AMU - Arbejdsmarkedsuddannelser

Fleksible Fødevarer

ZBC, i Roskilde
Længde
Varierende længde
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
Varierende længde
Næste startdato
Kontakt for opstart Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for opstart

  • Holdundervisning
  • Roskilde

Kursusbeskrivelse

Fleksible Fødevarer

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer:

Brød

  • Bagværk - 4 dage
  • Brød med surdej - 2 dage
  • Rulledeje - 5 dage
  • Brød og madbrød med fibre og fuldkorn - 2 dage
  • Europæiske brød og produktudvikling - 3 dage
  • Signaturbrød - 2 dage

Ernæringsassistent

  • Bæredygtig produktion af mad og fødevarer - 2 dage
  • Mad til vegetarer og veganere - 3 dage
  • Smagen i centrum - 2 dage
  • Mad til børn - sunde børn - 3 dage
  • Bæredygtig produktion af mad og fødevarer - 2 dage
  • Mad til vegetarer og veganere - 3 dage
  • Smagen i centrum - 2 dage
  • Mad til børn - sunde børn - 3 dage

Kager & Desserter

  • Fremstilling af desserter og festkager - 3 dage
  • Marcipan og kranseskage - 2 dage
  • Moderne frugttærter - 1 dag

Hotel & Restauration 2023

  • Bæredygtighed i værtsskab, service og opleverlser - 2 dage
  • Kalkulation i køkkenet - trin 1 - 2 dage
  • Kalkulation i køkkenet - trin 2 - 1 dag
  • Kuvert- og madbrød bagt i restauranten - 2 dage
  • Menuvejledning ved gæstebetjening - 3 dage
  • Måltidsplanlægning 1 - 5 dage
  • Råverer i køkkenet - trin 1 - 2 dage
  • Salg og service i gæstebetjening - 1 dage
  • Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke - 2 dage
  • Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 - 1 dag

Hotel & Restauration 2024

  • Danske egnsretter - 2 dage
  • Råvarens egenskaber i madhåndværket 1 - 2 dage
  • Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 - 2 dage
  • Økologi og bæredygtighed i restauranten - 2 dage
  • Insekter i madlavningen - 1 dag
  • Fremstilling af kuvert- og madbrød - 2 dage
  • Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening - 2 dage
  • Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1 - 1 dag
  • Grundtilberedning - 3 dage
  • Anretning - 3 dage
  • Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job - 2 dage
  • Almen fødevarehygiejne - 3 dage
  • Kuvert- og madbrød bagt i restaurant - 2 dage
  • Kalkulation i køkkenet - trin 1 - 2 dage
  • Kalkulation i køkkenet - trin 2 - 2 dage
  • Bæredygtighed i værtsskab, service og oplevelser - 2 dage
  • Salg og service i gæstebetjening - 1 dag
  • Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 - 1 dag
  • Råvarer i køkkenet trin 1 - 2 dage
  • Måltidsplanlægning 1 - 5 dage
  • Menuvejledning ved gæstebetjening - 3 dage
  • Servicering af øl, drinks og alkoholfrie drikke - 2 dage
  • Almen fødevarehygiejne - 3 dage

Målgruppe

Disse kursus er til dig, der arbejder med fødevarer og ønsker at blive opkvalificeret. 

Pris

Kontakt udbyderen for prisinformation. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fleksible Fødevarer
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
ZBC
Selandia Park 6
4100 Ringsted

ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte og adresser i Slagelse, Ringsted, Køge, Roskilde, København, Kalundborg, Holbæk, Næstved og Vordingborg. Vi har Danmarks bredeste udbud af erhvervsuddannelser samt HHX, HTX og 10. klasse. Dertil kommer et stort udvalg af...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret