AMU kurser

Leder du efter et AMU kursus? Få et overblik over AMU, der er relevante for netop dig, din branche og din situation på siden her.

AMU kurser | Få et overblik over dine muligheder her

Leder du efter dit næste AMU kursus? Så er du kommet til det rette sted. På siden her vil vi hos finduddannelse.dk nemlig give dig et overblik over dine muligheder for AMU kurser. Du finder nemlig AMU inden for mange forskellige brancher, hvorfor vi er sikre på, at der findes et AMU kursus der passer til netop dig, din branche og din situation.

AMU er en forkortelse for Arbejdsmarkedsuddannelser, og er korte uddannelser, der er målrettet ufaglærte og faglærte, der ønsker erhvervsrettede kompetencer og kvalifikationer. Det danske arbejdsmarked udvikler sig nemlig hele tiden, hvorfor kravene til dine kompetencer også ændres kontinuerligt. Der findes et vælg af AMU kurser på forskellige fagområder, der både kan tages enkeltstående kurser, eller du kan vælge at stykke AMU kurser sammen efter behov.


   Siden er under udarbejdelse og vil blive opdateret løbende


Find AMU kurser inden for dit brancheområde

FAQ

  • AMU er en forkortelse for Arbejdsmarkedsuddannelser. Arbejdsmarkedsuddannelser er efteruddannelse til faglærte og ufaglære medarbejdere, der med et kortere AMU forløb har mulighed for at tilegne sig kvalifikationer og kompetencer, som er efterspurgt på arbejdsmarkedet.

  • Prisen for et AMU kursus afhænger af, hvorvidt du er i AMU målgruppen eller ej. Dog er AMU kurser en del af det offentlige uddannelsessystem, hvorfor det generelt ikke koster ret meget at tilmelde sig et AMU forløb. Generelt er deltagerbetalingen ikke særlig høj, men prisen for AMU varierer afhængigt af faktorer som længden på kurset og eksempelvis om det foregår fysisk eller online.


Annoncer