Vis finduddannelse.dk som: Mobile

LEA™ – et adfærds- og analyseværktøj der skaber trivsel

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
14-06-2021  
12.999 DKK
11-10-2021  
12.999 DKK
07-02-2022  
12.999 DKK
Århus
02-09-2021  
12.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Leadership Equity Assessment™ (herefter LEA™) er et effektivt analyseværktøj, der hjælper dig som leder med at identificere og skabe de rette rammer for dine medarbejdere, så de kan performe optimalt i en kultur, hvor alle trives.

Kort om LEA™ - dit værktøj til at måle adfærd, kultur og trivsel

LEA™ er ikke en vurdering af dig som leder, men er et meget pragmatisk og effektfuldt analyse- og dialogværktøj, som måler på 13 ledelseskompetencer, som er helt essentielle for at etablere en high performance kultur. LEA™ er et internationalt anerkendt og veldokumenteret værktøj baseret på Gallups analyse af 1 mio. medarbejdere og 80.000 ledere.

Værktøjet viser din evne til at skabe de bedst mulige rammer og vilkår for, at medarbejderne kan bruge deres tid, viden, erfaring og engagement fuldt ud. Kulturen, som mange steder er noget uhåndgribeligt, sættes i fokus og du får indsigt i de faktorer, der kan påvirke kulturen både positivt som negativt.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig som leder, der ønsker at arbejde med kulturen i din afdeling og som ønsker at blive klogere på hvad der er særlig vigtigt for, at dine medarbejdere trives og dermed performer bedst muligt.

Udbytte

 • Større indsigt i de 13 ledelsesområder
 • Refleksion over egen praksis
 • Prioritering af udviklingsområder så du sikrer resultater på både kort og langt sigt
 • Konkrete værktøjer til at skabe større medansvar og engagement hos dine medarbejderne
 • Redskaber til større medarbejdertilfredshed, engagement og motivation
 • Få en klar prioritering i dine udviklingsmål samt en operationel handlingsplan

Indhold

 • Derfor virker LEA™ Om filosofien og den bagvedliggende tankegang
 • De fire byggesten: fundament, drive, udvikling, relationer
 • De 13 ledelseskompetencer – hvordan kommer det til udtryk i din virksomhedskultur?
 • Din selvevaluering, styrker og udfordringer
 • Teknikker til at skabe positive forandringer i kulturen
 • Konkret handlingsplan

Form

Kurset vil være en veksling mellem oplæg, øvelser og refleksioner med udgangspunkt i konkrete udfordringer du møder i din hverdag. For at sikre, at du får det fulde udbytte anbefaler vi, at du deltager aktivt i diskussionerne, for at kunne give dig den bedste sparring og feedback i løbet af kursusdagene.

Undervisere

Taastrup
Tine er en engageret, skarp og dynamisk konsulent der fanger signalerne, griber boldene, og får alle med i processen, så det bliver meningsfuldt. Tine er udviklingskonsulent og certificeret coach, hun har en baggrund indenfor kommunikation og international markedsføring. Dertil har hun en Practitioner i NLP og autoriseret i udviklingsværktøjet JTI og Leadership Equity Assesment fra Center for Ledelse, MBTI fra OPP og Teamdiamanten fra Brøgger Erhvervspsykologer.

Eller

Peter er en entusiastisk, motiverende og engageret konsulent. Peter leverer "aha-oplevelsen", der sætter dine tanker i gang og han tror på, at folk har et større potentiale end de går rundt og tror. Han er uddannet proces konsulent fra DISPUK, executive coach og er certificeret i MBTI trin I og II, MPA og OPQ 32.

Aarhus
William er en jordnær og nærværende underviser med et solidt fodfæste i uddannelsessystemet. William er læreruddannet og har 10 års erfaring som leder i skolesystemet. Yderligere har han en pædagogisk diplomuddannelse i Skoleudvikling og Forandringsprocesser og er autoriseret i udviklingsværktøjet JTI og Leadership Equity Assessment ved Center for Ledelse.

Se vores øvrige kurser i ledelsesværktøjer

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

12999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: