Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Ressourcer

Ressourcer

Her finder du vores nyeste artikler om HR, L&D, markedsføring af uddannelser, købsrejser i jeres målgruppe, og trends i uddannelsesbranchen. 

Du finder indhold lavet af finduddannelse.dks kommunikationsafdelinger, tips fra både akademikere og private uddannelsesudbydere og gæsteblogs fra andre der arbejder i branchen.

Senest opdateret: 29 okt 2018
Sidst opdateret 10-05-2019

Digitalisering i uddannelsesbranchen

Digitaliseringen har gennem en årrække gjort sit indtog på forskellige fronter inden for uddannelsessektoren. Men hvordan kan digitalisering egentlig bruges, og kommer robotterne til at overtage alle de administrative jobs?

Læs mere
Sidst opdateret 24-04-2019

Guide: Tilføj en evalueringswidget til din side

Sådan tilføjer du en evalueringswidget til din side. Evalueringer er med til at gøre dig mere synlig på Google, hvilket er med til at øge din rangering, troværdighed og tillid. Finduddannelse har erfaret at kurser med anmeldelser klarer sig 3x gange bedre end dem uden.

Læs mere
Sidst opdateret 13-03-2019

Top 5 mest efterspurgte uddannelser i 2019

Hemmeligheden er ude! Her er listen med de mest populære uddannelseskategorier som danske virksomheder har efterspurgt gennem 2018, og dermed de mest efterspurgte uddannelser i 2019.

Læs mere
Sidst opdateret 08-03-2019

Top Inbound Marketing tips

Inbound marketing er den måde langt de fleste organisationer og virksomheder kommunikere med deres kunder på i dag. Som udgangspunkt er det yderst holistisk og datadreven måde at føre markedsføring. Læs med her, hvor vi giver jer vores 3 bedste tips til, hvordan I kommer i gang.

Læs mere
Sidst opdateret 08-03-2019

Få 4 brugbare tiltag til konvertering i 2019

Som kursusudbydere er jeres fremmeste mål at tiltrække nye kunder. I skal vække deres interesse og brande jer selv som løsningen på deres uddannelsesmæssige udfordringer. For at give jer de bedste forudsætninger for netop det, har vi samlet 4 brugbare tiltag, som I nemt kan implementere i 2019. Læs derfor med her! 

Læs mere
Sidst opdateret 19-02-2019

7 tips til at integrere e-learning i jeres uddannelse

E-learning industrien blæser fuld fart frem, og hvis I ikke allerede er med på bølgen, så er det måske på tide at hoppe på. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Disse 3 simple tips sikrer jer flere bookinger

Som kursusudbydere kender i alt for godt til kampen om nye potentielle kursister. Mulighederne for valg af kompetenceudvikling er mange, så I må skille  jer ud fra mængden. Men, hvordan gør man lige det? Læs med her, hvor vi giver jer tre simple tips. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

3 måder at gøre e-learning mere menneskeligt

Uddannelse bliver i dag set som en af de vigtigste faktorer når det kommer til vidensøkonomien. Vil et land være en del af vidensøkonomien, er uddannelse altså et af de første faktorer der skal kigges på. Og det er her e-learning kommer ind i billedet.

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Sådan søger kursister uddannelse online

Hvad er egentlig det afgørende parameter, når man skal vælge et kursus eller en uddannelse via onlinesøgninger? Det har vi svaret på her. For som med alt andet, så foregår vores uddannelsesvalg i høj grad på nettet. Det betyder, at I - som uddannelses- og kursusudbydere - må gøre en dyd ud af at skille jer ud. Og det er faktisk lige netop dét, der gør, at de kommende kursister lægger mærke til jer. 

Læs mere
Sidst opdateret 18-12-2018

Top 10 artikler i 2018 på Finduddannelse.dk

2018 er ved at gå på hæld, et år hvor der virkelig har været gang i uddannelsesbranchen. Se herunder hvad Finduddannelse.dks brugere har søgt mest på i 2018.

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Derfor er kursusanmeldelser vigtige

Kursusanmeldelser er vigtige når det kommer til brugernes valg af den rette uddannelse eller kursus. De giver nemlig brugerne en følelse af tryghed og word-of-mouth, der gør dem mere sikre i sit valg.

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Sådan gør I e-learning til værdifuld læring

Som kursusudbyder bør I derfor tænke over, hvordan I designer jeres e-learningstilbud, så de i sidste ende skaber værdifuld læring. Vi giver jer her 3 bud på parameter, der bør være tilstede i jeres undervisningstilbud. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

De 7 største uddannelses-trends i 2019

Hvilke trends bliver de helt store i 2019? Vi har taget et kig i krystalkuglen, for at se hvor markedet for efter- og videreuddannelse er på vej hen. 

Læs mere
Sidst opdateret 03-12-2018

5 TED Talks alle uddannelsesudbydere bør se

Rækken af talks kan virke endeløs, og hvor skal man egentlig starte? I denne artikel har vi samlet en håndfuld TED Talks, vi mener er relevante for jer der arbejder med efter- og videreuddannelse.

Læs mere
Sidst opdateret 30-10-2018

E-læring som fremtidens læring

I takt med teknologiens udvikling inden for uddannelsesområdet understøtter teknologien nu flere og flere dele af undervisnings- og læringsprocesserne. 

Læs mere
Sidst opdateret 05-02-2019

Den digitaliserede buyers journey

Digitaliseringen af samfundet har også betydet, at den traditionelle købers rejse har ændret sig markant.Den er gået fra at være lineær til at være fragmenteret. Læs her, hvordan du bedst tilpasser dig den nye købers adfærd.

Læs mere
Sidst opdateret 05-03-2018

Barometer 2018

Vi skriver nu år 2018, og digitaliseringen bølger fortsat ind over os. I dette barometer sætter vi derfor særligt fokus på de teknologiske tigerspring, der med sikkerhed vil præge fremtidens uddannelsessektor.

Læs mere
Sidst opdateret 30-10-2018

Generation Z: Marketing til et nyt forbrugermarked

Generation Z er en generation der adskiller sig fra tidligere ved at have et globalt udsyn, iværksætterånd og en tro på, at alt er muligt. Men hvordan markedsføre du dig til dem?

Læs mere
Sidst opdateret 30-10-2018

EdTech - fremtidsforudsigelser

Uddannelsesindustrien digitaliseres i takt med, at teknologien tager tigerspring og alt har digitale fortegn.  Finduddannelse.dk har derfor rådført sig med EdTech Danmark, der her giver dig deres bud på, hvilke tre tendenser, der vil præge uddannelserne af 2018 og frem. 

Læs mere
Sidst opdateret 30-10-2018

EdTech Denmark

Vi har mødt EdTech Denmark til en snak om udviklingen inden for uddannelsesteknologien. Hør blandt andet om deres vision,  det moderne, digitale menneske og Danmarks fremtidige rolle i teknologiræset.

Læs mere