HR og organisation | AMU kurser

I et konstant skiftende og foranderligt arbejdsmarked, er det afgørende at man han holder sig ajour og at man holder sine kompetencer ved lige. Dette gør sig også gældende inden for HR og organisation. Her kan AMU spille en afgørende rolle, da du her finder en bred vifte af korterevarende kurser inden for området. 

Find AMU kurser inden for HR og organisation her

I et konstant skiftende og foranderligt arbejdsmarked, er det afgørende at man han holder sig ajour og at man holder sine kompetencer ved lige. Dette gør sig også gældende inden for HR og organisation. Her kan AMU spille en afgørende rolle, da du her finder en bred vifte af korterevarende kurser inden for området.


Med arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) får du mulighed for at opbygge og forbedre dine færdigheder inden for forskellige fagområder, og som sagt findes der også en bred vifte af kurser inden for HR og organisation. Et AMU kursus kan derfor vise sig at være en god investering i din karriere og en mulighed for at forbedre dine fremtidige jobmuligheder.

Få bedre HR kompetencer med et AMU kursus

I en tid, hvor HR og organisationsstyring spiller en central rolle i virksomheders succes, er AMU-kurser en uvurderlig ressource for dem, der ønsker at træde ind i eller forfine deres færdigheder på dette område. Det er samtidig en god mulighed for at tage en fleksibel og praktisk uddannelse, der kan gennemføres inden for en overkommelig tidsramme.

AMU kurser er nemlig tilrettelagt som en blanding af praktisk og teoretisk, hvorfor du her får får ny og opdateret viden, der kan anvendes i praksis allerede fra kursets første dag. Endvidere har AMU kurser forskellig varighed, dog alle inden for en overskuelig tidsperiode. AMU forløb strækker sig nemlig typisk over alt fra en til få dage og op til en måned eller cirka seks uger. Du får derfor også her mulighed for at tage en uddannelse, der passer ind i en travl hverdag, hvor tanken om at afsætte to år til efter- og videreuddannelse kan virke som en stor mundfuld. Der er derfor gode muligheder for at finde et AMU kursus, der passer til dine drømme og ønsker om fremtidige arbejdsopgaver inden for HR og organisation.

Find dit AMU kursus inden for HR her

Overblik over AMU Kurser inden for HR og Organisation

AMU-kurser inden for HR og organisation spænder som sagt over en bred vifte af emner, der dækker alt fra grundlæggende HR til viden om konflikthåndtering og stress. Herunder finder du nogle af de AMU kurser, der findes inden for området.

  • Den grundlæggende HR-uddannelse: På denne grundlæggende HR-uddannelse bliver du klædt på til at være ressourceperson mellem ledelse og medarbejder. Du får blandt andet et godt indblik i alle processer i rekrutteringen - lige fra en medarbejder siger op, til du har en ny medarbejder ansat, og du får mange værktøjer med hjem, som du kan implementere direkte i virksomheden. Kurset har en varighed af 9 dage.

  • Forebyggelse af stress: Du lærer at vejlede virksomhedens ledelse, personaleansvarlige og/eller virksomhedens miljøansvarlige, i anvendelsen af procedurer og værktøjer, der kan være med til at forebygge stress på arbejdspladsen. Det kan eksempelvis være instruktion i aflæsning af signaler på stress, trivselsundersøgelser og jobbeskrivelser. På uddannelsen lærer du at bidrage til udarbejdelsen af en stresspolitik.

  • Løn og personale: Dette kursus har en varighed af 12 dage og er et samlet kursusforløb, der består af seks AMU fag. Her lærer du blandt andet kendskab til at udarbejde og afstemme lønsedler. Endvidere lærer du om kommunikation, sprog og sprogbrug, overenskomster og personalejura i lønberegning, samt hvordan du håndterer juridiske opgaver og formidler information om personalejura. Kurset er for dig, der er helt ny inden for området, eller du kan have siddet i en administrativ stilling og trænger til at få opfrisket eller udvidet dine kompetencer.

Ovenstående er som nævnt blot et udpluk af dine muligheder for at tage et AMU kursus inden for HR og organisation. Der findes nemlig en bred vifte af muligheder, og der findes helt sikkert også et AMU forløb, der passer til netop din situation. 

Fordele ved at tilmelde sig et AMU Kursus

Der er flere fordele ved at deltage i et AMU kursus inden for HR og organisation, uanset om du er ny i branchen eller om du har mange års erfaring. Hvis du sidder som begynder, kan et AMU kursus fungere som en indgangsvej til branchen, ved at tilbyde kurser, der leverer grundlæggende viden og færdigheder inden for området. Hvis du derimod har mange års erfaring, kan et AMU kursus være en mulighed for ydereligere specialisering og/eller opkvalificering af eksisterende færdigheder.

Derudover er et AMU kursus en attraktiv mulighed, blandt andet grundet fleksibiliteten. Med en arbejdsmarkedsuddannelse kan du nemlig opkvalificere dine kompetencer på relativt kort tid, helt uden at forlade dit nuværende arbejde. Derudover er AMU-kurser kendt for at levere praktisk og målrettet viden, der kan anvendes direkte på arbejdspladsen. Både du og din arbejdsgiver kan derfor se udbyttet af din nye viden med det samme.

Lyder et AMU kursus som noget for dig?

Der findes et væld af forskellige muligheder inden for mange forskellige fagområder

Find dit AMU kursus her

Få et overblik over dine muligheder for AMU kurser | Se AMU i Handel, administration, kommunikation og ledelse

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer