19-12-2022 08:15 
256 DKK

Hvorfor vælge TECHCOLLEGE?

Omsættelig viden som kan bruges fra dag ét

Kompetent og praksisnær undervisning

Kundetilpassede kurser og forløb

Kursusbeskrivelse

Sikkerhed ved arbejde med Epoxy. Lovpligtigt kursus

Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater

Du lærer at udføre arbejde med epoxy og isocyanater sundheds- og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt i forhold til dig selv selv og dine omgivelser j.f. §5 i  AT bekendtgørelsen nr. 1793 af 18. december 2015.

Læringspunkter på kurset

Du lærer om følgende sikkerhedsforanstaltninger:

  • Kendskab til sundhedsrisici ved arbejde med produkter indeholdende epoxy og isocyanater
  • Kendskab til substitutionspligten og eventuelle forbud for anvendelse
  • Vælge og anvende de rigtige personlige værnemidler og evt. andre sikkerhedsforanstaltninger ved hjælp af bl.a. brugsanvisning og evt. kodenummer
  • Sikre at arbejdet med stofferne og materialerne følger retningslinjerne, indtil de er udhærdede og faren for sundhedsfarlige påvirkninger er ophørt
  • Sørge for at andre beskæftigede end de, der udfører arbejdet med stofferne eller materialerne, ikke opholder sig så nær arbejdet, at de kan blive udsat for sundhedsfarlig påvirkning
  • Kendskab til hygiejniske forholdsregler og velfærds- foranstaltninger
  • Kendskab til uhelds- og skadesbehandling, være i stand til at yde førstehjælp ved kontakt med epoxy og isocyanater og kunne bruge nødbruser og øjenskylleudstyr 
  • Kendskab til forsvarlig affaldshåndtering
  • sikre sig, at der er opsat advarselstavle og evt. anden signalgivning, når der arbejdes med epoxy og isocyanater

Kursets opbygning

Kurset gennemføres som en vekselundervisning med lige dele teori og praktiske opgaver.

I den teoretiske del lægges der særlig vægt på blandt andet brugsanvisninger/sikkerheds-datablade, koder og sundhedsrisici.

I den praktiske del skal der blandt andet indgå praktiske øvelser i produktkendskab/substitution produkthåndtering, Uhelds- og skadebehandling, Personlige værnemidler og arbejdspladsindretning.

Hvem underviser?

Ejnar Als Brix

Ejnar Als Brix er uddannet tømrer og har en diplomuddannelse i erhvervspædagogik. Ejnar er sammen med sin kollega Martin Tomra pioner på kompositområdet på TECHCOLLEGE. De to har udviklet vindmølleoperatøruddannelsens kompositdel i samarbejde med Danmarks største producenter inden for vindenergi.

Ejnar har 15 års erfaring med arbejdsledelse og mere end 10 års undervisningserfaring, hvor han især arbejder med kompetenceudvikling, læring og formidling på efteruddannelsesområdet. Ejnar underviser fx i materialeteknologi, sikkerhed og procesforståelse. Uanset emnet fokuserer han altid på at skabe en kompetenceudvikling, som giver større værdi for kundens virksomhed.

Ejnar bistår internationale virksomheder i processen med at opbygge nye fabrikker i udlandet og medvirker ved certificering af medarbejdere på forskellige niveauer i den globale kompositindustri. Ejnar udvikler og afholder også kurser globalt for bl.a. kursister fra Kina, USA, Canada og England.

Martin Tomra

Martin er uddannet tømrer. Han er sammen med sin kollega Ejnar Als Brix pioner på kompositområdet på TECHCOLLEGE. De to har udviklet vindmølleoperatøruddannelsens kompositdel i samarbejde med Danmarks største producenter inden for vindenergi.

Martin har 10 års erfaring med arbejdsledelse og mere end 10 års undervisningserfaring, hvor han især arbejder med kompetenceudvikling, læring og formidling på efteruddannelsesområdet. Her er centrale emner materialeteknologi, sikkerhed og procesforståelse.

Martin bistår internationale virksomheder i processen med at opbygge nye fabrikker i udlandet og medvirker ved certificering af medarbejdere på forskellige niveauer i den globale kompositindustri. Martin udvikler og afholder også kurser globalt for bl.a. kursister fra Kina, USA, Canada og England. Fokus er altid, at kompetenceudviklingen skal skabe større værdi for kundens virksomhed.

Eksamen og diplom

Der udstedes kompetencegivende kursusbevis ved gennemførelse af kurset. 

Pris

Faglært/ufaglært: 256 kr.
Videregående uddannet: 1888,20 kr.

Om udbyderen

Tag kurser og efteruddannelse på Nordjyllands største erhvervsskole

På TECHCOLLEGE i Aalborg tilbyder vi en lang række kurser inden for blandt andet grafisk design, online marketing, billedbehandling, foto, el, VVS, automatik, epoxy m.fl. - branchekurser for dig, der allerede er faglært inden for et bestemt fag. - jobforberedende...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Epoxy Certifikat – sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

TECHCOLLEGE

Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Telefon: 25266249
Mobil 25266249
techcollege.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Epoxy Certifikat – sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.