Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Viser 1-14 af 14
 

Tag en HD uddannelse i København og styrk din karriere

HD er en 4-årig deltidsuddannelse på bachelor-niveau, der typisk tages sideløbende med arbejde. Uddannelsen kombinerer teori, akademisk undervisning og praktisk erfaring fra erhvervslivet, og giver dermed et solidt og stærkt fundament, der styrker din karriere.

Uddannelsen er opdelt i 2 dele – først en basic, hvor du lærer om erhvervsøkonomi, derefter specialiserer du dig, inden for det felt, der giver mening for dig og din fremtid. 

HD uddannelsen i København

HD uddannelsen er til dig, der ønsker en stærk efteruddannelse, med fokus på erhvervsøkonomi, ledelse, innovation og markedsføring. HD er en deltidsuddannelse, du tager sideløbende med dit arbejde, og er delt op i to dele.

HD del 1

Første del er obligatorisk, og supplerer din erhvervserfaring med brugbar og relevant teori, så du står endnu stærkere på arbejdsmarkedet. HD 1. del er en erhvervsøkonomisk grunduddannelse, der tager to år på deltid eller et år på fuld tid. På det første del af HD 1. del har uddannelsen fokus på erhvervsøkonomi, samfundsøkonomi og dataanalyse. Anden del fokuserer på erhvervsret, erhvervsøkonomiske metoder, plus du tager to valgfrie fag.

HD uddannelsen lægger vægt på metodeundervisning, så du bliver i stand til at løse erhvervsøkonomiske problemstillinger, og bliver afsluttet med et tværfagligt projekt, hvor du skal anvende metoder og teorier du har lært, på en konkret problemstilling.

HD del 2

På anden delen af HD’en udvikler du dine analytiske evner og får et mere indgående kendskab til det fagområde du har valgt at specialisere dig inden for.

I København kan du fx tage en HD 2 i:

  • Finansiel Rådgivning

  • Marketing Management

  • International Business

  • Organisation og ledelse

Du får mulighed for at specialiserer dig gennem valgfagene på 3. semester og hovedopgaven på 4. semester.

Hvorfor skal du tage en HD uddannelse i København?

Du skal tage en HD i København, hvis du ønsker at blive skarpere på dine faglige kompetencer, og udvikle dine færdigheder. Du har måske et ønske om at opnå et højere kompetenceniveau og få en større indsigt i et specifikt område.

Igennem HD uddannelsen opnår du et stærkt teoretiske ståsted, og får mulighed for at gå i en ny retning med din karriere. En HD uddannelse henvender sig altså til dig, der ønsker at studerer sideløbende med dit fuldtidsarbejde.

Du kan læse HD uddannelsen enten som et samlet forløb eller som enkeltfag. Det betyder, at du kan vælge at læse præcist de fag, som rammer dine behov. Du vælger selv dit tempo, så det passer med familie og job. Du kan også læse HD1. del online, hvor du kun skal møde op få gange, og ellers foregår resten af studiet foregår over internettet.

Karrieremuligheder med en HD-uddannelse

Med en HD-uddannelse kan du blandt andet arbejde som: 

  • Projektleder
  • Salgs- og marketingchef
  • Bankrådgiver
  • HR medarbejder
  • Revisor

Jobmulighederne afhænger af dit specialevalg på HD 2. del. 

Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Ønskeliste
Kundecase
Kathrine Fischer - Salgskoordina...

"HD-uddannelsen i Økonomistyring og Procesledelse har givet mig en “værktøjskasse” til at kunne optimere forretningsprocesser og forstå deres indflydelse på tværs af afdelinger."

kundecase
Mads Torry Lindeneg - Marketing ...

"Min HD-uddannelse i Marketing Management har givet mig den teoretiske viden inden for marketingfaget, som jeg manglede. Jeg har ved at koble teori og praksis udviklet min måde at forstå og løse problemer på i mit daglige arbejde hos NNIT."

kundecase
Annika Borbye Omraninejhad - Ope...

"Jeg kunne ikke være i dette job uden min HD 2. del i Organisation og Ledelse. Uddannelsen har betydet, at jeg aldrig har stået i en situation, hvor jeg har manglet arbejde."

kundecase
Eva Petersen - Customer Relation...

“I chose to pursue a Graduate Diploma in Business Administration to enable me to make a career change. The programme, Supply Chain Management (SCM), has since accelerated my career and has provided me with the opportunity to work on new and challenging tasks."

kundecase