5 tips til vellykkede teambuilding events

Det kræver både mange overvejelser og seriøs planlægning at gennemføre succesfuld teambuilding. Vi har her samlet 5 tips, der sikrer, at dine teambuilding events styrker teamånden og skaber motivation frem for at give anledning til uenigheder og manglende engagement.

Hvordan skaber man det perfekte team event? | Få 5 tips her

Er du ansvarlig for de kommende teambuilding aktiviteter i din virksomhed? Det kræver både mange overvejelser og seriøs planlægning at gennemføre succesfuld teambuilding.

Vi har her samlet 5 tips, der sikrer, at dine teambuilding events styrker teamånden og skaber motivation frem for at give anledning til uenigheder og manglende engagement.


1. Afhold teambuilding uden for arbejdspladsen

Afholder I teambuilding på arbejdspladsen, er der risiko for, at deltagerne bliver distraheret og lige hurtigt skal besvare mails, tage telefonen eller foretage det opkald, de ikke nåede i sidste uge. Ved at afholde teambuilding aktiviteterne ude af huset mindsker du denne risiko og stimulerer både kreativitet og motivation i et andet miljø end det sædvanlige.

2. Kontakt en professionel

Vær ikke bange for at bede om råd og tips til din virksomheds teambuilding events. Der er en række kursus- eller konsulentvirksomheder, der specialiserer sig i netop denne type aktiviteter. Det kan ende med at koste lidt ekstra, men et par vellykkede teambuilding dage - og dermed tilfredse medarbejdere - er ofte alle pengene værd.

3. Sæt klare mål for dagen

Planlæg din virksomheds teambuilding event nøje, så du er sikker på, at aktiviteterne stemmer overens med det, I ønsker at opnå. Det hjælper deltagerne at vide, hvorfor de udfører de enkelte aktiviteter - og hvad målet er med dem. Har du ikke en klar idé om målet for den enkelte teambuilding aktivitet, kan du risikere, at deltagerne ikke føler sig engagerede og motiverede til at få udbytte af dit event.

4. Bland forretning med fornøjelse

Teambuilding betyder ikke nødvendigvis, at I skal sidde i et møde og diskutere årets mål eller resultater. Benyt lejligheden til at blande forretning med fornøjelse - og udnyt muligheden for helt at skifte omgivelser. Hvorfor ikke tage alle med på en båd og prøve kræfter med en sejlads? Eller hvad med at tage en danselektion eller en inspirerende skattejagt?

5. Spørg om feedback

For at sikre, at dine fremtidige teambuilding events bliver endnu bedre, er det vigtigt ikke at være bange for kritik. Spørg alle deltagere om feedback efter dagen, så du ved præcis, hvad du skal arbejde mere med inden næste teambuilding event.

Læs mere om teambuilding og find dit kursus her


Annoncer