Styrk din karriere inden for kost og ernæring

Overvejer du at videreuddanne dig inden for kost og ernæringsbranchen, men ved du ikke helt hvilken vej, du har lyst til at gå? Vi har lavet en guide, der skal hjælpe dig videre i din beslutning. Læs med her.

Styrk din karriere inden for kost og ernæring

Overvejer du at videreuddanne dig inden for kost og ernæringsbranchen, men ved du ikke helt hvilken vej, du har lyst til at gå? Vi har lavet en guide, der skal hjælpe dig videre i din beslutning. Læs med herunder. 

Hvis du har en interesse inden for kost og ernæring, så findes der mange muligheder for efter- og videreuddannelse. Vi har samlet en række muligheder herunder, hvis du gerne vil have fokus på mad og fødevare, fx hvis du arbejder i kantine, eller hvis du for eksempel beskæftiger dig med catering og mad ud af huset.

Hygiejnekursus

Få et kursus med fokus på branchestandarder inden for fødevarehygiejne. Dette er nok det mest basale og nødvendige step, hvis du gerne vil beskæftige dig med mad og fødevarer. Med et hygiejnekursus får du blandt andet viden om almen mikrobiologi, hygiejneprincipper og egenkontrol. Med kurset får du et hygiejnebevis, som beviser at du har styr på reglerne inden for hygiejne og fødevaresikkerhed iht. gældende lovgivning. 

Find dit hygiejnekursus her

Fødevaresikkerhed

Vil du gerne sikre høj hygiejnestandard og god fødevaresikkerhed. Du lærer at vurdere de forskellige risici, får fod på den relevante lovgivning og lærer at opstille et egenkontrolprogram efter HACCP-principperne. 

Find dit kommende kursus i fødevaresikkerhed her

Kostvejleder

Vil du arbejde med kostplaner og vejledning af klienter? Så er en kostvejlederuddannelse noget for dig. Du lærer blandt andet om ernæringslære, vægttabsplanlægning, træning, kost, særlige målgrupper og trends. Med en kostvejleder uddannelse får du dermed alle de nødvendige kompetencer, som du skal bruge til at kunne vejlede andre mennesker omkring kost og livsstil.

Find din kostvejlederuddannelse her

Vil du stå stærkere i din karriere?

Udforsk dine muligheder for at finde et kursus inden for kost og ernæring

Se alle kurser og uddannelser inden for kost og ernæring her


Annoncer