Viser 1-14 af 14
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-14 af 14

Tag en HD uddannelse i København og styrk din karriere

HD er en 4-årig deltidsuddannelse på bachelor-niveau, der typisk tages sideløbende med arbejde. Uddannelsen kombinerer teori, akademisk undervisning og praktisk erfaring fra erhvervslivet, og giver dermed et solidt og stærkt fundament, der styrker din karriere.

Uddannelsen er opdelt i 2 dele – først en basic, hvor du lærer om erhvervsøkonomi, derefter specialiserer du dig, inden for det felt, der giver mening for dig og din fremtid. 

HD uddannelsen i København

HD uddannelsen er til dig, der ønsker en stærk efteruddannelse, med fokus på erhvervsøkonomi, ledelse, innovation og markedsføring. HD er en deltidsuddannelse, du tager sideløbende med dit arbejde, og er delt op i to dele.

HD del 1

Første del er obligatorisk, og supplerer din erhvervserfaring med brugbar og relevant teori, så du står endnu stærkere på arbejdsmarkedet. HD 1. del er en erhvervsøkonomisk grunduddannelse, der tager to år på deltid eller et år på fuld tid. På det første del af HD 1. del har uddannelsen fokus på erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi og dataanalyse. Anden del fokuserer på erhvervsret, erhvervsøkonomiske metoder, plus du tager to valgfrie fag.

HD uddannelsen lægger vægt på metodeundervisning, så du bliver i stand til at løse erhvervsøkonomiske problemstillinger, og bliver afsluttet med et tværfagligt projekt, hvor du skal anvende metoder og teorier du har lært, på en konkret problemstilling.

HD del 2

På anden delen af HD’en udvikler du dine analytiske evner og får et mere indgående kendskab til det fagområde du har valgt at specialisere dig inden for.

I København kan du fx tage en HD 2 i:

  • Finansiel Rådgivning

  • Marketing Management

  • International Business

  • Organisation og ledelse

Du får mulighed for at specialiserer dig gennem valgfagene på 3. semester og hovedopgaven på 4. semester.

Hvorfor skal du tage en HD uddannelse i København?

Du skal tage en HD i København, hvis du ønsker at blive skarpere på dine faglige kompetencer, og udvikle dine færdigheder. Du har måske et ønske om at opnå et højere kompetenceniveau og få en større indsigt i et specifikt område.

Igennem HD uddannelsen opnår du et stærkt teoretiske ståsted, og får mulighed for at gå i en ny retning med din karriere. En HD uddannelse henvender sig altså til dig, der ønsker at studerer sideløbende med dit fuldtidsarbejde.

Du kan læse HD uddannelsen enten som et samlet forløb eller som enkeltfag. Det betyder, at du kan vælge at læse præcist de fag, som rammer dine behov. Du vælger selv dit tempo, så det passer med familie og job. Du kan også læse HD1. del online, hvor du kun skal møde op få gange, og ellers foregår resten af studiet foregår over internettet.

Karrieremuligheder med en HD-uddannelse

Med en HD-uddannelse kan du blandt andet arbejde som: 

  • Projektleder
  • Salgs- og marketingchef
  • Bankrådgiver
  • HR medarbejder
  • Revisor

Jobmulighederne afhænger af dit specialevalg på HD 2. del. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen