Top 4 kurser inden for DISC

Leder du efter et DiSC kursus, der kan være en gamechanger i din karriere? Få inspiration til dit valg her, hvor vi præsenterer dig for 4 populære DiSC kurser.

Top 4 DiSC kurser

Er du på udkig efter et DiSC kursus, der kan være en gamechanger i dit daglige arbejde? Ønsker du at forstå og kommunikere mere effektivt med dine kollegaer, stå stærkere i en rekrutteringssituation eller eventuelt styrke dine ledelsesevner? Så læs med her.

Tag det første skridt mod en mere effektiv og harmonisk arbejdsplads ved at deltage i vores DiSC kursus. DISC personanalyse gør det muligt at se de unikke kombinationer af personlighedstyper, og udgør et værdifuldt værktøj til opgaver som rekruttering, forbedring af relationer, effektiv kommunikation samt motivation og forståelse af andre. Der er dermed mange forskellige jobprofiler, der kan få glæde af et DiSC kursus.

Her på finduddannelse.dk giver vi dig et samlet overblik over DiSC kurser, der passer til din situation, dit arbejde og dit udgangspunkt. Dette uanset om du har brug for et grundlæggende DiSC kursus, eller om du har brug for at avancere din eksisterende viden på området. I listen herunder præsenterer vi dig for de 4 mest populære DiSC kurser på finduddannelse.dk.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien DISC på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for DISC

DISC

1

3 dage

Online

Kontakt udbyder

Hvis du ønsker at forbedre din forståelse af DISC, er e-stimates e-disc.dk et oplagt valg. Udover at tilbyde professionelle HR-profiler og andre analyseværktøjer, kan e-stimate hjælpe dig med en nem og tilgængelig e-disc profil.

Med en e-disc profil fra e-disc.dk, tilbudt af e-stimate, får du en professionel personprofil gennem en online e-learning certificering uden behov for dyre kursusgebyrer. Efter at have gennemført den online certificering betaler du kun for profilen - der er ingen yderligere omkostninger for certificeringen. Hvis du ønsker at deltage i e-stimates tre timers online kursus i DISC, er dette også en mulighed, men det er ikke obligatorisk.

Læs mere om forløbet

DISC personprofil - Basic certificering

2

2 dage

Flere lokationer

Fra 8.995 DKK

Bliv certificeret i Extended DISC personprofil hos Axept og få et effektivt redskab til at opnå størrelse forståelse af dig selv og dine omgivelser. Du får samtidig et særdeles velegnet værktøj til både rekrutterings- og udviklingsarbejdet i organisationen.

Kurset henvender sig til forskellige jobprofiler. Du er eksempelvis HR–ansat og har brug for et værktøj til rekruttering af ansatte, en leder, der arbejder med udvikling af medarbejdere, en konsulent, coach eller en medarbejder, som ønsker dig det optimale samarbejde med kolleger.

Læs mere om forløbet

DISC Personprofil Certificering

3

2 dage

Flere lokationer

19.500 DKK

Bliv et eftertragtet aktiv med den internationale godkendte Everything DiSC certificering hos DISCnordic. Formålet med en Everything DiSC Workplace certificering er at styrke virksomhedens HR kompetencer gennem et af de mest anerkendte og anvendte profilværktøjer i verden. Med en Everything DiSC Workplace certificering får du egenskaberne til at arbejde med det anerkendte Everything DiSC værktøj.

En Everything DiSC Workplace® certificering henvender sig til dig, der arbejder professionelt og målrettet med organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, konflikthåndtering, salg og rekruttering.

Læs mere om forløbet

Personlig udvikling

4

2 dage

Flere lokationer

8.900 DKK

Med dette kursus i Personlig udvikling hos AROS Kurser lærer du at finde ind til dine kernekompetencer, samtidig med at du lærer dig selv og andre bedre at kende og styrker din personlige gennemslagskraft. Du får desuden en personlig DiSC profil, redskaber til at bruge DiSC samt en personlig handleplan til brug med det samme.

Kurset er til dig, der er klar til at se dig selv og andre i et nyt lys på baggrund af indsigterne fra din DiSC-profil. Du er interesseret i at udnytte dit fulde potentiale, kortlægge dine motivationsfaktorer og forny relationerne i din hverdag på en positiv måde.

Læs mere om forløbet

Tag et DiSC kursus

Vil du stifte bekendtskab med DiSC, eller måske styrke dine kompetencer inden for brugen af DiSC personanalyse? Vores søgemaskine kan hjælpe dig med at finde det DISC kursus, der passer til dig.

Find dit kommende DISC kursus her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer