AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

National svejsekoordinator

TECHCOLLEGE, i Aalborg
Længde
28 dage
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
28 dage
Næste startdato
Kontakt for information Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Hvorfor vælge TECHCOLLEGE?

Omsættelig viden som kan bruges fra dag ét

Kompetent og praksisnær undervisning

Kundetilpassede kurser og forløb

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for information

  • Holdundervisning
  • Aalborg

Kursusbeskrivelse

svejsekoordinatorNational svejsekoordinator

Uddannelsen til National svejsekoordinator

Uddannelsesforløbet til National svejsekoordinator er et attraktivt tilbud til de virksomheder, som fremstiller blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i stål eller aluminium og skal CE-mærke deres produkter i henhold til DS/EN 1090-1. Forløbet henvender sig til alle, der arbejder inden for metalbranchen i forhold til bygningsreglementet BR18 og ønsker at opkvalificere sig inden for svejsekoordination.

Uddannelsesforløbet er udviklet af TECHCOLLEGE i perioden 2010 til 2011 i samarbejde med industrien og Industriens uddannelser. Uddannelsens indhold og varighed er fastlagt med baggrund i de internationale IIW-uddannelser, som svejsespecialist (IWS) og svejseteknikker (IWT), men med fokus på kravene til bygningsstål.

TECHCOLLEGE har siden udviklingen af uddannelsen uddannet over 300 personer som national svejsekoordinator, og uddannelsen har opnået national anerkendelse.

Uddannelsesforløbet indeholder otte undervisningsmoduler, som er opbygget af AMU-mål, med en samlet varighed på i alt 28 dage. Uddannelsen gennemføres som en kombination af teori og værkstedsarbejde, hvor teoridelene afprøves i praksis. I tilknytning til de otte moduler arbejdes der under uddannelsen med et gennemgående tværfagligt projekt med fokus på processen fra en ordre/ kundens kravspecifikation til et færdigt CE-mærket produkt. Der udstedes AMU-bevis for hvert gennemført AMU-mål.

Målgruppe

På TECHCOLLEGE i Aalborg kan du tage uddannelsesforløbet til National svejsekoordinator, som er et attraktivt tilbud til de virksomheder, som fremstiller blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i stål eller aluminium, og skal CE-mærke deres produkter i henhold til DS/EN 1090-1.

Eksamen og diplom

Ved gennemførelsen af uddannelsesforløbet på TECHCOLLEGE, udsteder skolen afsluttende diplom samt uddannelsesbeviser på dansk og engelsk. Diplomet udstedes med certifikatnummer og specifikation af kompetencer iht. svejsekoordination inden for udførelsesklasse EXC 2. Det anbefales at tage modulerne i rækkefølge, men alle modulerne kan også tages som enkeltmoduler, såfremt det kun er enkelte moduler, som har interesse.

Pris

Kontakt for information. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om National svejsekoordinator
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
TECHCOLLEGE
Øster Uttrup Vej 1
9000 Aalborg

Tag kurser og efteruddannelse på Nordjyllands største erhvervsskole

På TECHCOLLEGE i Aalborg tilbyder vi en lang række kurser inden for blandt andet grafisk design, online marketing, billedbehandling, foto, el, VVS, automatik, epoxy m.fl. - branchekurser for dig, der allerede er faglært inden for et bestemt fag. - jobforberedende...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret