Øreakupunktur kursus inkl. 5 punkts metoden

Længde
18 timer
Pris
4.200 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
18 timer
Pris
4.200 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Øreakupunktur kursus inklusiv 5 punkts metoden hos Den Danske Zoneterapeut Skole 

Vil du arbejde med øreakupunktur? Så er et øreakupunktur kursus i København lige noget for dig. Den Danske Zoneterapeut Skole (DDZ) tilbyder et øreakupunkturkursus inklusiv 5 punkts metoden. 

Øreakupunktur er et redskab som er i hastig vækst blandt alle typer behandlere – og det er der en god grund til. Øreakupunktur er et system til genopretning af balancen af hele det menneskelige system ved at sætte nåle i dele af øret som relaterer til den kropsdel, det væv eller den funktion der ønskes behandlet.

Kurset arbejder ud fra øret som et mikrosystem for kroppens fysiske, kemiske og emotionelle områder og funktioner. Øreakupunkturen er et effektivt og hurtigt middel til at igangsætte, vedligeholde og forebygge ubalancer og skader. Den virker regulerende på de indre processer, hjerne/nervesystemet, hormonsystemet og blodkemi. Det regulerer organerne og disses funktionskredse.

Øreakupunktur kursus inkl. 5 punkts metoden

Uanset om kroppen er havnet i en ubalance som udtrykker sig som stress, angst, depression, afhængighed, afvænning, abstinenser, kronisk eller akut smerte, inflammation, infektion, udfordinger med fordøjelse/fertilitet uregulerede følelsesudbrud, Adhd, ADD og alle mulige andre symptomer er der pålidelig hjælp at finde ørets punkter.

Med dette kursus vil du få en fornemmelse af at kunne styrke andre gennem denne behandling og samtidig styrke din faglighed gennem kompetent og kreativ brug af metoden. Det er et kort kursus – hvor det eneste krav er et forudgående kendskab til meridianlæren (kompendiet skal købes og være læst inden kursus start og rekvireres fra DDZ).

Pris

Prisen for dette kursus er 4200 kr. som er inkl. undervisningsmateriale og starterkit; (palpér stav, nåle og lamineret plakat). 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Øreakupunktur kursus inkl. 5 punkts metoden
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Tornerosevej 72
2730 Herlev

Den Danske Zoneterapeutskole

DDZ er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 38 år bag os. Skolen har fokus på det personlige, det hele menneske, og sætter en ære i højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Fokus er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret