Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Hygiejnekursus - Online kursus på dansk

Fødevarekurser.dk
2-3 timer
E-learning
Fjernundervisning
Startdato: Tag kurset, når det passer dig - Fjernundervisning
295 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Tag et online hygiejnekursus og modtag hygiejnebevis på 2-3 timer

Tag et online hygiejnekursus, når det passer dig 

Fødevarekurser.dk har lanceret et nyt og forbedret online fødevarehygiejnekursus. Kurset er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området. Det kan gennemføres på computer, tablet og mobil.

Arbejder du i køkken, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation, isbar eller er du arbejdssøgende? Gennemfør online hygiejnekursus over nettet og print dit hygiejnebevis efter 2-3 timer. 

Indhold i hygiejnekurset

Det online hygiejnekursus er opbygget i kapitler med tekst, speak og video, som lærer dig gode hygiejniske arbejdsgange i køkkenet. Hvert kapitel afrundes med en lille test og kurset afsluttes med en prøve som ligeledes foregår over nettet. Hvis du ikke består prøven, kan du altid gå tilbage, læse op og tage prøven igen.

Kurset tilbydes på dansk, italiensk, engelsk, arabisk og farsi. 

Dit udbytte med kurset

Ved at gennemføre Fødevarekurser.dk´s hygiejnekursus optjener du branchens mest anderkendte bevis for, at du har styr på reglerne samt gældende dansk lovgivning inde for fødevaresikkerhed og hygiejne.

Få 20% rabat på kurset, hvis du tilmelder dig via Finduddannelse

Indtast rabatkoden "Finduddannelse" i feltet 'Kuponkode", når du bestiller kurset på vores hjemmeside. 

Målgruppe

Hygiejnekurset henvender sig blandt andet til jobsøgende samt personer, der foretager opvarmning eller tilberedning af kødretter, brød, pizza, sandwich eller som forarbejder andre såkaldte fødevarer. Kurset henvender sig således til personer der skal arbejde i køkken, kantine, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation, isbar eller lignende.

Om udbyderen

Fødevarekurser.dk

Fødevaresikkerheden i Danmark er generelt meget høj, og det skyldes blandt andet, at der stilles høje krav til virksomheder, samt personale der arbejder med tilberedning af mad. Fødevarekurser.dk har lanceret et nyt og forbedret online fødevarehygiejnekursus. Kurset er opdateret med...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Fødevarekurser.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om Hygiejnekursus - Online kursus på dansk

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: