Viser 1-20 af 26
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 26
1
2

Markedsføringskursus online

Markedsføringskursus online

Ønsker du at udvide dine kompetencer inden for markedsføring og marketing? Arbejder du i en virksomhed, som sætter fokus på markedsføring, eller som vil udvikle på markedsføringen? Så kan det være, at du skal tage markedsføringskursus. Udover listen ovenfor med de kurser, du kan tage online inden for markedsføring, kan du herunder blive lidt klogere på markedføring.

Hvad er markedsføring og hvorfor er det vigtigt?

Markedsføring betyder groft sagt, at man fører et produkt ind på et marked. Markedsføring er dermed de handlinger en virksomhed foretager i forbindelse med salg af et produkt eller ydelse. Et produkt kan for virksomheden være mange ting. Ofte tænker man på et fysisk produkt som andre virksomheder eller privatpersoner kan købe. Men produktet der markedsføres, kan også være en ydelse som eksempelvis udbud af kurser, vejledning eller m.m. Derudover kan markedsføring også fungere som et forsøg fra virksomheden om at styrke virksomhedens profil udadtil eller internt, eller branding. 

Der findes en lang række tendenser på markedet i dag, som spiller en stor rolle for virksomheders markedsføringsstrategier. I dag har det fleste, hvad de har brug for og mere til, og de fleste behov er derfor opfyldt. Dette betyder også, at markedsføringen for virksomheder er vigtig for, at kunne skabe et behov hos forbrugeren. Derfor er der i dag en øget konkurrence blandt producenter og virksomheder, som gerne vil udvikle og udbrede deres produkter. Dette samt den store udvikling inden for medier og kommunikationsplatforme betyder, at forbrugerne i dag konstant bombarderes med markedsføring i forskellige former. Du har sikkert selv oplevet det på Facebook, Instagram, LinkedIn eller lignende. Virksomheder må i dag derfor tænke mere innovativt og målrettet for at få deres budskab igennem og gøre sig opmærksom på i den store konkurrence. 

I forhold til tidligere, hvor man kunne nå ud til størstedelen af Danmarks befolkning gennem TV og radio, er der i dag så mange kanaler, som kræver en endnu større indsats fra virksomheder. Det handler derfor om, at finde målgruppen, definere målgruppen og finde ud af, hvor og hvordan virksomheden bedst muligt når ud til målgruppen. 

Der er derfor god grund til at investere i nogle dygtige markedsførings medarbejdere, som har de rette kompetencer i at få virksomhedens budskab ud til den rigtige målgruppe.

Hvad kan man lære med et Markedsføringskursus online?

Med er markedsføringskursus kan du lære om forskellige strategier og metoder for, hvordan du selv eller virksomheden kan markedsføres optimalt.

I markedsføring er der som oftest fokus på

 • Hvad formålet er med markedsføringen
 • Hvad der skal markedsføres
 • Hvem målgruppen for markedsføringen er
 • Hvad dit budskab til målgruppen er 
 • Hvor der henvendes til målgruppen
 • Hvordan du eller din virksomhed fremstår

I valget, at hvor markedsføringen skal forekomme for målgruppen, er det dog vigtigt at sætte sig ind i, hvad der er lovligt i forhold til sociale medier.

I nyere tid, har markedsføring været præget af digitaliseringen, og derfor findes der mange kurser, som giver dig kompetencer inden for den digitale markedsføring. I disse kurser kan du lære om, SEO, Google Analytics og webanalyser. Du kan også lære at skrive gode tekster, som fanger målgruppen og skaber blikfang. Alt sammen med fokus på at markedsføre på internettet og sociale medier.

Med et markedsføringskursus online kan du blandt andet lære om forskellige markedsføringsmetoder såsom:

 • Youtube som videomarkedsføring
 • Podcast
 • Instagram som visuel markedsføring
 • Digital tekst markedsføring
 • TV serier eller reklamer i TV
 • Magasiner og blade for visuel og tekst markedsføring
 • Andre online værktøjer, tips og tricks til online makredsføring

Udover ovenstående er der masser af gode grunde til at tage at markedsføringskursus online, da det for det første kan gavne din virksomhed, og dertil er nemt og hurtigt at opnå kompetencerne med et online kursus!

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen