Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Lead Auditor Kvalitet (version 2015)

Bureau Veritas
5 dage
Åben uddannelse
København, Middelfart
24.500 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Lead Auditor Kvalitet kursus

Kurset er for dig der overordet har ansvaret for ledelsessystemet, men kurset giver også et godt kompetenceløft til alle kvalitetsmedarbejdere, der skal gennemføre audits.

Dit udbytte med kurset

På dette kursus får deltageren et grundigt indblik i principperne i ISO 9001:2015 standarden, og bliver klædt på til at kunne gennemføre procesaudit.

Efter succesfuld gennemførelse af kurset, vil deltageren være i stand til på en effektiv måde at planlægge, gennemføre og afrapportere audits af kvalitetsstyringssystemer efter ISO 9001:2015. Efter en bestået eksamen modtager deltageren et Lead Auditor-certifikat, som er anerkendt i mere end 100 lande, og kan derefter lede et team af auditorer.

Kursets indhold

Kurset er en kombination af teoretisk undervisning, gruppearbejde og rollespil. Vores dygtige undervisere fungere til dagligt også som auditorer, de har derfor fingeren på pulsen i forhold til alt, hvad der sker inden for certificering og audit. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Alle Lead Auditor kurser, som vi udbyder hos Bureau Veritas Denmark A/S er IRCA-godkendt, hvilket stiller særlige krav til kursets kvalitet og undervisernes kompetencer.

Målgruppe

Kurset giver et godt kompetenceløft til alle kvalitetsmedarbejdere, der skal gennemføre audits. Forhåndskendskab til ISO 9001 samt rapportskrivningserfaring er en væsentlig forudsætning for et godt udbytte. Det anbefales derfor at deltage på ISO 9001 Inspirationsseminar inden Lead Auditor-kurset.

Lead Auditor-kurset er et intensivt 5-dages kursus. Det skal derfor forventes, at der vil være hjemmeopgaver, der skal løses, om aftenen, efter kursusdagen er afsluttet. 

Om udbyderen

Bureau Veritas

Bureau Veritas blev etableret i 1828 og er med sine 75.000 medarbejdere én af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Vores kernekompetencer er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, social ansvarlighed samt håndtering og dokumentering af farligt gods...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia


Få information

Udfyld formularen for mere information om Lead Auditor Kvalitet (version 2015)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.