Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers

Bureau Veritas
1 dag
Deltid
Kursus
København, Middelfart
3.495 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers

Tag et kursus i Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers hos Bureau Veritas og gør virksomheden grønnere

I den seneste tid har medierne kunne fortælle om flere greenwashing-episoder, hvor virksomheder har anvendt udsagn, termer eller symboler i deres markedsføring, der indikerer, at deres produkter er grønne og bæredygtige - uden at kunne dokumentere det. Lyder dette relevant for dig? Så er et kursus i Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers hos Bureau Veritas måske noget for dig!

Kursets indhold

Kurset vil bl.a. komme ind på:

  • Grøn markedsføring og greenwashing
  • Hvad siger reglerne inden for grøn markedsføring?
  • Miljødokumentation
  • God miljømarkedsføring i 3 trin og de 7 gode vaner
  • Arbejde med eksempler og cases inden for grøn markedsføring 

Kurset afholdes også som et virksomhedstilpasset kursus for dig og dine kollegaer, hvor du selv kan være med til at tilpasse tid, sted og indhold til din virksomheds behov. 

Kursusmaterialet fremsendes til dig på mail før kurset. Ønsker du at have kursusmaterialet med i papirform, skal du selv huske at printe det ud inden kurset. Alle øvelser udleveres på kurset. 

Dit udbytte af kurset

Som ansat i et marketing- eller kommunikationsbureau oplever du måske også, at dine kunder ønsker at brande sig som en grøn virksomhed og markedsføre eventuelle grønne indsatser for at fremstå som en ansvarlig virksomhed, men hvad er lovligt inden for grøn markedsføring? 
Med dette kursus får du værktøjerne til at rådgive dine kunder om grøn markedsføring, mens du bliver i stand til at udarbejde strategiske og kreative kampagner, der overholder gældende lovgivning inden for grøn markedsføring, således du og dine kunder undgår greenwashing. 

Undervisere

Underviserne på kurset om grøn markedsføring er Charlotte Thy, Senior Product Developer & Lead Auditor, M.Sc. & BA, og Tomas Riegels-Jørgensen, Sales Manager & Business Developer Sustainability Services, M.Sc. International Marketing. 

Charlotte har 25 års erfaring fra industrien og miljømyndighederne med strategiske og praktiske indsatser inden for miljø og bæredygtighed, mens Tomas er ekstern underviser og vejleder ved Institut for Marketing & Management, SDU. 

Målgruppe

Kurset om grøn markedsføring er udviklet til dig, som arbejder hos et marketing- eller kommunikationsbureau og udarbejder eller rådgiver dine kunder omkring kommunikation, strategier og kampagner med henblik på at styrke dine kunders brand gennem grøn markedsføring. 

Pris

Prisen for kurset Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers er 3495 kroner ekskl. Moms.

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge Bureau Veritas?

Erfarne undervisere, der arbejder med faget til dagligt

Godkendt af internationale organisationer

Praktiskorienterede kurser med udgangspunkt i din hverdag

Om udbyderen

Velkommen til Bureau Veritas!

Kompetencegivende kurser Hos Bureau Veritas finder du et bredt udvalg af kompetencegivende kurser inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed, farligt gods og meget mere. Vi udvikler tilmed hele tiden nye kurser, så du med sikkerhed kan finde det, du søger...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers
Kom i kontakt med udbyderen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Bureau Veritas

Oldenborggade 25
7000 Fredericia

Telefon: +45 7731 1000
Fax +45 7731 1101
www.bureauveritas.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Grøn markedsføring målrettet kommunikatører og marketers

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.