Vis finduddannelse.dk som: Mobile
Top 10 kurser hos finduddannelse.dk i 2021

Top 10 kurser hos finduddannelse.dk i 2021

Det kan være svært at finde det helt perfekte kursus eller den helt rigtige efteruddannelse, der passer spot on med dine interesser. Der er så meget at vælge mellem, og hvordan adskiller det ene sig egentlig fra det andet?

Med tusindvis af kurser at vælge mellem kan det virkelig være en udfordring at finde det kursus, der passer bedst til dig og dine interesser. Savner du inspiration til kurser og efteruddannelse? Her får du et overblik over de 10 kurser, der hittede mest her på finduddannelse.dk i 2021. Disse Top 10 kurser er de kurser, der har været mest populære på finduddannelse.dk i hele 2021, på tværs af alle vores kursuskategorier. 


Hvor

Hos udbyder

Varighed

10 dage

Pris

Fra 1.260 DKK (Ex. moms)

Alle, der arbejder med at servicere køleanlæg og varmepumper, der indeholder 0-2,5 kg HFC-kølemiddel, skal være uddannede til dette og være i besiddelse af et personligt Kategori II certifikat og en Kategori II-autorisation.

Ovenstående får du gennem dette kursus. Derudover får du blandt andet forståelse af den køletekniske kredsproces, samt dennes hovedkomponenter og funktion samt viden om gældende lovgivning på området, omfattende både stationært og transportabelt udstyr.

Lær mere om: Køleteknik, KAT II certifikat (KMO)


Hvor

Online

Varighed

1 dag

Pris

995 DKK

Hvis du beskæftiger dig med hygiejne er dette kursus helt sikkert noget for dig. 

Med dette hygiejnekursus får du viden omkring alt, hvad du har brug for, i forhold til dét at arbejde i et køkken. Når du har bestået den afsluttende prøve, modtager du et bevis. Hygiejnebeviset er dit bevis på, at du har styr på regler for hygiejne og fødevaresikkerhed iht. gældende dansk lovgivning.

Lær mere om: Hygiejnekursus - certifikatkursus


Hvor

Fysisk, forskellige byer

Varighed

5 dage

Pris

630 DKK

Det er lovpligtigt, at alle lastbilchauffører, der udfører erhvervsmæssig kørsel, skal på en obligatorisk 5 dages EU efteruddannelse. Dette er besluttet af EU. Hvis du er lastbilchauffør er du derfor i målgruppen for dette kursus.

Sammensætningen af denne efteruddannelse kan variere fra region til region. Fælles er dog, at forløbet er sammensat, så du som deltager får mest muligt praktisk undervisning i løbet af de fem dage. 

Lær mere om: EU Bevis - Lovpligtig efteruddannelse for lastbilchauffører


Hvor

Online

Varighed

2 dage

Pris

Fra 252 DKK (Ex. moms)

Hvis du er ansat "i marken" hos for eksempel en entreprenør og arbejder med anlæg, drifts- og vedligeholdelsesopgaver, og som udfører afmærkning af vejarbejder, så er du lige i målgruppen til dette kursus. 

På dette online kursus får du et certifikat på, at du kan efterleve krav og regler om afmærkning og sikkerhed i forbindelse med vejarbejder. Du opnår kendskab til grundlæggende bestemmelser angående afmærkning, materialer, sikkerhed, lovgivning og vejregler. Derudover får du viden om trafiksikkerheden i forbindelse med dette arbejde. 

Slutteligt får du et bevis på, at du har gennemført kurset. Bemærk at dette bevis er gyldigt i fem år, hvorefter det skal fornys.

Lær mere om: Vejen som arbejdsplads - Certifikat 


Hvor

Hos udbyder

Varighed

2 dage

Pris

Fra 252 DKK (Ex. moms)

På dette kursus lærer du at arbejde med epoxy og isocyanater på en sundheds-og sikkerhedsmæssig fuldt forsvarlig måde i forhold til dig selv og dine omgivelser.

Du lærer blandt andet hvordan du sikrer, at arbejdet med epoxy og isocyanater sker på en forsvarlig måde og følger Arbejdstilsynets gældende vejledningsmateriale for arbejde med disse materialer. Derudover lærer du at identificere sundhedsrisici i forbindelse med arbejdets udførelse, sikre at der er opsat advarselstavle og evt. anden signalgivning imens arbejdsopgaverne udføres samt håndtere farligt affald, herunder bortskaffe brugt emballage, handsker og dragter sikkerheds-, sundheds-og miljømæssigt forsvarligt.

Lær mere om: Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyan


Hvor

Hos udbyder

Varighed

2 dage

Pris

Fra 252 DKK (Ex. moms)

Du lærer at udføre arbejde med epoxy og isocyanater sundheds- og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt i forhold til dig selv selv og dine omgivelser j.f. §5 i AT bekendtgørelsen nr. 1793 af 18. december 2015.

Gennem dette 2 dages kursus vil du lære om forskellige sikkerhedsforanstaltninger i arbejdet med epoxy og isocyanater. Du vil for eksempel få et kendskab til sundhedsrisici ved arbejde med produkter indeholdende epoxy og isocyanater. Derudover vil du lære om forsvarlig affaldshåndtering af disse materialer, og du vil få kendskab til uhelds- og skadesbehandling, og hvordan du skal være i stand til at yde førstehjælp ved kontakt med epoxy og isocyanater og kunne bruge nødbruser og øjenskylleudstyr. Kurset gennemføres som en vekselundervisning med lige dele teori og praktiske opgaver.

Lær mere om: Epoxy Certifikat – sikkerhed ved arbejde med Epoxy og Isocyanater


Hvor

Hos udbyder

Varighed

4 gange á 3 timer

Pris

3.000 DKK (ex. moms)

Sputniks mentoruddannelse er for dig, der er mentor for et barn eller en ung med særlige behov, eller for dig, der ønsker at være det. Her vil du komme omkring alle aspekter af jobbet som mentor, og du bliver rustet til at støtte barnet/den unge i den vanskelige overgang til ungdomsuddannelse og et mere stabilt liv.

På denne mentoruddannelse vil du blandt andet få indsigt i evidensbaserede pædagogiske metoder, som har vist gode resultater for børn og unge med særlige behov og konkrete handlemuligheder i vanskelige situationer. Derudover vil du få afklaring af din rolle og dine grænser som mentor, herunder kommunikationsformer og konflikthåndtering.

Lær mere om: Mentoruddannelse - bliv mentor for udsatte børn og unge


Hvor

Hos udbyder

Varighed

11 måneder

Pris

29.714 DKK (Ex. moms)

Med ForandringsAkademiets familievejlederuddannelse vil du være i stand til at arbejde med udsatte borgere og familier i deres hjem. Du vil for eksempel blive i stand til at løse konflikter og være medskaber af forandringer i andre menneskers liv. Derfor er familievejlederuddannelsen henvendt til dig, der vil være med til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og familier.

På uddannelsen vil du blandt andet lære om indføring i og anvendelse af teorier og metoder i systematisk løsningsfokuseret korttidsterapi og relationsorienteret samtalepraksis, du vil få indsigt i egne og værdier og holdninger og du vil opnå færdigheder i at facilitere samtaler med børn, unge, familier og professionelle samarbejdspartnere, som familien er i kontakt med. Det er en forudsætning for optag på uddannelsen, at du har en socialfaglig baggrund og kender til børns udvikling.

Lær mere om: Familievejleder


Hvor

Hos udbyder

Varighed

6 uger

Pris

Fra 3.720 DKK (Ex. moms)

Dette kursus som Grundlæggende Vagt er for alvor et kursus, der kan føre til beskæftigelse. På kurset vil du komme gennem emner som Vagtfunktioner, retsregler og bemyndigelse, kommunikation og konflikthåndtering samt personlig sikkerhed.

Efter din Vagtprøve, og du står med dit certifikat i hånden, vil du være i stand til at varetage jobs som for eksempel ronderende vagt, alarmpatrulje, værditransportør, butikskontrollant, servicevagt og lignende. Bemærk at du skal være forhåndsgodkendt af politiet for at deltage på kurset samt du skal være fyldt 18 år. 

Lær mere om: Grundlæggende Vagt


Hvor

Online

Varighed

3 timer

Pris

295 DKK (Ex. moms)

Med dette kursus kan du få dit hygiejnebevis online på din tablet, computer eller mobil, og printe det efter bare 3 timer. Kurset er opdateret med de seneste regler og lovgivning på området. Dette kursus er opbygget i kapitler med tekst, speak og video, som lærer dig gode hygiejniske arbejdsgange i køkkenet.

Kurset er for dig der, der foretager opvarmning eller tilberedning af kødretter, brød, pizza, sandwich eller som forarbejder andre såkaldte fødevarer. Kurset henvender sig således til personer der skal arbejde i køkken, kantine, restaurant, grillbar, café, pizzeria, burgerbar, tankstation, isbar eller lignende.

Lær mere om: Hygiejnekursus - Online kursus på dansk


Fandt du ikke et kursus for dig?

FIND DIT NÆSTE KURSUS HER

Senest opdateret: 26 jan 2022

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 04-01-2022

Top 10 udbydere med bedst kundekontakt - 2021/2022

Vi er i konstant udvikling og bestræber os på at give den bedste oplevelse for både vores brugere og vores udbydere. Derfor har vi udrullet en Mystery Shopper-øvelse for at forbedre oplevelsen for jer besøgende på siden, mens vi gør udbydere opmærksomme på, hvordan I benytter jer af platformen og hvad I forventer af den. Se resultatet af årets Mystery Shopper undersøgelse her. 

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2020

VEU godtgørelse

I den sidste tid har der været en del omtale i medierne omkring problemer med ansøgning af VEU godtgørelse.Mange har netop haft problemer med at finde rundt i reglerne forbundet med godtgørelsen.Denne guide har til mål at gøre det lettere for dig, både som medarbejder og leder, at søge VEU godtgørelse.

Læs mere
Sidst opdateret 11-04-2019

Drømmer du om en uddannelse i det fri?

Har du interesse i friluftslivet, og vil du gerne føre denne interesse til noget mere end bare din personlige hobby? Med en friluftsuddannelse lærer du at undervise andre i både havkajak, mountainbike, teambuilding og meget mere.

Læs mere
Sidst opdateret 31-05-2022

Din guide til akademiuddannelse

Overvejer du at tage en akademiuddannelse, men er du lidt i tvivl om for eksempel uddannelsens opbygning, hvordan du tilmelder dig og om en akademiuddannelse matcher dine ønsker og behov? Læs med i denne guide. 

Læs mere