Top 10 kurser inden for bygge og anlæg

Er du beskæftiget inden for bygge og anlæg, eller drømmer du om at blive det? Få inspiration til din kompetenceudvikling blandt de 10 mest populære kurser på området her.

Top 10 kurser inden for bygge og anlæg

Bygge og anlæg er en branche, der spænder bredt og indeholder mange forskellige opgaver og ansvarsområder. Af samme årsag finder du også et stort udvalg af kurser på området.

Investering i efter- og videreuddannelse inden for bygge og anlæg er en rigtig god ide, da det kan gavne dine karrieremuligheder og muligvis sikre dig helt nye arbejdsopgaver i din nuværende stilling. Det kan ligeledes være en god måde at få opdateret din viden.

Der er således et væld af muligheder, uanset om du leder efter kompetenceudvikling og opkvalificering eller et lovpligtigt forløb. Vi forsøger at give dig indblik i udbuddet her, så du kan få inspiration til din kompetenceudvikling. Vi vil her præsentere dig for de 10 mest populære kurser inden for bygge og anlæg.

Listen herunder indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb i kategorien Bygge og anlæg på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Vi gør opmærksom på, at kursusoplysningerne hos den respektive udbyder kan ændre sig over tid. Vi gør desuden opmærksom på, at priserne i listen er opgivet ex moms.


Populære kurser inden for Bygge og anlæg

Sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater

1

2 dage

København

Fra 416 DKK

På dette kursus hos NEXT lærer du de vigtige regler og krav til sikkerheden, når du arbejder med epoxy og isocyanater. Du bliver introduceret til substitutionsprincippet og de personlige værnemidler, der kræves for at beskytte dig mod farlige stoffer.

Kurset henvender sig til både ufaglærte og faglærte, der allerede arbejder eller ønsker at arbejde med epoxy og isocyanater. Efter kurset vil du være i stand til at udføre arbejdet i overensstemmelse med Arbejdstilsynets vejledninger og undgå farlige situationer.

Læs mere om forløbet

Sikkerhed ved arbejde med asbestholdige materialer

2

4 dage

Hillerød

832 DKK

Med dette kursusforløb hos U/NORD på dit CV vil du være i stand til at arbejde sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt med asbestholdige materialer. Du får blandt andet kendskab til materialer, der kan formodes at indeholde asbest og du vil kunne udføre nedrivning af asbestholdige materialer udvendigt og indvendigt.

Uddannelsen henvender sig til personer der skal arbejde med asbestholdige materialer. Du kan efter uddannelsen vurdere om arbejdet som helhed er planlagt forsvarligt for at arbejdet kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt.

Læs mere om forløbet

CTS-anlæg. Konstruktion, installation og drift

3

1 dag

Flere lokationer

Fra 5.400 DKK

På dette kursus hos Danvak får du som deltager et indblik i, hvad et CTS/BMS-anlæg er, og hvordan disse anlæg kan beskrives og konstrueres i byggefasen. Kurset giver dig relevant viden, som gør det muligt at arbejde kvalificeret med CTS-anlæg.

Med denne viden bliver du i stand til at sikre at CTS-anlæg bliver konstrueret og installeret korrekt og udnyttet til dets fulde potentiale iht. lovgivning og krav til komfort.

Kurset henvender sig blandt andet til Ingeniører, teknikere, slutbrugere, driftsansvarlige og installatører, og alle bydes velkommen uanset erhvervserfaring.

Læs mere om forløbet

Lovpligtig instruktion Udvendig ASBEST

4

2 timer

Landsdækkende

975 DKK

Kurset hos ARBEJDSMILJØEksperten er en lovpligtig instruktion for personer, som arbejder med udvendig nedbrydning, hvor man kan støde på asbest under nedbrydningsarbejdet.

Kurset giver dig blandt andet svar på, hvor man kan risikere at støde på asbest, hvilke risici der er ved at blive udsat for asbest samt hvilke forholdsregler man skal tage - både af hensyn til personlig sikkerhed og af hensyn til omgivelserne.

Læs mere om forløbet

Sikkerhed på stilladset

5

3 timer

Landsdækkende

Kontakt udbyder

Gennem dette kursus hos Joblife får du blandt andet kendskab til den lovmæssige baggrund for opstilling af stilladser, praktisk brug af stilladser, de mest brugte stilladstyper og meget mere.

Kurset hos Joblife kan afholdes som et virksomhedskursus, hvor undervisningen tilrettelægges med afsæt i jeres ønsker og behov samt evt. cases fra jeres hverdag.

Læs mere om forløbet

Bygningsautomatik (BMS)

6

Kontakt udbyder

København

Kontakt udbyder

Med KEAs fleksible akademiuddannelse i Bygningsautomatik får du kompetencerne til at programmere en bygning, så alle tekniske installationer og systemer styres og reguleres optimalt.

Efter gennemførsel af uddannelsen vil du være rustet til at forstå, fejlfinde og planlægge bygningsautomatiksystemer, og du vil kunne anvende din viden direkte i praksis.

Den fleksible akademiuddannelse i Bygningsautomatik henvender sig særligt til faglærte indenfor byggeri, der ønsker at opgradere deres viden og kompetencer på området.

Læs mere om forløbet

L-AUS & førstehjælp - Online

7

1 time

Online

595 DKK

Få ajourført dit L-AUS kursus hurtigt, bekvemt og effektivt hos Solar School med dette online kursus. Kurset, der kan gennemføres på blot 1 time, er designet til at passe ind i din travle hverdag, og du kan nemt vende tilbage til det, når det passer dig.

Kurset er for alle der arbejder på såvel maskinanlæg som bygningsinstallationer, og har behov for en ajourføring af tidligere L-AUS kursus.

Læs mere om forløbet

Akademiuddannelse i kvalitet og måleteknologi

8

3 år

Århus

Kontakt udbyder

Akademiuddannelsen i kvalitet og måleteknologi hos Erhvervsakademi Aarhus er en deltidsuddannelse til dig, der gerne vil arbejde som måleteknolog, måletekniker, kvalitets- og måletekniker - dvs. arbejde med måleteknik, måling, kalibrering og kvalitetssikring.

Uddannelsen er særlig oplagt for dig, der er smed, drift- eller procesoperatør, eller faglært inden for el. Uddannelsen er ydermere relevant, hvis du har brug for at supplere din erhvervsakademiuddannelse f.eks. som laborant, procesteknolog eller miljøteknolog med specialiseret viden inden for måleteknologi.

Læs mere om forløbet

MagiCAD Beregning af piping (VVS) og ventilation

9

2 dage

Flere lokationer

Kontakt udbyder

På kurset MagiCAD Beregning af piping (VVS) og ventilation hos NTI Academy behandles det at skabe sine egne beregningsforudsætninger og tilknytte disse til udvalgte systemer.

Det er på dette kursus en rigtig god idé, hvis CAD-operatør og beregner ikke er samme person, dvs. at der deltager personer fra begge lejre.

Læs mere om forløbet

Legepladssikkerhed - Projektering

10

1 dag

Flere lokationer

4.995 DKK

På dette projekteringskursus hos Dalpin får du styr på de gældende lovgivninger og krav i produktsikkerhedsstandarder, som er relevante i forbindelse med projektering af nye aktivitets- og legepladser.

Kurset henvender sig primært til arkitekter, landskabsarkitekter, driftsplanlæggere, og projekterende medarbejdere, der arbejder med projektering/design af legepladser.

Læs mere om forløbet

Bliv klædt på til byggebranchen

Er du beskæftiget i byggebranchen, eller ønsker du at blive det? Vi har her samlet markedet for bygge og anlæg kurser, der kan klæde dig på til arbejdet i byggebranchen.

Find kurser og uddannelse inden for bygge og anlæg her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer