Styring af fødevarespild

Bureau Veritas, i Fredericia
Længde
8 timer
Pris
5.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
8 timer
Pris
5.500 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Bureau Veritas?

Erfarne undervisere, der arbejder med faget til dagligt

Godkendt af internationale organisationer

Praktiskorienterede kurser med udgangspunkt i din hverdag

Kursusbeskrivelse

Styring af fødevarespild

Indhold på kurset

  • Definition af fødevaretab og -spild og fødevareværdikæden
  • Fødevaretab og -spild – hvor opstår det og hvor meget tab og spild er der i fødevareproduktionen?
  • Oversigt over forsyningskæder
  • Gennemgang af styring af fødevaretab og -spild hovedelementer
  • Politik og ledelsens involvering
  • Kvantificering
  • Forebyggelsesplan og styring af fødevaretab og -spild
  • Målbare mål
  • Monitorering, overvågning og løbende forbedring
  • Der tages udgangspunkt i praktiske cases gennem hele kurset

Form


Emner og begreber præsenteres og der arbejdes en del praktisk med udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer og produkter. Det er en fordel at medbringe egen PC.Heldagskursus med fuld forplejning i kursuslokalerne ved Bureau Veritas. Kurset kan også afholdes på en virksomhed, hvis dette ønskes. I forlængelse af kurset tilbydes kursusdeltagere rabat på rådgivning indenfor fødevaretab og -spild.

Hvad er dit udbytte med kurset?

Med udgangspunkt i praktiske cases giver dette kursus om styring af fødevarespild i praksis dig grundlæggende færdigheder til systematisk at arbejde med din virksomheds fødevaretab og -spild, hvilket hjælper jer til målrettet at reducere organisationens fødevaretab og -spild og bedre udnyttelse af sidestrømme. Derforuden bidrage til af opfylde flere SDG-mål herunder 12.3.1 Global Food Loss and Waste.

Praktisk information om kurset

Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 

Målgruppe

Styring af fødevaretab og -spild i praksis henvender sig til personer som arbejder med bæredygtighed og social ansvarlighed, samt medarbejdere med ansvar for eller interesse i systematisk at arbejde med reduktion af organisations fødevaretab og -spild og bedre udnyttelse af sidestrømme. Kendskab til bæredygtighed eller organisations fødevarestrømme vil øge udbyttet, men det er ikke en forudsætning. 

Pris

Prisen for dette kursus er 5500kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Styring af fødevarespild
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Bureau Veritas
Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Velkommen til Bureau Veritas!

Hos Bureau Veritas finder du et bredt udvalg af kompetencegivende kurser inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, farligt gods og meget mere. Vi udvikler tilmed hele tiden nye kurser, så du med sikkerhed kan finde det, du søger – og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret