Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Practitioner

AROS Kurser
Startdatoer
København
23-01-2023  
11.900 DKK
20-03-2023  
11.900 DKK
18-04-2023  
11.900 DKK
Århus
23-01-2023  
11.900 DKK
20-03-2023  
11.900 DKK
12-06-2023  
11.900 DKK

Fremragende Kundekontakt


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Hvorfor vælge AROS Kurser?

Vi brænder for at give dig en reel opgradering af dit kompetenceniveau

Der er fokus på praktiske øvelser kombineret med solid faglig viden

Kurserne tilpasses dine forudsætninger og behov

Kursusbeskrivelse

PRINCE2® Practitioner

Bliv fortrolig med den førende projektledelsesmetode

PRINCE2® øger en virksomheds produktivitet radikalt og giver effektive forretningsmæssige resultater. Det er derfor ikke mærkeligt, at metoden bruges af både offentlige og private virksomheder i mere end 150 lande, og at anvendelsen fortsat er stigende!

Dette kursus er en udvidelse af kurset “PRINCE2® Foundation”, hvor du lærte om de grundlæggende principper og mekanismer. Nu er det tid til at tage skridtet videre. Med “PRINCE2® Practitioner” kommer du hele vejen rundt om den akkrediterede PRINCE2® metode.


Dit udbytte af kurset PRINCE2® Practitioner

Dette kursus giver dig værktøjer, der styrker dit arbejde som projektleder og du vil blandt andet gå fra kurset med følgende udbytte:

  • Du vil blive bedre til at varetage din rolle som projektleder for komplekse projekter, ved systematisk at organisere og planlægge projekter ud fra PRINCE2® metoden.

  • Du vil kunne tilpasse PRINCE2® metoden til det enkelte projekt og projektmiljø, gennem din forståelse for sammensætningen af de forskellige ledelsesprodukter.

  • Du modtager et PRINCE2® Practitioner certificeret bevis, efter en bestået eksamen, som bevis på dine nye evner og din nye viden.

Udover dit eget personlige udbytte vil din virksomhed også få et stort udbytte af din deltagelse på kurset. Din arbejdsplads får en medarbejder, der er fuldt ud rustet til at indgå i og lede et PRINCE2® projektarbejde. Du vil derfor kunne bidrage med vigtig knowhow og ekspertise i din virksomheds fremtidige projekter.

Derudover vil din virksomhed blive mere effektiv, når du medbringer dine nye erfaringer og kompetencer. Det vil blive lettere at føre projekter ud i livet, og du vil bidrage med viden, der kan øge din virksomheds værdi og produktivitet.


Indhold på kurset

Kurset foregår som et “blended learning”-forløb, hvor undervisningen består af forberedelse gennem e-learning – suppleret med et traditionelt kursus fordelt på to dage.

Der veksles mellem oplæg fra en akkrediteret træner og eksamensrelaterede opgaver. Kurset vil derfor være en blanding af tavleundervisning, case-arbejde og eksamenstræning. Hele forløbet afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Practitioner-eksamen, der er en 2,5-timers multiple choice eksamen.

Selve kurset strækker sig over to dage, og du kan forvente ca. en times hjemmearbejde mellem kursusdagene. Inkluderet i kursusprisen vil du få adgang til et omfattende e-learningsmodul på Practitioner-niveau, der bl.a. indeholder:

  • 12 mdr. online adgang via PC, tablet og mobil
  • Videobaseret træning af akkrediteret instruktør før, under og efter kurset
  • Quizzer
  • Officiel testeksamen
  • Nyttige værktøjer til bl.a. projekter, interessenthåndtering, estimering og risikovurdering
  • Kursusmateriale

Målgruppe

Dette kursus henvender sig til lettere øvede projektledere og øvede projektledere. Dertil er dette kursus for alle, der ønsker en dybere indsigt i PRINCE2®-metoden og dens praktiske anvendelse samt alle, der har bestået PRINCE2® Foundation og gerne vil blive endnu bedre.

Pris

Prisen for dette kursus er 10.900 kr. ekskl. moms. 

Inkluderet i PRINCE2® er e-learning modul, eksamen og certificering, undervisningsmateriale og fuld forplejning under kurset.

Om udbyderen

Arbejdslivet er langt. Indimellem kræver det, at man tanker op, fornyer sig og nogle gange skifter spor. Aros Kurser styrker netop din personlige udvikling. Vi minder dig om alt det, du allerede kan – og giver dig næring til at...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

Få svar på dine spørgsmål om PRINCE2® Practitioner
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

AROS Kurser

Fredericiagade 15
1310 København K


Få information

Udfyld formularen for mere information om PRINCE2® Practitioner

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,8)
Baseret på 267 evalueringer
Se alle evalueringer