Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Coaching

Udvid dine personlige kompetencer med et kursus i coaching

Et coaching kursus handler primært om at udvikle dig som menneske, men også om at du udvikler andre mennesker omkring dig. 

Coaching kan være et godt redskab at besidde i mange situationer på en arbejdsplads. Det kan hjælpe dig i de svære MUS-samtaler, det kan hjælpe når der skal gives eller modtaget kritik og det kan hjælpe i mange andre sammenhænge. 

Her på siden finder du blandt andet et kursus der fokuserer på det at give og modtage feedback. Feedback er en nødvendighed på alle arbejdspladser, men det kan være med til at forårsage sårede følelser, og derfor er det super vigtigt at kende den bedste måde at give og modtage det på. 

Herudover finder du kurser der retter sig i mod konflikthåndtering, samt forebyggelse af konflikter. Dette retter sig til dig, der oplever at have problemer med at kommer konflikter på din arbejdsplads til liv, og hellere vil forebygge disse, end at slukke brænde efter dem. 

Søg og sammenlign de forskellige uddannelser her på finduddannelse, og find det perfekte match til dig. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen