Leder du efter et Microsoft C5 kursus?

Investér i dine kompetencer. Med et C5 kursus får du indsigt i de nyeste features i Microsofts Dynamics C5 samt en grundig gennemgang således, at du er klædt godt på til at løse dine arbejdsopgaver.
Filtrer efter
Kategori
Uddannelsestype
By
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2
Annoncer

Reportage

Få styr på økonomistyring med et C5 kursus

Det er vigtigt for en virksomhed at have styr på regnskab og økonomi fra starten. Det betaler sig, at du sætter dig ind i de fundamentale regnskabsmæssige begreber og løbende laver et korrekt bogholderi. På den måde får du også fred i sindet til at beskæftige dig med det, du egentlig brænder for - din virksomheds produkt eller service.

På denne side kan du finde en række forskellige kurser i C5, som er et software program til økonomistyring. Kurserne henvender sig primært til iværksættere og ledere eller ansatte i små virksomheder.

Et C5 kursus giver dig indsigt i de nyeste funktioner

Sådan lærer du om de basale arbejdsprocesser 

Der findes kurser af forskellig varighed og sværhedsgrad, som går fra begynder til øvet og ekspert. Du kan derfor finde det kursus, som passer præcis til dit kendskab til softwaren, og endda rette det mod de funktioner, du ønsker at kende bedre.

Kurset igennem bliver du præsenteret for en række emner. Disse varierer selvfølgelig fra kursus til kursus, da sværhedsgraden har indflydelse på, hvad du skal igennem.

Her er et udsnit af emner, du kan møde på de første kurser:

  • Kendskab til C5's opbygning
  • Oprettelse af regnskabsperioder
  • Oprettelse af finanskonti, debitorer, kreditorer og varenumre
  • Indtastning og bogføring af bilag
  • Udskrivning af fakturaer og kreditnotaer

Leder du efter et kursus inden for controlling, bogføring eller regnskab, kan du klikke her.

På det grundlæggende C5 kursus bliver du i øvrigt præsenteret for de mest grundlæggende regnskabsregler og begreber. Du får indsigt i, hvad begreber såsom debit, kredit, resultatopgørelse, balance og årsopgørelse omfatter. Disse begreber er vigtige værktøjer for dig, der skal arbejde med regnskab og økonomistyring i hverdagen. Derfor får du dette helt på plads med et C5 kursus. Hvis du ønsker at vide mere om, hvilke emner, de enkelte kurser fokuserer på, så kontakt udbyderen af det kursus, du ønsker at deltage på.

På et C5 kursus lærer du at føre en kasserapport efter alle kunstens regler, fakturere og registrere indbetalinger således, at du effektivt kan løfte disse arbejdsopgaver i din virksomhed. Som en ekstra gevinst tilbyder visse kurser et crashcourse i Microsoft Excel, da der her findes mange gode værktøjer for dig. Regnskaber skal overholde de krav, der er fremstillet fra statens side, og du får derfor en grundig gennemgang af den gældende lov for bogføring samt de vigtigste principper i regnskabsloven.

Efter et C5 kursus er du klædt godt på til at implementere dine nye kompetencer og redskaber i den daglige økonomi- og regnskabsstyring på din arbejdsplads.

Hvordan foregår undervisningen?

Afhængigt af kurset, vil materialet være opbygget i flere uafhængige lektioner. Hver af disse lektioner vil beskrive og behandle et emne eller en specifik funktion i C5. Visse kurser kan tages som e-learning, men generelt anbefales det, at du er en del af et hold, så du får den rigtige gennemgang af materialet af en kompetent underviser.

De opgaver, du får på kurserne tager typisk sit udgangspunkt i de arbejdsrutiner, du finder i din egen virksomhed. Du sidder altså og arbejder med opgaver, som du kan stå overfor efter at du har afsluttet kursusforløbet. Et C5 kursus fokuserer på den praktiske opgaveløsning som en meget vigtig del af indlæringsprocessen, og du skal derfor hele tiden bygge ovenpå en tidligere løst opgave.

Hvorfor tage et C5 kursus?

Et C5 kursus er for dig, som har startet egen virksomhed og har behov for at være mere effektiv i din regnskab- og økonomistyring. Du ønsker måske at få indsigt i softwaren, så du kan supplere dine kolleger, eller måske sidder du som leder og vil være en del af processen? Du skal tage kurset for at få indsigt i værktøjet C5 og lære at bruge det således, at du kan udfylde din rolle på arbejdspladsen.

Microsoft Dynamics C5 er et stykke software, som løbende udvikles og forbedres i forhold til de krav, markedet stiller. Det kan derfor være en fordel at holde dig opdateret med de nyeste funktioner og dermed sørge for, at din virksomhed får den største gevinst ud af C5 programmet.

Du kan læse meget mere om at uddannelsen til regnskabsmedarbejder i vores regnskabsguide.