Temadag: Forebyg stress på arbejdspladsen

Psykologhuset ReView, Landsdækkende
Længde
7 timer
Pris
20.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt os for datoønsker Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Kurset afholdes på
Dansk
Længde
7 timer
Pris
20.000 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt os for datoønsker Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Firmakursus
Kurset afholdes på
Dansk
Få mere information om kurset

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt os for datoønsker

  • Firmakursus
  • Danmark
  • Dansk
  • Ansøgningsfrist: Kontakt os for mere

Kursusbeskrivelse

Derfor får vi stress af vores tanker - ikke af vores arbejde! Temadag om stress til medarbejdergrupper

Hvorfor har vi så svært ved at få bugt med stress?

Det vil Psykologhuset ReView give vores bud på, når vi på denne kursusdag tilbyder en anderledes og meget overset vinkel på stress og mistrivsel. I stedet for udelukkende at fokusere på reduktion af arbejdsopgaver og arbejdstid i bekæmpelsen af stress og mistrivsel, vil vi rette fokus mod, hvordan vi kan håndtere vores egne tanker, da tanker netop har vist sig at være den primære drivkraft bag psykisk mistrivsel.

Så ønsker du/I den nyeste viden om psyken og de mekanismer, der skaber og vedligeholder stress og mistrivsel, så er denne kursusdag relevant for jer. Udover ny viden om psyken og metakognitiv terapi, får du også mulighed for at afprøve teknikkerne på dig selv og dine medkursister.

Program: På kursusdagen lærer du:

  • Hvorfor ydre belastninger ikke altid er den primære årsag til mistrivsel.
  • At forstå, hvordan indre processer som bekymringer og grublerier kan føre til mistrivsel – herunder til udviklingen af bl.a. stress, omsorgstræthed, ængstelighed og tristhed mm.
  • Hvordan problemer og belastninger kan imødegås ved at arbejde med den indre belastning – overtænkningen – i stedet for udelukkende at have fokus på at håndtere den ydre belastning
  • At blive bedre til at forstå og hjælpe andre, som bekymrer sig og grubler meget – og som netop ofte er pressede, ængstelige eller triste.
    Dette kursus kombinerer ny viden og konkrete øvelser med træning i praksis og tilhørende redskaber, som du/I kan bruge efterfølgende.

Antal deltagere: Max 25
Tid: kl. 9-16 (7 timer)

OBS! Til dig, der ønsker en kortere introduktion til den metakognitive tilgang, tilbyder vi også 3-timers oplægget: “Fjerner vi stress ved at fjerne arbejdsopgaver? Oplæg om metakognitiv terapi og stress”.

Bliv undervist af erfarne psykologer

Hos Psykologhuset ReView hjælper vi mennesker og organisationer, der er udfordret af stress, angst og tankemylder. Vores psykologer har dagligt samtale med klienter, hvilket vi ser som en stor styrke i vores rolle som undervisere. Vores tætte arbejde med mennesker gør, at vi ved, hvilke udfordringer medarbejdere og organisationer står med, og vi kender den virkelighed, vores undervisning og kurser skal fungere i. 

Andre kurser fra Psykologhuset ReView

Målgruppe

Temadag for arbejdspladser, der er udfordret af stress

Mange sygemeldinger, dårlig stemning i afdelingen eller lav arbejdsglæde presser mange arbejdspladser og medarbejdere. Denne temadag er henvendt til jer, der oplever, at stress og mistrivsel er blevet en stor del af arbejdsdagen. Måske I har forsøgt med andre tiltag, der desværre ikke har virket - og nu ønsker I at prøve en ny tilgang.

Træt af brandslukning?

Når I prioriterer en temadag med stressforebyggende aktiviteter, giver I jer selv mulighed for at håndtere den stigende mistrivsel, før den opstår. Efter denne temadag vil I ikke blot have ny viden om stress, I vil også have en ny fælles forståelse af årsagerne til stress, som vil hjælpe jer i jeres arbejdsliv fremover.

Pris

Pris: 20.000 kr. ex. moms

+ udgifter til transport

Antal deltagere: Max 25

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Temadag: Forebyg stress på arbejdspladsen
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Psykologhuset ReView
Høiriisgårdsvej 1A, st.
8220 Brabrand

Den metakognitive tilgang vinder større og større indpas i Danmark. Metakognitiv terapi er populært i behandlingsmæssige sammenhænge, men det er også yderst relevant på arbejdspladser - både på medarbejderniveau og på arbejdspladsen som et hele. Men hvordan bruger vi den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret