PRINCE2® Practitioner Online

CfL, Online
Længde
Du bestemmer
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt CfL for yderligere oplysninger Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Længde
Du bestemmer
Pris
8.900 DKK ekskl. moms
Næste startdato
Kontakt CfL for yderligere oplysninger Se detaljer
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsesform
Online
Få mere information om kurset

Fremragende Kundekontakt

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende kundekontakt.

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt CfL for yderligere oplysninger

 • Online
 • Online

Indhold

PRINCE2® Practitioner er online kursus tilbudt i samarbejde med Metier. Ved at kurset er online, styrer du selv din undervisning, og du kan tilgå lektionerne hele døgnet alle steder. På den måde er forløbet fleksibelt til din fordel, da du ikke skal tænke at hive flere dage ud af kalenderen for at deltage i undervisning.

Et online kursus i PRINCE2® Practitioner består af:

 • 9 lektioner med tekst, videoer, små quizzer, tjeklister og testeksamener og adgang til tidligere Foundation-lektioner
 • Forløbet varer 20 timer – det er afhængigt af, hvor meget du husker fra dit PRINCE2® Foundation forløb og dit generelle kendskab til PRINCE2®
 • Du kan tage PRINCE2® Practitioner på både engelsk og dansk
 • Mulighed for at tage noter direkte i materialet
 • Du har adgang til kurset i 12 måneder - så snart du er tilmeldt kurset, får du adgang til din undervisning og 12 måneder frem
 • Adgang til to test-eksamener med uddybende forklaringer til hvert alternativ. Der henvisninger til PRINCE2®-manualen, og du kan tage testeksamenerne lige så mange gange du vil
 • En personlig e-coach, som giver dig faglig vejledning og svarer på dine spørgsmål

På PRINCE2® Practitioner online kursus lærer du følgende:

 •  At anvende PRINCE2® metoden på en virklighedsnær projektcase
 • PRINCE2® rejsen fra ideen til projektets afslutning
 • At sammensætte en projektorganisation
 • Definitionen af rollerne og ansvaret
 • At etablere styringselementerne i projektet
 • At lave en business case og beskrivelse af slutproduktet
 • Planlægning, styring og ledelse af faser og faseovergange
 • Styring af emne, ændringer og risici
 • At samarbejde mellem de forskellige interessentere
 • Afslutning og overdragelse
 • Evaluering
 • Tilpasning af PRINCE2® til andre typer projekter
 • Implementering af PRINCE2®

Kursusbeskrivelse

PRINCE2® Practitioner Online udbydes i samarbejde med MetierWestergaard.

PRINCE2® Practitioner

Et online kursus er til dig, som allerede er certificeret i PRINCE2® Foundation. Med Practitioner får du en endnu bredere forståelse for dit projektarbejde med PRINCE2® metoden, og du lærer at skræddersy metoden til dine forskellige projekter og situationer.

Som projektleder er dit job at føre dine projekter sikkert i mål. Et succesfuldt projekt giver større forretningsmæssigt udbytte for organisation, og derfor er der en verden til forskel, når du har de rigtige værktøjer til at styre dit projekt succesfuldt frem til målet uden fejl og urealistiske mål. Det giver PRINCE2® metoden dig.

PRINCE2® Practitioner online kursus bygger videre på PRINCE2® metoden fra PRINCE2® Foundation, og giver dig mere dybdegående kendskab til PRINCE2® metoden, der blandet andet hjælper dig til at overholde deadlines og budget i dit projekt.

Kurset er et online e-learning kursus, hvor du kan tilgå alle lektionerne direkte efter tilmelding. Det giver dig en unik mulighed for at tilpasse undervisningen til dine behov, når det passer dig. Det giver dig en stor fleksibilitet og ingen behov for at tage dage ud af kalenderen for at tage på internat.

Hvad er PRINCE2® metoden?

PRINCE2® metoden er verdens mest benyttede projektstyringsmetode og er en best practice projektledelsesmetode. Metoden bygger på styring af projekter og støtter projektlederen og styregruppen ved at sikre, at organisationen med roller og ansvar er synlig fra projektets start. PRINCE2® styrker blandt andet roller, ansvar, planlægning, styring, brug af business case, risici og ændringer.

Med PRINCE2® metoden, får du en procesmodel, der guider dig som projektleder gennem de processer, der nødvendige for at sikre, at dit projekt leverer det resultat, der giver dig og organisationen forretningsudbytte.

Metoden kan anvendes på alle typer af projekter, da det er en generel metode, som kan bruges i alle projekt-sammenhænge. For bedst succesrate, skal metoden tilpasses organisationen den bruges i og det enkelte projekt.

Målgruppe

For at tage PRINCE2® Practitioner skal du have bestået PRINCE2® Foundation-certificeringen. PRINCE2® Practitioner henvender sig til dig, der er projektleder eller har mange interessenter, der arbejder mod et fælles mål. Du skal have et grundigt kendskab til PRINCE2® metoden, da meget af undervisningen tager dybere fat i metoden end PRINCE2® Foundation.

Eksamen og diplom

PRINCE2® Practitioner består af otte spørgsmål, hvor der er 10 delopgaver med cases. For at bestå eksamen skal du have besvaret 55 procent af spørgsmålene korrekt.

Selve eksamenen varer to en halv time, hvis du tager den på dansk. Den varer tre timer og ti minutter, hvis du tager den på engelsk, og engelsk ikke er dit modersmål.

Pr. 1. februar 2022 ændrer Peoplecert proceduren for afholdelse af eksamen samt bøger til Prince2® kurser.
Alle eksaminer vil efter 1. februar 2022 være voucherbaseret. Eksamen afholdes kun som online eksamen med en eksamensvagt via webcam.
Den relevante bog for Prince2® kurset følger med sammen med eksamen og leveres som en e-bog. Hvis man ønsker en hardcopy bog, skal denne tilkøbes.

E-bog og eksamen er derfor med i kursusprisen.

Fra 1. februar 2022 er adgang til vores e-læring også inklusiv i prisen på alle Prince2® kurser.

PRINCE2® og PRINCE2 Agile® er registrerede varemærker tilhørende AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes. Dette kursus udbydes i samarbejde med MetierWestergaard A/S, en uddannelsesorganisation akkrediteret af AXELOS Limited.

Pris

Prisen for medlemmer er 7.565 kr. ekskl. moms, og prisen for ikke-medlemmer er 8.900 kr. ekskl. moms.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om PRINCE2® Practitioner Online
Den kursusansvarlige vil kontakte dig
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
CfL
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø

Søger du efter en lederuddannelse, der er målrettet den aktuelle ledelsesdagsorden og som er "state of the art" i et globalt perspektiv? Tag din lederuddannelse hos CfL! Vi er Danmarks største ledelseshus, hvor vi arbejder med udvikling baseret på den...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret