Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

Tag en masterclass og øg din kompetencemæssige værdi på markedet 

Hvad enten du vælger at se på en masterclass som en efteruddannelse eller som et kursus du tager i forlængelse af en masse andre, er det uden tvivl en sikker vej til at styrke dit kompetencesæt. Med en masterclass får du nemlig mulighed for at dykke ned i netop dit område uanset om du gerne vil genopfriske grundlæggende viden eller for at holde dig opdateret med den nyeste viden. I så fald giver en masterclass dig aktuel og omsættelig viden samtidig med at du bliver udfordret. Underviserne er nøje udvalgt og blandt de dygtigste profiler i markedet indenfor netop deres felt.

Praktiske informationer om en masterclass

En masterclass udbydes typisk af en kursusudbyder virksomhed eller af uddannelsesinstitutioner som f.eks. Niels Brock eller CBS, som en 'privat' form for efteruddannelse. Af samme årsag er en investering i en masterclass selvbetalt medmindre andet er aftalt med din arbejdsgiver/virksomhed.

Som udgangspunkt er der sjældent specifikke adgangskrav, men mere særlige forudsætninger der klart er en fordel at have for at kunne tage en masterclass alt efter branche. Dog er det vigtigt at nævne, at kurset tages på eget ansvar såfremt man f.eks. vælger at tage en masterclass udenfor eget felt. 

Tidsmæssigt varierer længden af en masterclass fra udbyder til udbyder.

Eksempler på masterclass og deres opbygning

Masterclass i psykologi 

Med en masterclass i psykologi hos Aros Business Academy kan du få fyldt din værktøjskasse op med teorier og metoder til at forstå menneskers adfærd, og skab konkrete resultater i din organisation. 

Her får du en teoretisk og praksisrettet efteruddannelse, der giver dig en grundig indføring i, hvorfor mennesket agerer, som det gør i mange forskellige sammenhænge. Udviklet i samarbejde med professor i psykologi Mads Hermansen, byder denne masterclass på viden om områder som gruppedynamikker, adfærdsdesign, tankefælder og nudging. 

Periode: Denne masterclass er bygget op over 6 moduler fordelt over i alt 6 undervisningsdage på 6 måneder. 

IT Executive Masterclass

Hos DGI kurser tilbydes en masterclass for den øvre IT-ledelse. Betydningen af denne i langt de fleste virksomheder vokser stadig, hvorfor denne masterclass er ideel hvis du ønsker viden omkring mulighederne for innovation, forretningsoptimering og nye måder at samarbejde på, internt såvel som eksternt. Her lærer du at agere i krydsfeltet mellem ledelse, medarbejdere og marked, hvilket skaber en langt bredere kompetenceprofil. I denne masterclass er det ultimate fokus på personlig lederskab, innovation og forandringskraft. Med denne masterclass kommer du altså på forkant med udviklingen indenfor IT og ledelse og lærer at navigere rundt i spændingsfeltet mellem IT, forretningsstrategi og innovation. 

Periode: Denne masterclass varer 6 dage.

Din arbejdsgivers udbytte

Ved at tage en masterclass får din arbejdsgiver bl.a. følgende:

  • En medarbejder, der kan udvikle arbejdspladsen i retning af bedre samarbejde baseret på ny, opdateret viden
  • En vigtig sparringspartner, der forstår branchens nyeste spilleregler og formår at bruge denne viden til virksomhedens fordel
  • En engageret medarbejder, der med fornyet inspiration og motivation vil arbejde med nyt mindset og dermed kunne bidrage med nyt input

Hermed kan en masterclass være aktuel for dig uanset om du arbejder med områder som f.eks. kommunikation, IT, ledelse eller økonomi. Det eneste du behøver er gå-på-mod og en lyst og vilje til at fordybe dig i dit område og forbedre dine kompetencer. Udnyt din passion for dit område og tag en masterclass så du kan skabe reel forandring for din virksomhed. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen