Google Ads Manager

IBC Kurser og Konsulenthus
2 dage
Dansk
Kursus
Kolding
Startdato: 12-09-2023 09:00 - Kolding
5.899 DKK Momsfri

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Kursusbeskrivelse

google_ads_adwords_kursus.jpgDer er kommet nye funktioner og tiltag i Google Ads det seneste år. På Google Ads Manager sørger vi for, at du får succes med Google Ads og mest effekt ud af dine annoncer.

Hvordan du hurtigt kommer i gang med Google Ads (tidligere Google AdWords) og opbygger din konto rigtigt, så du står med en Google Ads konto, der har et solidt fundament. Lær hvordan du analyserer og optimerer din Google Ads konto, så du får mest mulig effekt med din Google Ads annoncering.

Du får tips og tricks til alt det grundlæggende i Google Ads, men fordi kurset er på 2 dage, så får du også kendskab til mere avancerede metoder og værktøjer, så du kan håndtere dine kampagner på niveau med de professionelle bureauer.

Lær om alle de værktøjer, der kan åbne døre til nye kunder og gør arbejdet med Google Ads lettere.

Du kommer til at lære om disse emner:

  • Søgeordsanalyse – sådan finder og vurderer du de rigtige søgeord for din forretning.
  • Performanceoptimering – lær at gennemgå de rigtige områder ifm. optimering af din Google Ads-konto. Herunder søgetermsrapporter, budstrategier, enhedsoptimering, tidsoptimering og meget mere.
  • Avancerede metoder og teknikker – du kommer omkring alle de nyeste metoder og teknikker, så din konto altid optimeres på det rigtige grundlag.
  • Alle de tilgængelige annonceformater – du kommer til at lære om alle de tilgængelige annonceformater. Herunder søgeannoncer, displayannoncer, videoannoncer, remarketing og meget mere
  • Du får desuden et overblik over, hvor du skal sætte ind på din Google Ads-konto.
  • Vejledning om tools og software, der kan anvendes i forbindelse med Google Ads.

Dit og virksomhedens udbytte

Dit og virksomhedens udbytte

Du får alle Luciano Bellaccis indsigter og råd, så kurset giver dig bedre muligheder for at optimere dit Google Ads arbejde. Hvis din virksomhed samarbejder med et digitalt performance bureau, får du bedre forudsætninger for at få et velfungerende samarbejde.

Video

Eksamen og diplom

Målgruppe

Kurset er for dig, der skal administrere en Google Ads konto, eller har kontakten til det bureau, som håndterer Google Ads for din virksomhed. Der stilles ikke nogen faglige forudsætninger for at deltage på kurset, men det er vigtigt, at du har administratoradgang til en Google Ads-konto, samt en Google Analytics-konto, da kurset vil være meget praktisk orienteret. Hvis du i forvejen har lidt erfaring med Google Ads, så bygger vi videre på din viden, og du vil stadig lære nye og alternative måder at arbejde med Google Ads.

Hvis du er helt ny til web marketing, så kan du med fordel tageIBC'sgrunduddannelse i online markedsføringDigital Marketing Manager. På denne uddannelse indgårGoogle Ads som et afflere fag på uddannelsen.

Pris

Der er undervisning fra kl. 9.00 - 15.00:

12.-13. september 2023

Om udbyderen

IBC Kurser og Konsulenthus

IBC Kurser er en af landets største udbydere af kurser og uddannelser. Gennem mange års erfaring med undervisning og organisationsudvikling, har IBC Kurser skabt et bredt udbud af kurser og uddannelser, der understøtter og matcher ethvert behov for virksomheder og...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Google Ads Manager
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

IBC Kurser og Konsulenthus

Birkemosevej 1
6000 Kolding

Telefon: +45 7224 1764
Mobil +45 7224 1700
kurser.ibc.dk

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Kristina Jessen

Spændende at modtage undervisning fra en der tidligere har været ansat ved Google, og som kunne krydre med lidt viden fra bagom gardinet. Og super god formidling.

Få information

Udfyld formularen for mere information om Google Ads Manager

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 54 evalueringer
Se alle evalueringer