Administration | AMU kurser

Arbejder du med administration, eller drømmer du om at komme til det i fremtiden? Så kan et AMU kursus muligvis være vejen frem.

Find dit AMU administration kursus

Arbejder du med administration, eller drømmer du om at komme til det i fremtiden? Så kan et AMU kursus muligvis være vejen frem. Kurserne inden for området udstyrer dig med de færdigheder, der kræves for at håndtere en bred vifte af administrative opgaver inden for produktions- eller servicevirksomheder. Dette inkluderer muligheden for at arbejde med områder som eksempelvis IT, HR, økonomi og markedsføring.


AMU kurser inden for administration er en uundværlig ressource, hvis du ønsker at udvikle dine kompetencer og fremme din karriere. Disse kurser tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder, der kan tilpasses individuelle behov, uanset om du er nybegynder eller ønsker at opgradere dine eksisterende kompetencer.

Styrk din karriere med AMU

En nævneværdig fordel ved AMU er, at der er tale om et praktisk orienteret kursus, hvilket betyder, at du får mulighed for at anvende de færdigheder og kompetencer, du lærer, direkte i den virkelige verden. I langt de fleste tilfælde er undervisningen så praktisk orienteret, at du kan anvende det lærte med det samme. Dette er en fordel for både dig og din arbejdsgiver, da I begge vil kunne se udbyttet af din undervisning med det samme. Dette kan spejle sig i dit daglige arbejde, og måske kan du endda også give noget af din viden videre til dine kolleger.

Som du måske allerede kan fornemme, henvender AMU kurser inden for administration sig til en bred målgruppe. Det kan således både være nybegyndere, der ikke har tidligere erfaring inden for administration, men som ønsker at begynde deres karriere inden for dette felt. Det kan også være eksisterende administrativt personale, der trænger til at forfine og opdatere deres færdigheder, eller måske specialisere sig inden for et givent emne. Et AMU kursus i administration kan også være til personer, der ønsker at ændre deres karrierevej, eller eksempelvis ledere eller projektledere, der på den ene eller den anden måde vil have gavn af at få indsigt i de forskellige administrative opgaver.

Find dit AMU kursus i administration her

AMU kurser inden for Administration:

Du finder kurser i administration inden for en række forskellige emner, der passer til forskellige niveauer og erfaring, der hver især sigter mod at udvikle forskellige administrative færdigheder. Herunder finder du eksempler på AMU administration kurser:

  • Grundlæggende administration: Du får med dette kursus et grundlæggende kendskab til administration, salg, udvikling, IT og regnskab. Du lærer desuden at behandle kontotyper og kasserapporter, ligesom du lærer fakturahåndtering og andre vigtige funktioner inden for virksomhedens regnskab. Efter kurset kan du på grundlæggende niveau selvstændigt planlægge og udføre administrative opgaver. Kurset varer 22 dage og er en sammensætning af flere AMU-fag.

  • Lean-kortlægning i værdistrøm i administration: Du lærer om metoden bag værdistrømsanalysen med fokus på administrative arbejdsprocesser og bliver introduceret til administrative spildtyper, som du kan bruge til optimere værdistrømmen i din egen afdeling herunder optimering af ressourceforbrug. Kurset har en varighed af 2 dage.

  • Administrative opgaver i salgsarbejdet: Efter uddannelsen kan deltagere tilrettelægge og udføre det administrative arbejde i en salgsfunktion, herunder administrative rutiner som tilbudsgivning, håndtering af ordremodtagelse, fakturering og kundereklamationer. Kurset har en varighed af 2 dage, og er udviklet til ufaglærte og faglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der deltager i den administrative arbejdsproces i organisationens salgsopgaver.

Ovenstående er som sagt blot en udpluk af dine muligheder for at tage et AMU kursus inden for administration. Der er kurser på forskellige niveauer, fra grundlæggende til mere avancerede, så du som deltager kan finde den rette uddannelse for dine nuværende færdigheder og karrieremål. 

Smag succesen af AMU administrationskurser

Som vi allerede har belyst, er der mange fordele ved at tage et AMU kursus inden for administration. Ikke alene er det et praktisk orienteret forløb, det er også en uddannelse, der bidrager til din kompetenceudvikling ud fra den nyeste teori og viden inden for området. Du får med AMU mulighed for at tilegne dig kvalifikationer og kompetencer, som er efterspurgt på arbejdsmarkedet lige nu. Endvidere får du bevis på dine kompetencer i form af certifikater og uddannelsesbeviser. Disse dokumenter kan styrke dit CV og potentielt øge dine jobmuligheder. 

Desuden styrker et AMU kursus inden for administration dine karriereudsigter, da du med din nye viden og dine nye kompetencer kan bliver bedre kvalificeret til at varetage flere administrative roller og funktioner.

Vil du på administration kursus?

Med AMU kan du udvikle dine kompetencer og færdigheder inden for administration

Find dit AMU kursus i administration her

Få et overblik over dine muligheder for AMU kurser | Se AMU i Handel, administration, kommunikation og ledelse

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Specialist hos finduddannelse.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af efteruddannelse, blive klogere på dine muligheder og komme i mål med dine drømme. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer