Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Webinar: PRINCE2® - info og overblik

Teknologisk Institut
Startdatoer
Fjernundervisning
19-03-2020  
0 DKK
13-05-2020  
0 DKK
13-08-2020  
0 DKK
07-10-2020  
0 DKK
01-12-2020  
0 DKK

Kursusbeskrivelse

Gør ligesom flere end 2000 andre og tilmeld dig webinaret PRINCE2® - info og overblik! Deltag på et webinar af 1 times varighed om PRINCE2 projektstyringsmetoden og få indblik i, hvorfor det er verdens mest benyttede projektstyringsmetode, hvad du kan bruge PRINCE2 til og hvordan du bliver certificeret.

Webinaret varer en time.

Udbytte

Webinaret giver dig indblik i følgende:

  • Indblik i hvad PRINCE2® metoden er og bruges til
  • Eksempler på brug af metoden i praksis
  • Overblik over mulighederne for at blive PRINCE2 certificeret projektleder
  • Svar på alle dine spørgsmål om metoden og uddannelsesmulighederne

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og via chatten stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

  • Læs mere om de forskellige PRINCE2 certificeringer
  • Læs mere om hvorfor du skal vælge PRINCE2


Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.


Underviser

John A. Hunderup bragte i 2002 projektstyringsmetoden PRINCE2® til Danmark. Som den første godkendte danske underviser i metoden, har John gennem mere end 10 år opbygget Danmarks højeste og mest anerkendte spidskompetence i anvendelse, kompetenceudvikling og praktisk brug af PRINCE2-metoden. John har som uafhængig rådgiver 30 års praktisk erfaring inden for projektledelse, ledelse, rådgivning og undervisning. Erfaringen som projektleder og programchef går fra mindre projekter til store komplicerede projekter med mange parter og interessenter samt politiske forhold.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Webinar: PRINCE2® - info og overblik

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: