Uddannelse for bestyrelsesformænd

Længde
4 dage
Næste startdato
Venteliste Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
4 dage
Næste startdato
Venteliste Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Venteliste

 • Holdundervisning
 • Børkop

Kursusbeskrivelse

Forskning viser, at bestyrelsesformænd i SMV'er skal have særlige kompetencer og evner for at skabe værdi i fremtiden. Der er en række afgørende opgaver og ansvarsområder, som formanden skal mestre for at lede bestyrelsen effektivt og navigere gennem forandringer.

Om uddannelsen

Uddannelsen for bestyrelsesformænd er designet til at ruste deltagerne til følgende krævende ansvar:

 1. Konstant fokus på forandringer: Formanden skal kunne holde konstant fokus på, hvilke forandringer der sker i forretningsmiljøet på kort, mellemlang og lang sigt.

 2. Strategisk arbejde med forandringer: Formanden skal kunne sikre tilstedeværelsen af de kompetencer, der er nødvendige for at kunne arbejde strategisk med forandringer.

 3. Ledelse af bestyrelsen: Formanden skal kunne lede bestyrelsen, så forskellige kompetencer, profiler og kulturer bringes i spil i et dynamisk samarbejde.

 4. Understøttelse af agilitet: Formanden skal kunne understøtte den nødvendige agilitet i det strategiske arbejde.

 5. Dyb indsigt i kerneforretningen: Formanden skal sikre, at bestyrelsen har en dyb indsigt i kerneforretningen.

 6. Samarbejde med ejer/direktion/ejerleder: Formanden skal facilitere et tæt samarbejde med ejer/direktion/ejerleder omkring den strategiske udvikling.

 7. Ledelse og facilitering af forskellige processer: Formanden skal kunne lede og facilitere omstruktureringsprocesser, salgsmodningsprocesser, opkøbsprocesser og generationsskifteprocesser.

 8. Rettidig succession i ledelsen: Formanden skal sørge for den nødvendige og rettidige succession i ledelsen.

 9. Beskyttelse mod ansvar: Formanden skal beskytte bestyrelsen mod risikoen for ansvar.

Undervisningen er baseret på forskning af høj kvalitet og kombinerer ny viden og anerkendte teorier med praktiske redskaber og virksomhedscases. Som deltager får du en bred vifte af værktøjer og metoder til at arbejde strategisk med forandringer og sikre bestyrelsens succes.

Dit udbytte

Uddannelsen sikrer, at du som bestyrelsesformand kan skabe værdi for hele bestyrelsen. Gennem undervisningen får du indsigt i de vigtigste kompetencer og opgaver, herunder evnen til at identificere og forstå forretningsmæssige forandringer på kort, mellemlang og lang sigt. Du lærer også at facilitere et dynamisk samarbejde mellem forskellige kompetencer og profiler i bestyrelsen og understøtte agilitet i det strategiske arbejde. Desuden får du redskaber til at lede omstruktureringsprocesser, salgsmodning, opkøb og generationsskifte samt sikre rettidig succession i ledelsen. Endelig får du en forståelse for bestyrelsens ansvar og værktøjer til at beskytte bestyrelsen mod risici.

Målgruppe

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til både nye og erfarne bestyrelsesformænd i SMV'er. Den er også relevant for direktører og rådgivere, der ønsker at udvikle deres kompetencer og indsigt i bestyrelsesarbejdet.

Uddannelsen kan bidrage til at hæve det generelle kompetenceniveau i bestyrelserne og styrke fokus på værdiskabelse, risikostyring, governance og best practice i bestyrelsesarbejdet.

Pris

Uddannelsen koster 29.500 kr. ekskl. moms. 

Prisen inkluderer undervisningsmateriale i form af Carsten Fodes og Mette Nevilles bog SMV-bestyrelsen – hele vejen rundt samt en personprofil. Prisen inkluderer også internat og forplejning.
Undervisningen er momsfritaget, men der opkræves moms af undervisningsmateriale, personprofil, ophold og forplejning.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Uddannelse for bestyrelsesformænd
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret