Bestyrelsesuddannelse med fokus på grøn omstilling

Længde
4 dage
Næste startdato
18 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
4 dage
Næste startdato
18 april, 2024 Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

18 april, 2024

  • Holdundervisning
  • Børkop
  • Ansøgningsfrist: 01-03-2024

Kursusbeskrivelse

Uddannelsen ruster dig til at arbejde strategisk med at fremtidssikre virksomheden gennem grøn omstilling som en del af bestyrelsesarbejdet i en SMV. Den giver dig solid viden om udfordringer, krav og muligheder inden for den grønne dagsorden.

Om uddannelsen

Uddannelsen fokuserer på at ruste dig til at arbejde strategisk og målrettet med grøn omstilling.
Du vil lære at identificere, kvalificere, validere og prioritere grønne initiativer, der skaber værdi i forhold til bæredygtig forretningsudvikling. Du vil få den nyeste viden og konkrete redskaber, som du kan anvende i dit praktiske bestyrelsesarbejde med bæredygtig forretningsudvikling.

Dit udbytte

Uddannelsen giver dig en bred vifte af redskaber og viden, der er specifikt tilpasset behovene for bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at arbejde strategisk med grøn omstilling i SMV'er.
Du vil blive dygtigere indenfor følgende områder:

  1. Dybdegående forståelse af grøn omstilling: Uddannelsen giver dig en omfattende forståelse af udfordringerne, kravene og mulighederne ved grøn omstilling. Du bliver opdateret med den nyeste viden om lovgivning, certificeringskrav og trends inden for bæredygtighed.

  2. Identifikation af grønne initiativer: Du lærer at identificere og vurdere forskellige grønne initiativer og projekter, der kan bidrage til bæredygtig forretningsudvikling. Dette inkluderer at identificere potentielle indtægtsstrømme, konkurrencemæssige fordele og vækstmuligheder i forbindelse med grøn omstilling.

  3. Strategisk prioritering og validitet: Du bliver klædt på til at prioritere grønne initiativer baseret på deres strategiske relevans og værdiskabelse. Du vil lære at validere og vurdere initiativernes effektivitet og potentiale for at sikre, at de skaber reel værdi for virksomheden og dens interessenter.

  4. Kompetencer i bæredygtig forretningsudvikling: Uddannelsen fokuserer på at styrke dine kompetencer inden for bæredygtig forretningsudvikling. Du lærer, hvordan du integrerer bæredygtighed i virksomhedens værdikæde, produktinnovation og brandingstrategier for at opnå konkurrencemæssige fordele og skabe nye indtægtsstrømme.

  5. Anvendelse af digitale teknologier: Du får indblik i, hvordan digitale teknologier kan understøtte grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling. Dette omfatter anvendelse af dataanalyse, automatisering og digitalisering for at optimere processer og identificere muligheder for effektivitet og bæredygtighed.

  6. Finansiering og støttemuligheder: Uddannelsen vil udstyre dig med viden om forskellige finansierings- og støttemuligheder, der er tilgængelige for grøn omstilling. Dette omfatter at navigere i offentlige tilskudsordninger, investeringsmuligheder og partnerskaber, der kan støtte virksomhedens bæredygtighedsinitiativer.

Uddannelsen er designet til at give dig praktisk anvendelige redskaber og indsigt, der kan omsættes direkte til dit arbejde i bestyrelsen. 

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer i små og mellemstore virksomheder, der ønsker at arbejde strategisk med grøn omstilling for at fremtidssikre virksomheden.

Det kan også være relevant at deltage flere bestyrelsesmedlemmer fra samme virksomhed, eventuelt i samarbejde med medlemmer fra direktionen, for at integrere uddannelsen i virksomhedens strategiske arbejde med bæredygtighed og understøtte en samlet grøn omstilling.

Pris

Uddannelsen koster 29.900 kr. ekskl. moms.


Prisen inkluderer undervisningsmateriale, internat og forplejning. Undervisningen er momsfritaget, men der opkræves moms af undervisningsmateriale, ophold og forplejning.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bestyrelsesuddannelse med fokus på grøn omstilling
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Aarhus BSS - HD, MBA & Master
Bartholins Allé 14, Bygning 1327
8000 Århus

Aarhus BSS

Fakultetet huser seks institutter, der alle er internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning, samt en lang række internationalt anerkendte forskningscentre. Samling af alle de samfundsvidenskabelige discipliner under samme strategiske ramme har skabt en dynamisk og visionær organisation, der er fleksibel og...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret