Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lav visuelt indhold til sociale medier - online

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole
2 kursusdage
Kursus
Online
Startdato: 22-09-2020 - Online
7.400 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

sociale medier

Lav visuelt indhold til sociale medier - online kursus

Vil du gerne have, at dit indhold bliver set, liket, kommenteret og delt på sociale medier? Så er det ikke nok at skrive tekst. På dette onlinekursus i visuel formidling lærer du at producere kreativt, visuelt og populært content til sociale medier.

Visuelt indhold virker på sociale medier

Konkurrencen om brugernes opmærksomhed er hård på sociale medier. Men tilføjer du overbevisende visuelle elementer og grafik til dit indhold, viser undersøgelser at dit indhold kan generere op til 94% flere visninger. Hvis du vil være med i konkurrencen om brugernes opmærksomhed, er det afgørende, at du giver dem noget at se på – og ikke bare at læse.

Dit udbytte af kurset Lav visuelt indhold til sociale medier

På dette kursus lærer du, at

  • Producere fotos med tekst til Facebook og Instagram
  • Udvælge det gode billede til dine opslag
  • Producere korte animerede explainervideoer
  • Producere basic grafisk design og bruge visuel historiefortælling
  • Generere gode, kreative idéer til dit visuelle indhold Dimensionere dine opslag, så de passer til Facebook og Instagram

Du lærer, hvordan du nemt og hurtigt selv producerer visuelt indhold til sociale medier – fx foto, grafik og video. På kurset lærer du at bruge en række lettilgængelige og ofte gratis redskaber, som gør det nemt for selv ikke-trænede hurtigt at producere visuelt SoMe-content. Enkle redskaber, som du kan bruge, selvom du ikke arbejder med grafisk produktion i forvejen.

Undervisning på kurset 

Kurset er meget praktisk orienteret. Undervisningen veksler mellem case-baserede oplæg og introduktioner til diverse redskaber samt øvelser. Der vil være mange træningsøvelser med afsæt i at lave indhold til din egen organisation som case, hvor du selv skal anvende de udvalgte redskaber til at producere visuelt indhold.

Målgruppe

Kurset er til dig, der har ansvaret for at skabe engagerende og populære opslag på sociale medier. Kurset er især rettet mod dig, der ikke i forvejen er trænet i digital grafisk produktion.

Pris

Prisen for dette online kursus er 7.400 kr. ekskl. moms.

Om udbyderen

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Uddan dig på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole er uddannelses- og videnscenter for medie- og kommunikationsbranchen - og dermed for journalister, grafikere, kommunikatører, reklamefolk, interaktive designere, fotografer, tv-folk samt folk uden branchen med lyst til/behov for nye kompetencer. Danmarks Medie- og Journalisthøjskole kombinerer uddannelse,...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole


Telefon: +45 89 440 440
Fax 8616 1988
www.dmjx.dk


Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: