Top 10 kurser hos finduddannelse.dk lige nu

Leder du efter kursus eller efteruddannelse, der kan give dig ny viden og nye kompetencer? Her får du et overblik over hvilke 10 kurser der er de mest populære på finduddannelse.dk lige nu. Måske kan du få inspiration til din egen kompetenceudvikling?

Top 10 kurser hos finduddannelse.dk lige nu

Går du rundt og overvejer, om et kursus eller en uddannelse kunne skubbe dig videre i din karriere? Så er du kommet til det rette sted! For vi forstår godt, hvis det kan være overvældende at vælge den efter- og videreuddannelse, der giver mening for dig og din karriere, og som giver dig præcis den viden, du leder efter.

Derfor giver vi dig her et kort overblik over de 10 kurser, der er mest populære på finduddannelse.dk lige nu. Disse kurser er de kurser, der lægger i top 10 på finduddannelse.dk i første halvår af 2023 på tværs af alle vores kursuskategorier. Klik dig gennem listen herunder og find inspiration til din kommende efter- og videreuddannelse.


1

Gaffeltruckcertifikat på 7 dage

DEKRA

  Beliggenhed: Brabrand, Brøndby, Herning, København, Næstved, Odense, Vejen, Aalborg, Aarhus

  Varighed: 7 dage

  Pris: Fra 938 kr.


Tag et truckcertifikat på 7 dage

Vil du være truckfører? Hos DEKRA kan du tage et gaffeltruckcertifikat på kun 7 dage, hvorefter du er klar til at varetage jobbet som truckfører. Med et truckcertifikat i hånden åbner du op for en række spændende jobmuligheder og bliver en eftertragtet arbejdskraft i transportbranchen.
Undervisningen er en god blanding af praktiske øvelser og klasseundervisning. Du kan bl.a. se frem til at lære at føre og betjene gaffeltrucks og/eller gaffelstablere, og hvordan du foretager korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods.

Læs mere om kurset her


2

Hygiejnekursus - Online kursus på dansk

fødevarekurser.dk

  Beliggenhed: Online

  Varighed: 3 timer

  Pris: 295 kr. ex moms


Tag dit online hygiejnekursus (Certifikat kursus), når det passer dig 

Med dette kursus hos fødevarekurser.dk får du mulighed for at hygiejnekursus præcis hvor og når det passer dig. Kurset foregår nemlig online og tager cirka 3 timer at gennemføre, hvorefter du kan printe dit hygiejnebevis.
Kurset er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området, og kan gennemføres på både computer, tablet og mobil. Er I flere på samme arbejdsplads, der skal have et hygiejnekursus? Så kan I hos fødevarekurser.dk også bestille 1-dags skræddersyet hygiejnekursus for de relevante medarbejderne og få styr på fødevarehygiejnen. Den mulighed kan du læse mere om her.

 Læs mere om kurset her


3

Familievejleder

Forandringsakademiet

  Beliggenhed: Ballerup, Aarhus

  Varighed: 11 måneder

  Pris: 30.486 kr. ex moms


Drømmer du om at gøre en forskel for sårbare børn, unge og deres forældre?

Med ForandringsAkademiets familievejlederuddannelse vil du være i stand til at arbejde med udsatte borgere og familier i deres hjem. Du vil for eksempel blive i stand til at løse konflikter og være medskaber af forandringer i andre menneskers liv. Derfor er familievejlederuddannelsen henvendt til dig, der vil være med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier.

På uddannelsen vil du blandt andet lære om indføring i og anvendelse af teorier og metoder i systematisk løsningsfokuseret korttidsterapi og relationsorienteret samtalepraksis, du vil få indsigt i egne og værdier og holdninger og du vil opnå færdigheder i at facilitere samtaler med børn, unge, familier og professionelle samarbejdspartnere, som familien er i kontakt med. Det er en forudsætning for optag på uddannelsen, at du har en socialfaglig baggrund og kender til børns udvikling.

Læs mere om forløbet her


4

Epoxy Certifikat – sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater

TECHCOLLEGE

  Beliggenhed: Aalborg

  Varighed: 2 dage

  Pris: 268 kr. ex moms


Lær om din egen personlige sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater

Du lærer at udføre arbejde med epoxy og isocyanater sundheds- og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt i forhold til dig selv selv og dine omgivelser j.f. §5 i  AT bekendtgørelsen nr. 1793 af 18. december 2015.

Gennem dette 2 dages kursus hos TECHCOLLEGE vil du lære om forskellige sikkerhedsforanstaltninger i arbejdet med epoxy og isocyanater. Du vil for eksempel få kendskab til sundhedsrisici ved at arbejde med produkter indeholdende epoxy og isocyanater, ligesom du vil få kendskab til forsvarlig affaldshåndtering. Endvidere vil du lære om uhelds- og skadesbehandling, og du vil blive i stand til at yde førstehjælp ved kontakt med epoxy og isocyanater.

Læs mere om kurset her


5

Vejen som arbejdsplads - Certifikat

TEC

  Beliggenhed: København

  Varighed: 2 dage

  Pris: Fra 256 kr. ex. moms


Sikkerhed på arbejdet: Lær essentielle teknikker gennem Vejen som arbejdsplads kurset

Dette kursusforløb hos Technical Education Copenhagen (TEC) henvender sig til personer, der er ansat hos entreprenører og ledningsejere, der arbejder "i marken" med anlæg, drifts- og vedligeholdelsesopgaver, og som udfører afmærkning af vejarbejder. Beviset har en gyldighed på 5 år, hvorefter det skal fornys.

På dette kursus får du det lovpligtige certifikat på, at du kan efterleve de bygherrekrav om afmærkning og sikkerhed, der stilles i forbindelse med vejarbejder på statsvejnettet samt vejarbejder, der er underlagt samme regler.

Læs mere om kurset her


6

Certificeret familiebehandler

Memox

  Beliggenhed: København

  Varighed: 118 timer

  Pris: 34.900 kroner inkl. moms


Hjælp børn og unge til varig trivsel

Memox Familiebehandleruddannelse er for dig, der er uddannet inden for det pædagogiske eller socialfaglige felt eller har erfaring med at arbejde med sårbare og udsatte børn, unge og familier. Du kan fx være lærer, mentor, pædagog, familiebehandler, socialrådgiver eller ansat på det pædagogiske felt.

Uddannelsens primære mål er at forberede dig til de praktiske udfordringer, konkrete sager og arbejdssituationer, som du møder i dit arbejde med udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Læs mere om forløbet her


7

Naturcoach-uddannelsen (m. diplom fra Temene.dk)

Temene

  Beliggenhed: Sjælland

  Varighed: 10 dage

  Pris: 24.500 kr. ex moms


Certificeret uddannelse - Lær at holde dine professionelle samtaler udendørs

Naturcoach-uddannelsen hos TEMENE.DK ApS er for dig, der arbejder med professionelle samtaler og ønsker at lære, hvordan naturen kan understøtte udviklings-samtalerne i dit arbejde og liv i øvrigt. Du arbejder f.eks. som leder, psykolog, pædagog, lærer, terapeut, jobkonsulent, HR partner/konsulent eller er selvstændig.

Udover, at du får de nødvendige færdigheder for, at du kan arbejde som coach, så bliver du også certificeret naturcoach med ekstern censor. Det bliver du ved at lære hvordan du holder professionelle coachsamtaler med naturen som en form for tredje samtalepartner. Du vil lære et repertoire af naturbaserede metoder, som du kan anvende i din egen praksis.

Læs mere om forløbet her


8

4-årig Psykoterapeut uddannelse

Skolen for Traumeforløsende Psykoterapi

  Beliggenhed: København, Randers

  Varighed: 4 år

  Pris: 31.000 kr. ex moms


Få et solidt psykoterapeutisk fundament

Psykoterapiuddannelsen på Skolen For Traumeforløsende Psykoterapi er udviklet i overenstemmelse med kravene som Styrelsen for Patientsikkerhed stiller (og som administreres af FaDP (Foreningen af Danske Psykoterapeuter). Det betyder at man som STPT Psykoterapeut har mulighed for at opnå titlen som Reg. Psykoterapeut.

Gennem uddannelsens fire år får du faglig viden og teknikker, samtidig med, at du oplever på egen krop, hvad det vil sige at få forløst traumer. Uddannelsen tager som sagt 4 år, og byder på en blanding af 3-5 dages undervisning pr måned (excl. juli), selvstudie, selvpraktik og en masse skønne mennesker, som du kommer til at lære godt at kende.

Læs mere om forløbet her


9

Gaffeltruck Certifikat

AMU JUUL

  Beliggenhed: Roskilde

  Varighed: 7 dage

  Pris: Fra 938 kr. ex moms


7 dages kørsel med gaffeltruck hos AMU JUUL

Vil du få lageret til at spille? Eller er du på jagt efter den hurtige vej til dit næste job? Så tag et certifikat til gaffeltruck. Med et truckkort bliver du eftertragtet på arbejdsmarkedet.

På det 7-dages AMU-kursus hos AMU JUUL lærer du at føre og betjene gaffeltrucks, og derefter bliver du stærk i af foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods. Du kommer også til at vide alt om, hvordan man holder høj sikkerhed, når gods skal transporteres på ramper, i reoler, snævre rum og lagerhaller.

Læs mere om kurset her


10

Pædagogisk lederuddannelse

Kursuscenter Sputnik

  Beliggenhed: København

  Varighed: 8 dage

  Pris: 18.000 kr. ex. moms


Byg bro mellem teori og praksis: Det du lærer i dag, kan du bruge i morgen

Denne Pædagogiske lederuddannelse hos Kursuscenter Sputnik er for dig, der ønsker en grunduddannelse i pædagogisk ledelse. På denne uddannelse kan du se frem til ny viden, konkrete ledelsesredskaber og et netværk af ligesindede at dele dine refleksioner om ledelse med. Grunduddannelsen vil klæde dig på til at lede pædagogisk personale i skole, botilbud, ungdomsuddannelse, daginstitution og sociale tilbud.

Søger du en skolelederuddannelse eller en lederuddannelse for pædagoger, vil denne uddannelse være som skræddersyet til dig. Du kan for eksempel have en stilling som skoleleder, leder af enten pædagogisk og/eller sociale tilbud, souschef el. lign.

Læs mere om forløbet her


Listen indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger samt antal forespørgsler i perioden 1-1-2023 til 30-6-2023.

Drømmer du om nye kompetencer?

Måske venter dit kommende kursus eller efteruddannelse lige rundt om hjørnet.

Find dit kommende kursus her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer