Vis finduddannelse.dk som: Mobile

DevOps Leader (DOL)®

GBD.dk
Startdatoer
Danmark
Tilpasset forløb, classroom training på virksomheden eller virtuel DANSK/ENG  
9.500 DKK
Online
17. maj 2021, 4 live webinar sessions à 4 timer DANSK (16 timer)  (Dansk)
9.500 DKK
17. May 2021, 4 live webinar sessions à 4 timer ENG (16 timer)  (Engelsk)
9.500 DKK
4. oktober - 5 november 2021, 8 live webinar sessions (16 timer) DANSK  (Dansk)
9.500 DKK

Kursusbeskrivelse

DevOps Leader (DOL)®

DevOps Leader (DOL) ® certificeringen bygger oven på den viden, der indgår i DevOps Foundation certificeringen og sætter fokus på transformation og ledelse i forbindelse implementering af DevOps.

DevOps Leader (DOL) ® har til formål at klæde ledere og professionelle på til at indgå i den kulturelle og organisatoriske forandring, der er forbundet med implementering af DevOps i organisationen.Indhold og udbytte

DevOps Leader-kurset er et praktisk og anvendelsesorienteret forløb målrettet deltagere, der ønsker at gøre en forskel i deres organisation ved at implementere DevOps. At lede mennesker gennem en DevOps-udviklingsproces kræver nye færdigheder, værktøjer, innovativ tænkning og transformationelt lederskab. Ledere på alle niveauer i en organisation skal tilpasse sig og samarbejde for at nedbryde siloer og udvikle organisationen.

Kurset sætter fokus på den menneskelige dynamik i kulturel forandring og klæder deltagerne på med praksis, metoder og værktøjer til at engagere mennesker på tværs af DevOps-spektret gennem brug af virkelige scenarier og casestudier. Efter afslutningen af kurset vil deltagerne have opnået viden om konkrete værktøjer, der kan tages direkte i anvendelse i deres hverdag, f.eks. Forståelse af Value Stream-kortlægning.

Kurset blev udviklet ved at udnytte nøgle DevOps ledelseskilder til at udtrække virkelighedens bedste praksis i førende DevOps-initiativer og er designet til at lære de vigtigste forskelle og nye fremgangsmåder for DevOps måder at arbejde gennem ledelse i et hurtigt tempo DevOps og Agile miljø.

Certificeringen tester og validere viden og evne til at forstå og anvende DevOps principper, værdier og tilgang i praksis. (Blooms Taksonomi niveau 1,2,3)

Målgruppe

DevOps Leader (DOL) ® er målrettet professionelle (IT teamledere, chefer, forretningen, interessenter, system integrator, forandringsagenter, konsulenter og ledere), involveret i implementering af DevOps i organisationen.

Forudsætningen for deltagelse i certificeringseksamen er basisviden og forståelse for grundlæggende DevOps definitioner og principper samt gennemført og bestået DevOps Foundation (DOFD)® certificeringen.

Video

Praktiske oplysninger

Varighed: 2 dage (16 timer)

Sprog: Kurset afholdes på dansk og engelsk (Alle undervisningsmaterialer er på engelsk)

Sted: Online via live webinar eller fysisk fremmøde (kun i forbindelse med lukkede virksomhedsforløb).

Kursusformat: Online via live webinar; 4 webinar sessions à 4 timer (16 timer)

Pris

Pris: 9500 ex. Moms (live training, undervisningsmateriale og vejledning)

Om udbyderen

Global Business Development (GBD) – Knowledge That Sets You Apart

Global Business Development (GBD) er en dansk kursus- og konsulentvirksomhed, der siden 2007 har tilbudt målrettet opkvalificering og konsulentydelser inden for projektledelse. Internationale anerkendte standarder og best practice er fundamentet for GBDs ydelser, hvor fokus er på udvikling af skræddersyede...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

GBD.dk

Ørestads Boulevard 73
2300 København

Telefon: 20 51 69 18
gbd.dk

Få information

Udfyld formularen for mere information om DevOps Leader (DOL)®

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.