Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Developing AI and Machine Learning Solutions with Python

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
10.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Udforsk Machine Learning, Deep Learning og forskellige andre kategorier af algoritmer og implementering ved hjælp af Python. Denne kursuspakke indeholder både en introduktion til AI og Machine Learning og en dybdegående gennemgang af de vigtigste funktioner, så du får værktøjskassen på plads. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Lær at håndtere og analysere data med Machine Learning

Med kursuspakken udforsker du kernebegreberne inden for AI, Machine Learning og Deep Learning. Du lærer at identificere de væsentligste træk, genkende sammenhænge, oprette udviklingsmiljøer og definere de forskellige data metrics, der bruges til at kvantificere data til analyse og meget mere.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig primært til softwareudviklere- og ingeniører og andre IT-professionelle, som er interesseret i og har et vist kendskab til kunstig intelligens og Machine Learning.

Udbytte

  • Udforsk Machine Learning og Deep Learning koncepterne
  • Lær at implementere forskellige algoritmer til Machine Learning
  • Lær at implementere neurale netværk med dataprøver og workflow-modeller ved hjælp af scikit-learn
  • Bliv klædt på til at udvikle AI og Machine Learning løsninger med Python.

Indhold i kursuspakken

AI and ML Solutions with Python: Machine Learning and Data Analytics
  • Udforsk vigtigt Machine Learning og Deep Learning koncepter og deres implementering ved brug af Python.
AI and ML Solutions with Python: Supervised, Unsupervised and Deep Learning
  • Lær at implementere forskellige algoritmer inden for Machine Learning ved brug af Python. Der er primært fokus på clustering og klassifikation.
AI and ML Solutions with Python: Deep Learning and Neural Network Implementation
  • Lær at implementere neurale netværk og Machine Learning workflows.
AI and ML Solutions with Python: Implementing ML Algorithm Using scikit-learn
  • Få styr på, hvordan du implementerer data klassifikation ved hjælp af forskellige teknikker som f.eks. Bayesian. Herudover lærer du også om forskellige implementeringer ved hjælp af Python og scikit-learn.
AI and ML Solutions with Python: Implementing Robotic Process Automation
  • Lær, hvordan du implementerer Robotic Process Automation (RPA) ved hjælp af Python. Du lærer bl.a. også om RPA frameworks.

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 5 kurser og tager ca. 6 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

10499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.