Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Akkrediteret undervisning: Certificeret Kanban Management Professional (KPM II)

Xvoto
2 dage
Kursus
København
Startdato: 22-02-2021 09:00 - København
9.800 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

bliv certificeret Kanban Management Professional

Bliv certificeret Kanban Management Professional (KMP)

Kanban er den eneste agile metode, som kan bruges overalt, hvor man udfører videnarbejde og leverer services, bl.a. projekter af alle slags. Dette kursus er det andet af to KMP kurser, som du skal gennemgå for at blive certificeret Kanban Management Professional.

Slut af med KMP II kurset

På dette kursus er det primære fokus at lære dig, hvordan du tager de næste vigtige skridt mod et rigtigt Kanban-system. Det vil sige et rigtigt flow-system, hvor jeres aktiviteter ideelt set flyder uhindret og frit, og den agile modenhed øges.

KMP II er et avanceret kursus, som forudsætter, at du har gennemført KMP I – Kanban System Design kurset. Kurset udbydes i samarbejde med verdens største Kanban organisation, Kanban University, og er en del af deres uddannelsesplan ”Kanban – the alternative way to agility”.

Dit udbytte med kurset Bliv certificeret Kanban Management Professional (KMP)

Vi bygger videre på den viden, du fik på KMP I! Du lærer, hvordan du kommer væk fra de simple Kanban tavler (Proto Kanban) og arbejder videre mod et rigtigt Kanban-system, hvor I får styr på håndteringen af nye krav og prioriteringen af disse. Du lærer, hvordan I får kontrol over jeres afhængigheder og flaskehalse, og hvordan I løbende måler for at få et korrekt billede af, hvordan det går og skaber basis for løbende forbedringer.

Indhold på kurset

På kurset Certificeret Kanban Management Professional (KPM) II lærer du, hvad du og dit team skal gøre, når I skal designe jeres Kanban-tavle, som er tilpasset netop til jeres hverdag. I løbet af kurset spiller vi et Kanban-spil, så I kan få Kanban helt ind på rygraden. 

Kurset indeholder følgende emner:

 • Hvordan man håndterer skalering helt uden at forstyrre workflow i de enkelte teams eller forandre organisationsstrukturen. Dette baner vejen for et fælles sprog på tværs af din organisation
 • Hvad der ligger i ’omkostninger ved forsinkelser’ (Cost-of-Delay), og hvordan det bruges til at risikostyre
 • Du lærer hvilke målinger, man typisk bruger i Kanban for at se, hvad der sker i virkeligheden. Dette giver basis for fremgang, forbedringer og øget kvalitet. (Glittede glansbilleder kan du ikke bruge til noget som helst)
 • Hvad det kræver af din ledelse, hvis jeres Kanban skal blive en velsmurt maskine
 • Hvordan Kanbans kommunikationsmodel fungerer
 • Hvordan I opnår højere kundetilfredshed, uanset om der er tale om eksterne eller interne kunder
 • Hvordan du griber den agile transformation an og håndterer modstand mod forandring, når du skal hjælpe dit team til at ændre vaner og bruge Kanban-metoden, som den er tænkt

På kurset gennemgår vi et nyt case study og laver en række team-øvelser, så I får helt styr Kanban-metoden! Derudover samler vi op på de erfaringer, I har fået fra jeres hverdag efter KMP I kurset.

Målgruppe

Kurset Certificeret Kanban Management Professional (KPM) II henvender sig til:

 • Dig, der skal håndtere brugen af både upstream og downstream Kanban. D.v.s. tavlen med optioner og jeres arbejdstavle.
 • Dig, der gerne vil have et internationalt anerkendt papir på din Kanban-viden, så du kan styrke dit CV.
 • Dig, der gerne vil arbejde agilt. Du har måske allerede prøvet med andre metoder eller frameworks, men de virkede ikke, som I regnede med. De var for besværlige, og I skulle lave for meget om.
 • Hvis du allerede bruger Kanban, men gerne vil videre til det næste modenhedsniveau, eller hvis I vil udbrede Kanban og styre jeres portefølje, så I taler det samme sprog overalt i organisationen, så vil kurset være noget for dig.
 • Er du den, der skal lede jeres Kanban-implementering - du er måske teamleder eller projektleder - så er Kanban Management Professional uddannelsen nærmest et ’must’

Din underviser

Din underviser er Annette Vendelbo. Hun er en af de 2 Kanban University akkrediterede Kanban-undervisere i Danmark. Annette har 30 års erfaring som IT-projektleder, og har mange års erfaring med at indføre Kanban hos både mindre og meget store kunder – læg dertil reel erfaring med at bruge Kanban på selv mange millioner kroner store projekter og programmer.

Annette er agil ekspert, og har en fortid som projekt- og programleder samt konsulentchef i store internationale virksomheder. Annette står bag Danmarks to første (og eneste) onlinekurser i Kanban. Annette har sørget for, at hendes kunder i alle mulige brancher – offentlige som private – er kommet godt i gang med deres agile transformation med Kanban. Annette er nemlig også en praktiker, der tager sin egen medicin.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Kanban Management Professional II kurset og to intensive, spændende og sjove kursusdage.

Pris

Prisen for dette kursus er 9.800 kroner ekskl. moms.

Køb KMP I + II samlet til 17.900 kr. 

Prisen er inklusive kursusmaterialet i PDF-format og fuld forplejning.

For yderligere information, kontakt Xvoto. 

Om udbyderen

Xvoto

Xvoto - Agil forandring, i virkeligheden

I Xvoto elsker vi den agile arbejdsform af en meget simpel grund: Fordi den virker! Siden 2008 har vi arbejdet målrettet med at sammensætte en robust opskrift på agile transformationer. Indholdet ligger i vores ”Agile førstehjælpskasse”, en række teknikker som...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Xvoto

Comwell Holte
Kongevejen 495A
2840 Holte

Telefon: 45414242
Mobil 20229890
xvoto.dk


Få information

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret undervisning: Certificeret Kanban Management Professional (KPM II)

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 5 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: