Top 10 kurser på finduddannelse.dk

Få indblik i, hvilke kurser og efteruddannelser, der er mest populære på finduddannelse.dk, og få inspiration til din kompetenceudvikling.

Top 10 kurser på finduddannelse.dk

At finde det helt rigtige kursus- eller uddannelsesforløb i form af efter- og videreuddannelse kan være en kunst i sig selv. Det kan være en udfordring at vælge blandt det store udbud af de mange forskellige kurser og efteruddannelser, der er tilgængelige, og det er forståeligt, hvis det føles som et svært valg.

Der er tusindvis af kurser at vælge imellem, hvilket gør det svært at finde det, der bedst matcher dine behov og interesser. Ønsker du inspiration til kurser og efteruddannelse? Her præsenterer vi en oversigt over de 10 mest populære kurser på finduddannelse.dk.

Disse kurser er de kurser, der lægger i top 10 på finduddannelse.dk på tværs af alle vores kursuskategorier. Klik dig gennem listen herunder og find inspiration til din kommende efter- og videreuddannelse.

Listen indeholder offentliggjorte uddannelsesforløb på finduddannelse.dk, og er baseret på antal sidevisninger i perioden 1-1-2023 til 31-12-2023. Bemærk at de oplyste priser i listen herunder er ex moms.


Vores mest populære kurser og efteruddannelser

1-årig Metakognitiv Mind Terapeut

1

1 år

København + online

Fra 50.000 DKK

Mind Terapeut uddannelsen er for dig, som ønsker at fremme mental trivsel og udvikling i mennesker. Med denne uddannelse får du alle værktøjerne til at arbejde hele vejen rundt om et menneskes problemstillinger med afsæt i metakognitiv terapi.

Uddannelsen er relevant for en bred målgruppe, herunder sundhedsfagligt- og socialfagligt personale, pædagoger, lærere, mentorer, coaches, terapeuter, psykologer, HR-specialister og ledere.

Læs mere om forløbet

HD1

2

2 år

København

48.000 DKK

HD1-uddannelsen på CBS giver dig mulighed for at styrke din karriere ved at ruste dig til at træffe velovervejede beslutninger, der gavner både dig selv og din arbejdsplads. Med HD1 får du en bred erhvervsøkonomisk uddannelse, der tilbyder fleksibilitet og praktisk læring, som du straks kan anvende i din arbejdssituation.

Ved at investere i HD1 vil din virksomhed kunne overdrage mere ansvar til dig over tid, da du bliver rustet med de nødvendige færdigheder og indsigt til at tackle komplekse udfordringer i erhvervslivet.

Læs mere om forløbet

Gaffeltruckcertifikat på 7 dage

3

7 dage

Flere lokationer

Fra 1.456 DKK

Har du drømmen om at blive truckfører? Hos DEKRA kan du få dit gaffeltruckcertifikat på kun 7 dage og være klar til at påtage dig jobbet som truckfører. Med et truckcertifikat i hånden åbner der sig en verden af spændende jobmuligheder for dig, og du bliver en efterspurgt ressource i transportbranchen.

Krav for at tage et truckcertifikat:

• Du skal være fyldt 18 år.

• Du skal kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Læs mere om forløbet

Sexolog uddannelsen

4

1 - 1½ år

Flere lokationer

Fra 73.000 DKK

Er du interesseret i at arbejde som sexolog? Med sexolog uddannelsen hos Sexologiskolen får du omfattende træning, der forbereder dig til netop dette. Gennem uddannelsen vil du dykke ned i emner som seksualitetens natur, historie og kulturelle perspektiver samt få en grundig forståelse af både mandlig og kvindelig seksualitet.

Når du har gennemført uddannelsen, åbner der sig en bred vifte af professionelle muligheder. Du kan blandt andet arbejde som praktiserende sexolog, holde foredrag, skrive artikler og bøger og deltage i rådgivning, både personligt og online.

Læs mere om forløbet

Fødevare- og hygiejnekursus

5

3 timer

Online

295 DKK

Hvis du arbejder i køkkenbranchen eller er i gang med at søge job inden for det, bør du tage et hygiejnekursus. Dette online hygiejnekursus fra Fødevarekurser.dk er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området og kan gennemføres på din computer, tablet eller mobil, når det passer dig.

Kurset er opdelt i kapitler med tekst, speak og video, der lærer dig vigtige hygiejniske arbejdsgange i køkkenet. Efter cirka 3 timer kan du printe dit hygiejnebevis, som er anerkendt i branchen og viser, at du har styr på fødevaresikkerhed og hygiejne.

Læs mere om forløbet

NLP Psykoterapeut

6

4 år

Flere lokationer

Kontakt

Hos Dansk NLP Institut kan du tage en 4-årig godkendt psykoterapeutuddannelse, der kan tages på deltid, hvilket giver plads til fuldtidsarbejde og familieliv ved siden af. Uddannelsen giver dig mulighed for at udvikle både faglige og personlige kompetencer, som du kan anvende både professionelt og privat.

Gennem uddannelsen vil du få ny viden og nye kompetencer inden for et psykologisk felt, der fokuserer på personlig udvikling. Du vil deltage i et fagligt miljø, hvor du kan danne nye venskaber og møde engagerede undervisere og medstuderende, der ligesom dig brænder for at hjælpe andre mennesker inden for det psykoterapeutiske felt.

Læs mere om forløbet

Køleteknik, KAT II certifikat (KMO)

7

10 dage

Aalborg

1.340 DKK

Er du involveret i servicering af køleanlæg og varmepumper med op til 2,5 kg HFC-kølemiddel? Så kræves det, at du har en Kategori II-autorisation og certifikat. På dette Køleteknik Kategori II Certifikatkursus hos TECHCOLLEGE får du netop det.

Efter kurset er du berettiget til at tage test i forbindelse med den lovpligtige autorisation, der skal til for at arbejde med visse flourholdige kølemidler (F-gas) op til en kølemiddelfyldning på 2,5 km.

Læs mere om forløbet

Certificeret familiebehandler

8

130 timer

København

27.920 DKK

Er du interesseret i at hjælpe sårbare og udsatte børn og unge samt deres familier? Memox Familiebehandleruddannelse tilbyder en pædagogisk behandleruddannelse med fokus på mentaliseringsinspireret systemisk tilgang.

Uddannelsen er designet til fagfolk inden for det pædagogiske eller socialfaglige felt med erfaring i at arbejde med disse målgrupper. Gennem uddannelsen får du teoretisk viden samt konkrete redskaber og metoder, der ruster dig til at håndtere komplekse situationer.

Læs mere om forløbet

Pædagogisk lederuddannelse

9

8 dage

København

18.000 DKK

Er du interesseret i at udvikle dine ledelseskompetencer inden for det pædagogiske felt? Med den Pædagogiske Lederuddannelse hos Kursuscenter Sputnik får du en grunduddannelse i pædagogisk ledelse, hvor du får ny viden, konkrete redskaber og et stærkt netværk af ligesindede at dele dine erfaringer med.

Undervejs i uddannelsen vil du få konkrete og praktiske ledelsesredskaber, som du kan implementere med det samme i din daglige praksis. Denne uddannelse henvender sig primært til en bred vifte af professionelle inden for ledelse og pædagogik, herunder skoleledere, ledere af pædagogiske og sociale tilbud, souschefer, teamledere og koordinatorer.

Læs mere om forløbet

Vejen som arbejdsplads - Certifikat

10

2 dage

København + Online

268 DKK

Dette kursus giver deltagerne mulighed for at opnå det lovpligtige certifikat, der kræves for korrekt afmærkning og sikkerhed i forbindelse med vejarbejder. Formålet med kurset er at sikre, at deltagerne kan opfylde bygherrekravene vedrørende afmærkning og sikkerhed på statsvejnettet og andre vejarbejder underlagt samme regler.

Kurset henvender sig primært til personer ansat hos entreprenører og ledningsejere, der udfører afmærkning af vejarbejder. Certifikatet har en gyldighed på 5 år, hvorefter det skal fornys.

Læs mere om forløbet

Drømmer du om nye kompetencer?

Måske venter dit kommende kursus eller efteruddannelse lige rundt om hjørnet.

Find dit kommende kursus her

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer