Psykologhuset ReView

i Århus (+ 2 lokationer)
Få mere information om udbyderen

Psykologhuset ReView

Kurser afholdt af praksisnære og erfarne metakognitive psykologer

Den metakognitive tilgang vinder større og større indpas i Danmark. Metakognitiv terapi er populært i behandlingsmæssige sammenhænge, men det er også yderst relevant på arbejdspladser - både på medarbejderniveau og på arbejdspladsen som et hele. Men hvordan bruger vi den metakognitive tilgang i praksis? Når vi eksempelvis arbejder som behandlere eller arbejder med trivsel på arbejdspladsen?

Hos Psykologhuset ReView ønsker vi at hjælpe dig, der gerne vil benytte den metakognitiv tilgang i dit arbejde, uanset om du er psykolog, leder, pædagog, sundhedsplejerske, lærer, læge eller arbejder inden for HR. Vi er et mindre psykologhus, som værdsætter det nære, høj faglighed og læring, hvorfor du som kursist og arbejdsplads altid vil modtage lige præcis den læring og sparring, som du/I har brug for, så erfaringerne nemt kan overføres til jeres hverdag.

Psykologhuset ReView er et af de få psykologhuse i Danmark, der udelukkende arbejder med metakognitiv terapi. Alle vores psykologer er uddannet inden for og har stor erfaring med den metakognitive tilgang i praksis - både som behandlere, undervisere og gennem procesforløb på arbejdspladser.

Fordi du lærer bedst, når teori og praksis kombineres

For at du får mest muligt ud af vores kurser, værdsætter vi læring i mindre grupper, hvor vi altid kombinerer viden om metakognitiv teori med store dele øvelser, hands-on-elementer samt eksempler fra din/jeres hverdag

Vi ved nemlig, at når du selv oplever effekten af teknikkerne på egen krop og kan trække tråde til din hverdag, er der større chance for, at de metakognitive teknikker kommer med dig ud i din hverdag og ind i din arbejdspraksis. 

På udvalgte af vores kurser tilbyder vi også faglig supervision/individuel sparring på de oplevelser, du selv har medbragt fra din hverdag. Denne kombination af undervisning, øvelser og supervision giver dig mulighed for at afprøve tilgangen i trygge rammer og få sparring undervejs.

Vi kommer også ud på din arbejdsplads

Bøvler I fx med stress på din arbejdsplads, kommer vi meget gerne ud til jer og afholder et kursus. Så tag endelig fat i os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Hos os er du ikke bare et nummer i rækken…..

Hos Psykologhuset ReView sætter vi stor pris på alle henvendelser og interesse for vores kurser, hvorfor vi meget gerne giver dig personlig vejledning i forhold til hvilket kursus, du/I får det største udbytte af. Så kontakt os endelig, og vi vil personligt vende tilbage til dig hurtigst muligt.


Vis alle uddannelser afholdt hos Psykologhuset ReView

Uddannelser

Kursus
Arbejdsmiljø
Stress Længde By Gennemsnit Pris
Stressforebyggende forløb for arbejdspladser 12 timer Landsdækkende
Psykologi og terapi
Metakognitiv terapi for sundhedsplejersker 2 dage Århus 7.000 DKK
Metakognitiv terapi og autisme 6 timer Flere byer (2) 3.950 DKK
Metakognitivt kursus for terapeuter og coaches 28 timer Flere byer (2) 12.500 DKK
Erhvervspsykologi
Metakognitivt kursus for ledere og HR 2,5 dage Flere byer (2) 10.500 DKK
Pædagogik
Metakognitivt kursus for pædagogisk personale 16 timer Flere byer (2) 10.500 DKK

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Psykologhuset ReView
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kontakt

Psykologhuset ReView

Høiriisgårdsvej 1A, st.
8220 Brabrand

Telefon: 93942530


Sponsoreret