7 tips til at integrere e-learning i jeres uddannelse

E-learning industrien blæser fuld fart frem, og hvis I ikke allerede er med på bølgen, så er det måske på tide at hoppe på. 

Ifølge en undersøgelse fra Global Market Insights i 2011, brugte virksomheder verden over, dengang $35.6 milliarder på e-learning, og det er forventet at ramme $240 milliarder i 2023. E-learning industrien blæser fuld fart frem, og hvis I ikke allerede er med på bølgen, så er det måske på tide at hoppe på.

Det er ikke nødvendigvis det letteste at integrere e-learning ind i jeres uddannelse, derfor har vi samlet en række råd til, hvordan e-learning kan tænkes ind i et allerede eksisterende kursus, eller hvordan I går fuldstændig går over til e-learning i jeres uddannelse.

Hvorfor er E-learning så populært?

  • Det er praktisk og mobilt: E-learning er oftest en on-demand løsning, hvor I som uddannelsesudbyder har mulighed for at møde de studerende hvor de er. Så lige meget hvor eller hvornår de har tid til at lære, så er I klar til dem. Samtidig kan de tage deres undervisning i deres eget tempo, og bliver ikke hverken speedet up eller trukket ned af andre kursister på holdet.

  • Tilgængelig: For folk der har brug for at arbejde hjemmefra, kan fjernundervisning bruges, selvom de ikke er på kontoret.

  • Interaktivt: Mens undervisning offline ofte er en ene-tale, kan e-learning struktureres så kursisten bliver meget mere involveret. Dette skaber også fastholdelse.

  • Personaliseret: Organisationer kan tildele kurser og indhold, der opfylder hver enkelt medarbejders individuelle læringsbehov. Underviserne kan nemt tildele eller fjerne kursusindhold baseret på individet, maksimere effektivitet og produktivitet for hurtigt at nå kursistens mål.

7 tips til at integrere e-learning

1. Kort og sødt: Vær sikker på at jeres indhold er kortfattet og fokuseret. Brug fx microlæring, hvor læringen kommer i små portioner, der bliver delt op i trin og gentaget.

2. Navigation: Den gennemsnitlige medarbejder bruger næsten 5 timer hver dag på at søge efter informationer. Filtrering af indhold via værktøjer, der gør det nemmere for kursisterne at organisere og finde jeres indhold, betyder mindre tid på at søge, og mere tid på at lære.

3. Brug det eller mist det: en af faldgruberne ved læring, er at kursisterne aldrig får deres viden brugt. Derfor kan daglige påmindelser, kort kurateret indhold og quizzer være med til at de husker bedre. Viden der ikke bliver brugt, forsvinder igen, hjælp derfor jeres kursister med at implementere det i deres dagligdag.

4. Relateret indhold: Foreslå relateret indhold i slutningen af kurset, for at holde kursisterne i loopet, og dermed potentielle tilbagevendende kunder.

5. Spørg efter feedback: Opmuntr kursisterne til at "like", stemme eller vurdere indhold, eller lav afstemninger eller undersøgelser for at afgøre, hvad de finder relevante.

6. Less is more: Overvej hvilke kurser der har størst engagement og gennemførselsstatistik, og brug jeres tid og energi på disse, i første omgang.

7. Vær adaptiv: Husk at justere, hvad I gør alt efter tilbagemeldingerne. Tips og tricks er der masser af, men det er vigtigt at holde øje med, hvad der virker.

Vil du vide mere om os?
Udfyld formularen for en uforpligtende snak om, hvordan finduddannelse.dk kan hjælpe dig og din organisation med at øge jeres eksponering, og leverer kvalitative leads og webtrafik fra aktivt uddannelsessøgende.
This field is used for controlling automatic form submits. Please leave it blank:
Dine informationer gives ikke videre til andre og tilføjes ikke mailinglister eller lignende.