Cupping kursus

Længde
2 dage
Pris
3.750 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Længde
2 dage
Pris
3.750 DKK ekskl. moms
Uddannelsens hjemmeside
Heltid/deltid
Heltid
Få mere information om kurset

Kursusbeskrivelse

Cupping kursus - lær at behandle med cupper

Lad kroppen forny sig gennem Cupping. Cupping er en meget gammel og værdsat behandlingsmetode som i tidernes morgen blev udført med dyrehorn og bambus og ler. I dag arbejder vi med glas, akryl og silikone. Cupping er den perfekte behandling til at arbejde med bindevæv, muskler og fedtvæv på en skånsom og behagelig måde. Kopperne er i stand til at revitalisere og igangsætte udrensning og regenerering i et væv som er skadet, overbelastet, bulet, arret eller rynket. Det er også muligt at øge muskelkapaciteten og ydeevnen i sportsligt øjemed, at ændre på kropsholdning og bruge dem kosmetisk.

Cupping kursus

Indhold 

I en Cupping behandling kan cupperne anvendes på forskellige måder, siddende stationært på det samme sted, som en træk/stræk massage hvor klienten ligger stille og som en dynamisk massage, hvor der trækkes i cupperne mens klienten bevæger kroppen og dermed er aktiv medvirkende.

Det er en helt fantastisk måde at løsne og frigøre ”sammenklistninger” og myoser i bindevæv, muskler og ar. Samtidig stimuleres både hud, og fedtlag samt organer. Kroppens evne til at udskille affaldsstoffer og optage næringsstoffer stimuleres gennem meridiansystemet og reflekspunkter. Kronisk inflammation får hjælp til at hele, akut inflammation pga. skade/traume, afhjælpes så genopretning af normalfunktion i vævet lettes og fremskyndes. Smertefrigørelse og mobilitet øges. Præstationsevne og udholdenhed skærpes i forbindelse med træning og sportsudøvelse.  Derudover får mange en oplevelse af at være opløftet, afstresset og lettere i sindet efter en cuppingbehandling.

Cupperne kan bruges forebyggende og behandlende. De kan bruges hvad enten du er uddannet indenfor massage, zoneterapi, kropsterapi eller anden manuel behandling og også hvis du er uddannet indenfor TCM. Behandlingen kan stå alene eller som supplement til anden behandling.

Du kan glæde dig til på kurset, at opleve på egen krop hvor hurtigt og effektivt denne teknik virker på humøret og på nye, gamle og meget gamle skader.

  • Kontraindikationer
  • Cupping i henhold til vestlig og kinesisk praktik
  • Forskellige typer cupper
  • Forskellige måder at sætte cupper på
  • Hvad fortæller reaktionerne i huden og vævet generelt om klientens problematik
  • Organer spejler sig i ansigtet – og cuppingmetoden kan bruges på zonerne
  • Om bindevæv generelt
  • Andre teknikker til bindevævsarbejde

Pris

Prisen for kurset på kr. 3750 er inkluderet undervisningsbog, kompendie, kursusbevis samt kaffe, te og frugt på kurset.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Cupping kursus
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
DDZ - Den Danske Zoneterapeut Skole
Tornerosevej 72
2730 Herlev

Den Danske Zoneterapeutskole

DDZ er en af Danmarks ældste og mest erfarne zoneterapeutskoler, med mere end 38 år bag os. Skolen har fokus på det personlige, det hele menneske, og sætter en ære i højt fagligt niveau og en uformel omgangstone. Fokus er...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret