16 dec 2020

Sådan finansierer du din efteruddannelse, når du ikke har en lang videregående uddannelse

Hvis du ikke har taget en videregående uddannelse, er der gode muligheder for at søge støtte til finansiering af din efteruddannelse, også selvom du ikke er med under en overenskomst. 

Hvis du ikke har en videregående uddannelse bag dig, og samtidig er ansat uden en overenskomst, så har du mulighed for at få hjælp via staten til at finansiere din efteruddannelse.

Staten udbyder både SVU og omstillingsfonden, hvor du kan opnå økonomisk støtte til din kompetenceudvikling, når du ikke har taget en videregående uddannelse. Du kan også søge om finansiering via legater og bruttolønsordningen. 

Senest opdateret: 16 dec 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-12-2020

Jeg er ikke under en overenskomst

Bare fordi din arbejdsplads ikke hører under en overenskomst, betyder det ikke, at du ikke kan få hjælp til at finansiere din kompetenceudvikling.

Læs mere
Sidst opdateret 16-12-2020

Sådan finansierer du din efteruddannelse, når du hører under en overenskomst

Når du hører under en overenskomst, har du ret til 10 dages uddannelse om året. For at finansiere disse uddannelsesdage kan du søge om godtgørelse hos en kompetencefond.

Læs mere
Sidst opdateret 14-02-2023

Sådan finansierer du din efteruddannelse, hvis du er offentlig ansat under en overenskomst

Som offentlig ansat under en overenskomst kan du søge tilskud til efter- eller videreuddannelse gennem kompetencefonde rettet mod offentlige ansatte.

Læs mere
Sidst opdateret 16-12-2020

Finansier din efteruddannelse med Den Regionale Kompetencefond

Hvis du er regionalt ansat, og gerne vil tage en efteruddannelse, har du mulighed for at søge om finansiere via Den Regionale Kompetencefond.

Læs mere