Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Introduktion til webudvikling

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
25-02-2020  
4.499 DKK
16-06-2020  
4.499 DKK
06-10-2020  
4.499 DKK
Århus
21-04-2020  
4.499 DKK
11-08-2020  
4.499 DKK
02-12-2020  
4.499 DKK

Kursusbeskrivelse

Inden for de sidste par år er der kommet mere og mere fokus på webudvikling. Det skyldes blandt andet, at standarder som HTML og CSS er opdateret og udvidet kraftigt, at det er blevet langt nemmere at skabe en dynamisk og effektiv brugerflade ved hjælp af JavaScript og forskellige eksterne biblioteker. Web applikationer kan efterhånden afvikles på en masse forskellige enheder – fra små mobile enheder over tablets til desktop.

Er man ny inden for webudvikling kan det være svært at få et overblik over de forskellige teknologier, begreber og muligheder, og formålet med dette kursus er at skabe dette overblik.

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Hvis du fungerer som webudvikler, skal du være opmærksom på, at standarder og teknologier gennemgås fra bunden, og op til et niveau, hvor man har et komplet overblik. Herefter kan du dykke ned i et konkret område på et af vores mange andre web-relaterede kurser.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig primært til dig som enten skal i gang med webudvikling, er webudvikler men mangler teoretisk ballast, er projektleder og ønsker et bedre udgangspunkt for at kunne kommunikere med designere og udvikler, eller blot har en interesse i moderne webudvikling.

Indhold

På kurset vil følgende blive berørt:

  • Historien bag webbet
  • Betydningen af standardiseringsinstitutter som W3C og ECMA
  • Standarder som HTTP, HTML, CSS (herunder HTML5/CSS3)
  • Web servere og browsere
  • Introduktion til serverorienteret webudvikling
  • Introduktion til klientbaseret webudvikling
  • Introduktion til serviceorienteret webudvikling
  • Værktøjer til brug i webudvikling
  • Distribuering og drift af websites
  • Sikkerhed

Efter kurset vil du have et samlet overblik over moderne webudvikling.

Underviser

Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for webudvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Introduktion til webudvikling

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.