Viser 1-20 af 98
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 98
1
2
3
4
5

Vil du have en manager uddannelse?

Manager eller lederopgaver er en kompleks størrelse, og som manager kan du altid blive bedre. Med en manager uddannelse får du indblik i dine egne styrker og udfordringer, ny teoretisk og praksis viden, som du kan tage med i din hverdag. Med den helt rigtige manager uddannelse, bliver du klædt på til fremtidens udfordringer.

Som manager kan du have mange forskellige opgaver, alt efter hvilket felt du befinder dig inden for. Vi har samlet et bredt udsnit af manager uddannelser og kurser, som kan hjælpe dig videre i din udvikling som leder. Ønsker du fx at blive certificeret Lean manager, risk manager, online marketing manager, SEO manager mv, så finder du en lang række mulige uddannelser her på siden.

Manager uddannelse, hvad er det?

Du kan finde manager uddannelse inden for et bredt felt af fagligheder, lokationer og priser. Det kan derfor være svært at sætte en finger på, hvad du lærer når du tager en manager uddannelse. Det er vigtigt, at du har en ide om, hvad, hvor og hvorfor du søger en specifik manager uddannelse.

Herunder finder du en række af de forskellige typer manager uddannelser du kan vælge i mellem. Vi har prøvet at gruppere dem lidt, så du kan få et overblik over dine mange muligheder.

Online Marketing Manager uddannelse

Som online marketing manager arbejder du med online kommunikation, web marketing og e-commerce, og det er netop disse kompetencer du får løftet ved en online manager uddannelse. Med en manager uddannelse lærer du tips og tricks til optimering af online markedsføring, som du kan bruge direkte efter uddannelsen. Annoncering, målgruppe, ROI effektmåling, SEO, video og email marketing er alle touch-points du kan komme ind på, alt efter hvilken uddannelse du vælger.

Lean Manager uddannelse

Lær det nyeste inden for Lean, samtidig med at du lærer at lave Lean strategi og skabe tillid i organisationen med en lean manager uddannelse. Du kan finde manager uddannelser hvor du bliver certificeret Lean Manager, eller du kan vælge at tage enkelte moduler, og få et uddannelsesbevis på lige præcis dine kompetencer.

Key Account Manager uddannelse

Hvis du har en sælger i maven, så er en key account manager uddannelse noget for dig! Du bliver trænet i at salgsteknikker, så du på systematisk vis, kan overbevise dine kunder. Du lærer at analysere kunder og identificere formelle og uformelle beslutningstagere. Med en key account manager uddannelse får du ny inspiration og motivation af salgsopgaven, og optimere dine relationer med kunderne.

Event manager uddannelse

Bliv bedre til at udvikle ideer, produkter, koncepter, kampagner og events med en event manager uddannelse. Dine kompetencer inden for ideudvikling og kreative initiativer får et boost, ligesom at du får værktøjer inden for kommunikation, information, projektledelse, økonomi og eventplanlægning, der kan gøre dig til en endnu bedre event manager. Gennem storytelling, kundeanalyser, risikovurdering, drejebøger og konceptudvikling, bliver du en stærk event manager.

Risk Manager uddannelse

Få en dybere forståelse for risici og de værktøjer der anvendes ves styring. Lær hvordan du måler og styrer markedsrisiko og operationel risiko.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen