Industri, mekanik, IT og samarbejde

Arbejder du inden for industrien? Og leder du efter kurser inden for industri, mekanik, IT og samarbejde? Få et overblik over relevante AMU kurser, der passer til dig, der arbejder inden for industrien, og gerne vil efter- eller videreuddannes.

Industri, mekanik, IT og samarbejde

Arbejder du inden for industrien? Og leder du efter kurser inden for industri, mekanik, IT og samarbejde? Så er denne side særligt relevant for dig. Her finder du nemlig relevante AMU kurser, der passer til dig, der arbejder inden for industrien, og gerne vil efter- eller videreuddannes.

AMU kurserne er både for dig der er faglært og dig der er ufaglært. Med AMU kurserne får du et kortere kursusforløb, som du enten kan vælge at tage for sig selv, eller du kan vælge at sammensætte AMU kurserne efter behov og interesser. Kurserne er givende for både erfarne og nyuddannede inden for industrien. Du finder et stort udvalg af AMU kurser, uanset om du leder efter kursusforløb inden for transportmidler, elektronik eller plast. 


  Siden er under udarbejdelse og vil blive opdateret løbende


AMU kurser inden for industrien

Herunder finder du relevante AMU kurser for dig, der arbejder inden for industrien. Find for eksempel kurser omkring sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater, bæredygtighed og meget mere.

Se alle AMU kurser her


Annoncer