Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Vil du hjælpe os med at forbedre din oplevelse? (2 spørgsmål - 5 sekunder) Klik her for at besvare spørgsmålene

Styrk din karriere inden for kost og ernæring

Overvejer du at videreuddanne dig inden for kost og ernæringsbranchen, men ved du ikke helt hvilken vej, du har lyst til at gå? Vi har lavet en guide, der skal hjælpe dig videre i din beslutning. Læs med herunder. 

Hvis du har en interesse inden for kost og ernæring, så findes der mange muligheder for efter- og videreuddannelse. Vi har samlet en række muligheder herunder, hvis du gerne vil have fokus på mad og fødevare, fx hvis du arbejder i kantine, som behandler eller med mad ud af huset

Ernæringsterapeutuddannelse

Hvis du gerne vil have en bred efteruddannelse inden for ernæring og terapi, her får du indblik i ernæringsteori og menneskekundskab, ved fx at få en forståelse for funktionsforstyrrelser, indsigt i fødevarer, ændring i kost og livsstil mv. 

Tilmeld dig her

Fødevaresikkerhed

Vil du gerne sikre høj hygiejnestandard og god fødevaresikkerhed. Du lærer at vurdere de forskellige risici, får fod på den relevante lovgivning og lærer at opstille et egenkontrolprogram efter HACCP-principperne. 

Læs mere her

Kostvejleder

Vil du arbejde med kostplaner og vejledning af klienter? Så er en kostvejlederuddannelse noget for dig. Du lærer blandt andet om ernæringslære, vægttabsplanlægning, træning, kost, særlige målgrupper og trends. 

Find alle uddannelser her

Hygiejnekursus

Få et kursus med fokus på branchestandarder inden for fødevarehygiejne. Du får viden om almen mikrobiologi, hygiejneprincipper og egenkontrol. Med kurset får du et hygiejnebevis, som beviser at du har styr på reglerne inden for hygiejne og fødevaresikkerhed iht. gældende lovgivning. 

Find dit kursus her

Se alle uddannelser inden for kost og ernæring

Senest opdateret: 01 okt 2020

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 16-10-2019

Guide: Videreuddannelse for sygeplejersker

Denne uddannelsesguide er for dig, der er uddannet sygeplejerske og ønsker at udvikle dine kompetencer og færdigheder. Læs med og bliv inspireret til din kompetenceudvikling!

Læs mere
Sidst opdateret 03-08-2020

Interview om gravide og sygefravær

Conopor rådgiver virksomheder i, hvordan de håndterer arbejdsforhold for gravide medarbejdere; et område der generelt er præget af berøringsangst. “Overordnet ser vi på, hvad vi kan gøre, både til fordel for den gravide og for erhvervslivet. Det fælles mål er, at den gravide trives, samtidig med at virksomheden kan opretholde driften”, siger Jean Vennestrøm, ejer af Conopor.

Læs mere
Sidst opdateret 12-08-2020

Uddannelsesguide: Sundhedspersonale

Er du ansat inden for sundhedsområdet, og vil du specialisere dig/blive opdateret inden for et særligt område? I denne guide kommer vi med vores bud på de vigtigste typer efteruddannelse, der findes for dig, som arbejder med mennesker. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-08-2020

Bliv ernæringsterapeut

Det opfattes ofte som lidt kontroversielt at snakke om ernæring som sygdomsbehandlende, ikke desto mindre er det lige netop det man lærer på ernæringsterapeutuddannelsen ved Center for Ernæring og Terapi.

Læs mere