Vis finduddannelse.dk som: Mobile

HD 1. del - Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

CBS – HD
2 år
Åben uddannelse
Frederiksberg, København
45.000 DKK Momsfri

HD 1. del - Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

Tag HD 1. del på CBS og styrk din karriere

Med en HD uddannelse supplerer du din erhvervserfaring med brugbar og relevant teori, så du står stærkere på arbejdsmarkedet, både nu og i din fremtidige karriereplanlægning.

En HD uddannelse er for dig, der allerede har taget en uddannelse og er i fuld gang med din karriere - hvad enten du lige er startet på arbejdsmarkedet, eller du har nogle års erfaring bag dig. Har du praktisk joberfaring, men mangler teoretisk viden til at styrke dine kompetencer og udbygge din faglighed, så er HD 1. del noget for dig!

Sådan forløber HD uddannelsen

HD 1. del er en erhvervsøkonomisk grunduddannelse, der tager to år på deltid eller et år på fuld tid.

Det første studieår på HD 1. del har fokus på:

  • Erhvervsøkonomi
  • Samfundsøkonomi
  • Dataanalyse

På andet studieår undervises der i:

  • Erhvervsret
  • Erhvervsøkonomisk metode
  • To valgfrie fag - CBS tilbyder både valgfag, der er rettet imod den private og den offentlige sektor

På HD uddannelsen lægger vi vægt på metodeundervisning, så du bliver i stand til at løse komplicerede erhvervsøkonomiske problemstillinger. HD 1. del afsluttes med et tværfagligt projekt, hvor du skal anvende de metoder og teorier, du har lært på studiet, på en konkret problemstilling.

HD 1. del som enkeltfag - eller online studie

HD 1. del kan læses som samlet forløb eller som enkeltfag. Det betyder, at du kan vælge at læse præcist de fag, som rammer dine behov. Du kan også læse alle fagene, men i dit eget tempo, så det passer med job og familie. En anden mulighed er at læse HD 1. del som online studium, hvor du kun skal møde op på CBS et begrænset antal mødegange, og hvor resten af undervisningen foregår over internettet.

HD 1. del - 2 års deltidsuddannelse eller på det accelererede forløb

HD 1. del giver muligheder!

Copenhagen Business School har Danmarks største udbud af videregående uddannelser inden for erhvervsøkonomi og ledelse samt sprog, kommunikation og kultur. Alene på HD har vi omkring 3.000 studerende, og det store antal studerende betyder, at vi har kapacitet til at udbyde hele otte forskellige HD 2. dels studier.

HD 1. del giver adgang til HD 2. del, hvor du kan specialisere dig inden for:


Vi har samtidig landets største udvalg af faglinjer og valgfag, så du kan specialisere dig i lige den retning, der passer til dit karriereforløb. Og skulle dine karriereveje senere hen gå i en anden retning, kan du altid supplere med enkeltfag fra et andet HD 2.dels studium.

Videreuddannelse

Den samlede HD uddannelse (1. og 2. del) svarer til bachelorniveau og giver adgang til MBA, MPA og andre Master uddannelser. På engelsk har HD betegnelsen "Graduate Diploma in Business Administration".

CBS - Kvalitet og udvikling

Stor valgfrihed er dog ikke det eneste, CBS kan tilbyde. Vi har et velrenommeret image i erhvervslivet, fordi vi de seneste godt 90 år har leveret udfordrende og forskningsbaseret undervisning af høj kvalitet. CBS' mål er ikke blot at give dig de kompetencer, du har brug for i dag. HD skal også være fremsynet i forhold til morgendagens kompetencebehov. Derfor udvikler vi løbende HD-uddannelsens indhold og pædagogik, så vi sikrer os, at undervisningen sigter på de rette faglige kompetencer.

Pris

På HD 1. del betaler du en semesterafgift, der dækker undervisning, vejledning, opgaver og 2 eksamensforsøg. Derudover skal du selv betale for bøger.

Pris for alle 4 semestre, både ved fremmøde og som online studie: 45.000 kr.

CBS – HD

CBS - HD uddannelsen

Copenhagen Business School (CBS) er et internationalt universitet, der forsker og underviser i erhvervsøkonomi og erhvervshumaniora. Vi er en af de største business schools i Europa og samarbejder med universiteter og virksomheder i både ind- og udland. CBS har Danmarks...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til CBS – HD

CBS – HD

Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg


Få information

Udfyld formularen for mere information om HD 1. del - Erhvervsøkonomisk diplomuddannelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer