Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner - samlet forløb

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
16-12-2021  
25.499 DKK
10-01-2022  
25.499 DKK
Århus
07-02-2022  
25.499 DKK
01-04-2022  
25.499 DKK
Aalborg
08-02-2022  
25.499 DKK
16-08-2022  
25.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette forløb giver dig grundig viden og fortrolighed med PRINCE2® projektstyringsmetoden, agile metoder/værktøjer og hvordan du kan anvende dem som projektleder i et agilt miljø. Uddannelsen er et intensivt forløb, der forbereder dig til at tage både PRINCE2 Foundation (6th edition)- og PRINCE2 Agile Practitioner-eksamen og er således en intensiv udgave af de to PRINCE2- kurser, PRINCE2 Foundation 6th edition og PRINCE2 Agile Practitioner, og gennemgår samme pensum.

Projektverdenen har tidligere været opdelt i to lejre - de traditionelle plandrevne modeller på den ene side og de agile modeller på den anden. På dette kursus tager vi det bedste fra begge verdener og du lærer hvordan du med den agile tilgang kan få det bedste ud af teamet og samtidig styre de øvrige processer i projektet.

Den hurtige vej til PRINCE2® Foundation og Agile Practitioner

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2® projektstyringsmetoden, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for agile projekter ved forudseende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter - uden at miste fordelene ved de agile udviklingsmetoder. På forløbet lærer du om de agile metoder og hvordan du anvender disse i et projektmiljø som anvender PRINCE2. Dette intensive forløb er skræddersyet til organisationer og personer, som ønsker en metodik med yderligere vejledning i, hvordan de kan tilpasse PRINCE2 og anvende agile metoder sammen med PRINCE2.

 • Læs mere om de forskellige PRINCE2 certificeringer
 • Deltag på et webinar om PRINCE2

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde og som ønsker en uddannelse i PRINCE2 kombineret med en bred agil tilgang til produktudvikling og hvordan disse kan kombineres.

Udbytte

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode og indblik i de fordele metoden tilbyder
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
 • Bred forståelse af den agile tilgang, frameworks (Scrum og Kanban) samt værktøjer
 • Forståelse og indsigt i hvordan PRINCE2 og de agile tilgange kan tilpasses til at kunne arbejde bedst muligt sammen
 • Lære, hvordan man kan blande og skabe sammenhæng mellem principperne, processerne og temaerne i PRINCE2 med flere af de typiske måder at arbejde agilt på
 • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Agile Practitioner eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter

Indhold

Dag 1: Forberedelsesdag
 • Introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende PRINCE2 forståelse, som forbereder dig til de kommende kursusdage og giver dig en første forståelse af PRINCE2
 • Etablering af selvstudiegrupper
 • Selvstudieperiode til PRINCE2 Foundation - med adgang til underviser:
 • Læse PRINCE2 manualen og relate¬re PRINCE2 til praktisk projektarbejde
 • Arbejde med case-bogen 'Internetpakker-projektet - en praktisk PRINCE2 case
Dag 2-4: Undervisning
 • Introduktion til PRINCE2 principperne
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 temaer
 • PRINCE2 Foundation-eksamen
Selvstudieperiode til PRIINCE2 Agile practitioner- med adgang til underviser
 • Læse PRINCE2 Agile manualen
 • Arbejde med testeksamen
Dag 5-7
 • Hvad er PRINCE2 Agile og hvordan kan det bruges?
 • Generel viden om basis koncepter i at arbejde agilt inklusiv kompleksitetsteori.
 • Konkrete værktøjer sat ind i agile rammer (user stories, planning poker, MoSCoW prioritering etc.)
 • PRINCE2 temaerne i agile sammenhænge
 • Agile frameworks (Scrum, Kanban, Lean startup)
 • Hvordan indarbejdes agile sammenhænge i de 7 processer?
 • Agilometer – assessment af projektmiljø og hvor agil du kan være i dit projekt
 • The PRINCE2 Agile præstationsmål og tolerancer
 • Voucher til PRINCE2 Agile Practitioner eksamen

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med dit eget individuelle projekt, i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.
Kurset er bygget op af en Kick-off dag, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage inkl. Foundation eksamen og 3 dages PRINCE2 Agile Practitioner kursus efterfulgt af web-proctered eksamen, når det passer dig.

OBS! Du tilmelder dig Kick-off dag samt Foundation via datoerne på denne side. Herefter får du information om, hvordan du tilmelder dig PRINCE2 Agile Practitioner kurset, men du kan allerede nu se datoerne via linket: PRINCE2 Agile Practitioner

På PRINCE2 Foundation er undervisningsmaterialet på dansk. På PRINCE2 Agile Practitioner er materialet på engelsk mens undervisningen foregår på dansk.

Forudsætninger

Det er ikke en forudsætning, at du har viden om agile rammer, metoder, adfærd og teknikker.
Læs mere om PRINCE2 Foundation
Læs mere om PRINCE2 Agile Practitioner

Undervisere

Anne Dam Jensen er uddannet Cand.Scient./Ph.D og har gennem de sidste 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 9 år arbejdet som konsulent og underviser. Blandt andet har Anne gennem det sidste 6 år uddannet ca. 2600 projektledere i projektstyring og PRINCE2. Udover undervisning i PRINCE2 Foundation og Practitioner, underviser Anne også i PRINCE2 Agile Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Michael Fleron har gennem de sidste 20 år arbejdet med produktudvikling inden for undervisningssektoren og konsulentbranchen. Udover at være certificeret inden for Scrum, har Michael blandt meget andet også undervist i PRINCE2 Agile de sidste 4 år og PRINCE2 de sidste 10 år. Som underviser er Michael kendetegnet med stor energi. masser af ideer og en aktiv inddragelse af kursisternes egne erfaringer. For Michael, er det vigtigt med en praksisnær tilgang til undervisning og anvendelse af projektmodeller.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

25499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.