Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Nutrition Coach – Kostvejleder

Trænerakademiet
65 Lektioner
Kursus
Online
Startdato: Løbende - tilmeld dig via hjemmesiden og start med det samme. - Online
7.000 DKK Momsfri

Kursusbeskrivelse

Certificeret Nutrition Coach – Kostvejleder

Går du med en drøm om at ville hjælpe folk med at blive den sundeste og stærkeste udgave af dem selv, så vil en certificeret kostvejlederuddannelse, eller Nutrition Coach, være noget for dig.

Nutrition Coach er en holistisk, online kostvejlederuddannelse, og den er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Du får en dybdegående viden omkring kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celle niveau.

Med udgangspunkt i biokemien får du en forståelse af de processer, der sørger for, at det vi indtager bliver nedbrudt og omsat til energi, som kroppen kan bruge.

Skab vedvarende livsstilsændringer med et holistisk perspektiv

Nutrition Coach uddannelsen er komplet, holistisk kostvejlederuddannelse, som tages online. Den er delt op i 2 levels, hvor level 1 vil have fokus på den teoretiske del, og level 2 vil have fokus på den praktiske del.

Den samlede uddannelse vil gøre dig i stand til at kunne tage kompleks ernæringsteori og omsætte det til brugbar vejledning til hver enkelt af dine klienter – vi arbejder ud fra princippet ”One size fits – one”.

Level 1 – det teoretiske fundament

Du får et indgående kendskab til, hvordan kroppen fungerer helt ned på celleniveau, fordøjelse og anvendelse af maden, energisystemer, næringsstoffer, væske mm.

Det er her du skaber det vidensfundament, som du senere skal bruge for at kunne formidle din viden på en simpel og effektiv måde til dine klienter.

Du bliver i stand til at kunne besvare spørgsmål som: hvilke fødevarer skal man vælge? Hvad er vigtigt i forhold til sammensætning overfor mål? Hvordan optages næringen og hvor bruges de forskellige mikro- og makronæringsstoffer?

Level 2 – helstøbt kostcoaching

Du får indsigt i de enkle coachingredskaber, som skal til for at kunne give dine klienter forståelsen af, hvad de skal gøre – og ikke mindst, hvorfor de skal gøre det. Du vil blive i stand til at kunne formidle komplicerede ting på en enkel og letforståelig måde.

Overgangen fra teori til praksis er omdrejningspunktet. Du vil blive i stand til at lægge en helstøbt plan for varige livsstilsændringer samme med dine klienter samtidig med, at du vil kunne besvare alle deres spørgsmål omkring nutidens kostrelaterede trends som eksempelvis stenalderkost, LCHF og 5:2 kuren.

Hvordan foregår uddannelsen?

Nutrition Coach er en online kostvejlederuddannelse, og den er derfor meget fleksibel, da du kan tage lektionerne, når det passer dig. Du får fuld adgang til det online læringsunivers med lærebog og vurderingsværktøjer direkte efter tilmelding, og du har adgang til denne database i op til 12 måneder fra din tilmelding. 

Der er uddannelsesvideoer til alle lektionerne, og efter hver lektion vil der være en quiz, hvor du kan teste, om du har forstået materialet godt nok til at kunne fortsætte til næste.

Du kan se alle videoerne så mange gange, du vil og få repeteret det, du eventuelt skulle finde svært. Vi har undervisere, der sidder klar til at besvare alle de spørgsmål, der måtte opstå, løbende, som du kommer igennem materialet.

Målgruppe

Alle der ønsker at blive kostvejleder. 

Eksamen og diplom

Level 1 og 2

For at være sikker på optimal forståelse vil der efter hver undervisningslektion være en multiple-choice quiz, som skal bestås med 80% rigtige. 

Afsluttende eksamen

Den afsluttende eksamen består af 2 dele – en multiple choice quiz og en casebesvarelse. Når quizzen er bestået med 80% rigtige, vil du modtage en case, som du har 24 timer til at besvare.

Når du har bestået denne, er du Nutrition Coach/ kostvejleder, og du vil modtage et officielt certifikat på, at du besidder færdigheder og viden indenfor:

 • Celler
 • Struktur og funktion
 • Fordøjelse og absorption (anvendelse i kroppen)
 • Fra mund til anvendelse
 • Energisystemer
 • Energibalance
 • Makronæringsstoffer
 • Mikronæringsstoffer
 • Væske
 • Nutidens trends
 • Coaching og implementering af kostvaner

Med denne certificering er du klar til at give dine klienter kvalificeret vejledning i at skabe vedvarende livsstilsændringer.

Pris

Prisen for denne kostvejleder/ Nutrition Coach uddannelse er 7.000 kr.

Vi tilbyder mulighed for rente- og gebyrfri finansiering.

Om udbyderen

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen.  Træner Akademiet er grundlagt, udviklet og drives af Patrick, Søren og Frederik. Tilsammen har de mere end 20 års erfaring i fitnessbranchen og har beskæftiget sig...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.