Ressourcer

Ressourcer

Her finder du vores nyeste artikler om HR, L&D, markedsføring af uddannelser, købsrejser i jeres målgruppe, og trends i uddannelsesbranchen. 

Du finder indhold lavet af finduddannelse.dks kommunikationsafdelinger, tips fra både akademikere og private uddannelsesudbydere og gæsteblogs fra andre der arbejder i branchen.

Senest opdateret: 29 okt 2018
Sidst opdateret 14-01-2020

Sådan måler I ROI på jeres kompetenceudviklings-initiativer

Hvordan måler man egentlig ROI på kompetenceudvikling? Det giver vi jer vores bedste bud på lige her. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-01-2020

Hvilke kursustyper satser virksomhederne på?

Hvilke kursustyper vælger virksomhederne at satse på, når de skal finde kompetenceudvikling til deres medarbejdere?

Læs mere
Sidst opdateret 17-06-2019

Sådan gør du din profil mere attraktiv

Har du nogensinde hørt om 15-sekundersreglen? Den refererer til den tid du har til at fange en besøgendes tid før de er på vej væk fra dit website. Læs med her og bliv helt klar på, hvordan du gør det. 

Læs mere
Sidst opdateret 17-06-2019

3 måder at opgradere din marketinginitiativer på

Har du en marketingstrategi, der tiltrækker ens vis mængde besøgende til dit site hver måned? Læs her, hvordan du bedst får loyale kunder ud af din marketingindsatser. 

Læs mere
Sidst opdateret 14-01-2020

Opbygning af Brand loyalitet: Sådan får I jeres kunder til at komme tilbage

Det er veldokumenteret at det kan koste 5-25 gange mere finde nye kunder, fremfor at fastholde eksisterende kunder. Derfor kan det virkelig give mening at fokusere på kunde retention. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-06-2019

Hvorfor tænke på social trust? Guide til evalueringer

Vidste du, at kurser med evalueringer klarer sig markant bedre end den uden? 

Gør brug af word-of-mouth og øg din konverteringsgrad. 

Læs mere
Sidst opdateret 25-01-2023

Digitalisering i uddannelsesbranchen

Digitaliseringen har gennem en årrække gjort sit indtog på forskellige fronter inden for uddannelsessektoren. Men hvordan kan digitalisering egentlig bruges, og kommer robotterne til at overtage alle de administrative jobs?

Læs mere
Sidst opdateret 30-10-2019

Guide: Tilføj en evalueringswidget til din side

Sådan tilføjer du en evalueringswidget til din side. Evalueringer er med til at gøre dig mere synlig på Google, hvilket er med til at øge din rangering, troværdighed og tillid. Finduddannelse har erfaret at kurser med anmeldelser klarer sig 3x gange bedre end dem uden.

Læs mere
Sidst opdateret 13-03-2019

Top 5 mest efterspurgte uddannelser i 2019

Hemmeligheden er ude! Her er listen med de mest populære uddannelseskategorier som danske virksomheder har efterspurgt gennem 2018, og dermed de mest efterspurgte uddannelser i 2019.

Læs mere
Sidst opdateret 07-11-2019

Top Inbound Marketing tips

Inbound marketing er den måde langt de fleste organisationer og virksomheder kommunikere med deres kunder på i dag. Som udgangspunkt er det yderst holistisk og datadreven måde at føre markedsføring. Læs med her, hvor vi giver jer vores 3 bedste tips til, hvordan I kommer i gang.

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2021

Få 4 brugbare tiltag til konvertering i 2019

Som kursusudbydere er jeres fremmeste mål at tiltrække nye kunder. I skal vække deres interesse og brande jer selv som løsningen på deres uddannelsesmæssige udfordringer. For at give jer de bedste forudsætninger for netop det, har vi samlet 4 brugbare tiltag, som I nemt kan implementere i 2019. Læs derfor med her! 

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2021

7 tips til at integrere e-learning i jeres uddannelse

E-learning industrien blæser fuld fart frem, og hvis I ikke allerede er med på bølgen, så er det måske på tide at hoppe på. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Disse 3 simple tips sikrer jer flere bookinger

Som kursusudbydere kender i alt for godt til kampen om nye potentielle kursister. Mulighederne for valg af kompetenceudvikling er mange, så I må skille  jer ud fra mængden. Men, hvordan gør man lige det? Læs med her, hvor vi giver jer tre simple tips. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

3 måder at gøre e-learning mere menneskeligt

Uddannelse bliver i dag set som en af de vigtigste faktorer når det kommer til vidensøkonomien. Vil et land være en del af vidensøkonomien, er uddannelse altså et af de første faktorer der skal kigges på. Og det er her e-learning kommer ind i billedet.

Læs mere
Sidst opdateret 30-12-2021

Sådan søger kursister uddannelse online

Hvad er egentlig det afgørende parameter, når man skal vælge et kursus eller en uddannelse via onlinesøgninger? Det har vi svaret på her. For som med alt andet, så foregår vores uddannelsesvalg i høj grad på nettet. Det betyder, at I - som uddannelses- og kursusudbydere - må gøre en dyd ud af at skille jer ud. Og det er faktisk lige netop dét, der gør, at de kommende kursister lægger mærke til jer. 

Læs mere
Sidst opdateret 22-11-2021

Top 10 artikler i 2018 på Finduddannelse.dk

2018 er ved at gå på hæld, et år hvor der virkelig har været gang i uddannelsesbranchen. Se herunder hvad Finduddannelse.dks brugere har søgt mest på i 2018.

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Derfor er kursusanmeldelser vigtige

Kursusanmeldelser er vigtige når det kommer til brugernes valg af den rette uddannelse eller kursus. De giver nemlig brugerne en følelse af tryghed og word-of-mouth, der gør dem mere sikre i sit valg.

Læs mere
Sidst opdateret 10-01-2023

Sådan gør I e-learning til værdifuld læring

Som kursusudbyder bør I derfor tænke over, hvordan I designer jeres e-learningstilbud, så de i sidste ende skaber værdifuld læring. Vi giver jer her 3 bud på parameter, der bør være tilstede i jeres undervisningstilbud. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-12-2021

De 7 største uddannelses-trends i 2019

Hvilke trends bliver de helt store i 2019? Vi har taget et kig i krystalkuglen, for at se hvor markedet for efter- og videreuddannelse er på vej hen. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-12-2018

5 TED Talks alle uddannelsesudbydere bør se

Rækken af talks kan virke endeløs, og hvor skal man egentlig starte? I denne artikel har vi samlet en håndfuld TED Talks, vi mener er relevante for jer der arbejder med efter- og videreuddannelse.

Læs mere